kulka53 napisał(a):wyruszyliśmy na spotkanie z pierwszymi wulkanami w naszym życiu
Nie mam tego miejsca w planach, a szkoda... Niestety, dodanie do listy
Rumuńskie błotne wulkany z Waszych fotek robią wrażenie
.png)
kulka53 napisał(a):wyruszyliśmy na spotkanie z pierwszymi wulkanami w naszym życiu
.png)
dangol napisał(a):Nie mam tego miejsca w planach, a szkoda... Niestety, dodanie do listycałkowicie zaburzyłoby całą resztę, którą i tak już musiałam przyciąć
.
dangol napisał(a):Rumuńskie błotne wulkany z Waszych fotek robią wrażenie![]()
. Błotne bąble fajniejsze i większe niż te, które oglądaliśmy zwiedzając mofety (póki co, jedyne czynne "wulkany" przy jakich ja
byłam) w czeskim SOOS.
.png)

.png)
.png)
mariusz-w napisał(a):"Alpinistki" ... świetne !
Jacek S napisał(a):Pamukkale?
.png)
Franz napisał(a):Biała Dama.
janusz.w. napisał(a):błotne gejzery są doprawdy niesamowite
janusz.w. napisał(a):No bo, że Skodzina znowu dostała w kośćto juz normalka
.png)
.png)
PAP napisał(a):Zajrzałem na forum po kilku miesiącach przerwy
PAP napisał(a):aby zajrzeć do waszej relacji
PAP napisał(a):zasadniczo mam w planie wpierw dokończyć AL i GR, bo dotarłem z Wami raptem do Butrinitu ... ale spojrzałem na początku na ostatnie strony i widzę, że RO jest w trakcie pisania ...
PAP napisał(a):Okolica, którą opisujecie nasunęła mi nasze wspomnienia z 2010......
PAP napisał(a):Sorki za mój wtręt ... nie mogłem się powstrzymać... chyba brakuje mi pisania relacji
![]()
![]()
...
.png)
.png)
Franz napisał(a):O rumuńskie wybrzeże zahaczyłem przy powrocie z Turcji. To co widziałem, mogę określić jednym słowem: brzydkie. Ale zapewne jakieś ładniejsze fragmenty też dałoby się znaleźć.