Małgosiu super zdjęcia.
Pawle "szacun" za wytrwałość i mobilność (ja też jestem jedynym kierowcą na wyjazdach
A tak a'propos to jak wy uciekaliście z Grecji to my wjeżdżaliśmy na Lefkadę
Pozdrawiam Maciej (już znany
.png)
.png)
mariusz-w napisał(a):Zdecydowanie dalej byliście ... zdecydowanie więcej objechaliście ... a wracacie wcześniej jak my ... !
Widać, że się grzebiemy strasznie.
pelkin1971 napisał(a):Dzięki Waszej inspiracji zwiedziliśmy troszkę Bałkanów.
pelkin1971 napisał(a):Małgosiu super zdjęcia.
pelkin1971 napisał(a):Pawle "szacun" za wytrwałość i mobilność (ja też jestem jedynym kierowcą na wyjazdach![]()
)
A tak a'propos to jak wy uciekaliście z Grecji to my wjeżdżaliśmy na Lefkadę
Dorota NS napisał(a):Dziękuję i ja za wciągającą opowieść. Szkoda, że do następnej trzeba będzie trochę poczekać
Dorota NS napisał(a):Życzę Wam jeszcze wielu, wielu takich wypraw
janusz.w. napisał(a):Nieprzyjemna sytuacja z brakiem promu![]()
janusz.w. napisał(a):Mam nadzieje, że niektóre z 'Waszych' miejsc i nam uda się odwiedzić![]()
kaszubskiexpress napisał(a):Niezły ten most.
kaszubskiexpress napisał(a):Dzięki za wycieczkę.
.png)
.png)
.png)
kulka53 napisał(a):A co do planów... może upchniesz jeszcze Mykeny... mz warto.
Ciekawe które Cyklady... nie zdradzę myślę wielkiej tajemnicy jeżeli powiem, że i my o nich myślimy![]()
Pozdrawiam
.png)
.png)
piter83pl napisał(a):Moim zdaniem właśnie doskonałe przygotowanie się do wyprawy i plan daje paradoksalnie dużo możliwości na spontaniczność.
piter83pl napisał(a):Co do samochodu to akurat on się coraz mniej starzeje...
KOL napisał(a):Co do Cyklad to ponownie Folegandros (plus wypad na Sikinos) i Anafi.
dangol napisał(a):Przydałby się jeszczeuzupełniony spis treści
dangol napisał(a):Nie ukrywam, że bardzo ułatwiłoby mi to zaglądanie w czasie przygotowań do tegorocznych wakacji (wciąż jest szansa, że będą)
morto15 napisał(a):Super wyprawa.Śledziłem Was od początku.Powinniście wydać przewodnik turystyczny po wyprawach greckich.
.png)

.png)
maslinka napisał(a):Trochę tylko martwi mnie to, co napisałeś o greckich miasteczkach, bo jestem zakochana w chorwackich wąskich uliczkach i jeśli nie znajdę podobnych w Grecji, mogę marudzić![]()
Chociaż może zdrada okazałaby się ożywcza dla długoletniego już związku z Chorwacją![]()
.png)
Krzychooo napisał(a):A co do zdjęć z "żaby". Hmm. Sam nie wiem, jak to działa. Może być tak, że zdjęcia znikną z Waszego konta, ale w relacjach nadal będą "wisieć". Ja zdjęcia z imageshackowego konta regularnie usuwam, a z relacji nie znikają.
.png)