Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.09.2005 13:07

Niech mnie ktoś dobije, wybaczam ten akt miłosierdzia z góry. Jeszcze godzinę muszę tu siedzieć, żeby odebrać męża z pracy żeby on odebrał Miśka z przedszkola.

Co wy dziewczynki nie oglądacie seriali, czy zdania nie macie ? Aha, siedzicie w necie wieczorkami, a ja nie - to oglądam, obecnie oglądam wszystko co nowe, żeby mieć jakieś pojęcie, głównie o tym dlaczego TVN wydał tyle kasy na bilbordy z reklamą swoich programów. Na razie nic nie powala na kolana ( a na Polonii znowu Janosik - mąż Fan Jarek się cieszy - ja mniej :lol: )

Napiszcie coś, co pozwoli mi dotrwać do magicznej 15.00

HELP !!!!
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.09.2005 13:20

seriale ?????
Jeju u mnie to jest zakazane .... moj maz mowi ze cytuje tu mniej wiecej " takie bzdury typu M jak milosc , na Wspolnej ...etc to ogladaja blondynki co nie maja tego w domu i potrzebuja sztucznych uczuc "
wiec u mnie sie oglada: Uwage, Wiadomosci, Niedobre ogniwo
uczucia jakies sa ...mniej lub bardziej normalne ale zajmuja tyle czasu ze na serial nie ma ....

:)))) Kiedys ogladalam Marie i jak to bylo .... Manuele chyba ale mi przeszlo 15 lat temu :)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.09.2005 13:39

Mój też mówił, że M jak miłość i inne to bzdura - ale siła mojego uczucia :lol: :lol: :lol: zwyciężyła i Miłość ogląda a ja za to oglądam "jego" Pogromców mitów na Discowery we wtorki (świetny program!) , mecze różne i TVN Turbo - też lubię (czasami !)

Mały chodzi coraz wcześniej spać, tak więc czasu wieczorkiem do zwariowania, a ciuchutko trzeba być ..... no to wiecie co ....., ale nie codziennie - ja 13 lat po ślubie jestem, a codziennie do fryzjera nie chodzę (bo wtedy jestem "nowa" żona - a wszystko aż furczy !!!) - tak więc nieraz więcej uczuć w telewizji - trzeba sobie jakoś w życiu radzić :lol:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 07.09.2005 14:24

bardzo mi was zal dziewczyny...Drusi szkoda,ze cie z tym paluszkiem nie widze...ale sobie wyobrazam...jej...troszke posiedzisz na miejscu "strusi pedziwitrze" :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 07.09.2005 14:42

Ale ja ciagle siedzę na miejscu - przed kompem :lol:
Teraz tylko czuję ogromny dyskomfort bo nie mogę machać nóżką :evil:
Dobrze że mnie nie widzisz 8O Chociaż dzisiaj w pracy mnie oglądali jak jakiegoś dziwoląga i mieli ubaw z kolorków. I kazali isćsZYBCIUTKO jak wychodziłam z pracy.Więc ja im na to "Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy " :P :lol:

A co do seriali - ja się dopiero 2 lata temu uwolniłam od meksykańskich. Przedtem żyłam nimi - Esmeraldy,Manuele,Luz Marije ,Porywy serca i wszystkie inne 8O :lol:
Teraz już nie mam czasu bo siedzę przed kompem :lol:
Wolę fajny film obejrzeć :D
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 07.09.2005 14:49

No to ja się chyba muszę baczniej przyjrzec mojemu Mariuszowi... on lubi "Na Wspólnej". ;-) Tylko za cholerę nigdy nie pamięta programu ani godziny emisji. Ja też lookam, choć 21 to stanowczo dla mnie za póxno na poświęcanie pół godziny. Wtedy czas ruszyć na mycie, sprzątanie, pakowanie na jutro. Dobrze, że są sobotnie powtórki.
A cooltowych to ja wybieram Janosika, z miłoscią mojego przedszkolnego życia - młodym Markiem P.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.09.2005 18:10

Kobitki i chłopy wygramy dziś? Myślę, że tak ale będzie ciężko.
Żuraw jednak zagra.

Pozdrawiam
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 07.09.2005 19:09

to oglądamy!jak nie zasne... :wink: ale bede TWARDA!
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 07.09.2005 21:51

krakuscity napisał(a):Kobitki i chłopy wygramy dziś? Myślę, że tak ale będzie ciężko.
Żuraw jednak zagra.

Pozdrawiam

WYGRALIŚMY!!! :D
I Żuraw się przydał.

A Anglia przegrała z Irlandią Północną! Wskoczyliśmy na pierwsze miejsce w grupie. :D :D :D

Za to bracia Chorwaci spadli z pierwszego miejsca remisując z Maltą. :cry: :cry: :cry:

Pozdrav
Jola
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 08.09.2005 07:09

My zgodnie wybraliśmy Madagaskar. ;-) Pośmialiśmy się z tekstów w filmiku. Było ciszej i przyjemniej niż podczas meczu polskiej reprezentacji :lol:
Za to dziś mam piasek pod powiekami, bo mały wstał przed 5.tą...
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 08.09.2005 08:06

A my wybralismy sobie spanie .....
po poprzedniej nocy przerywanej 4 razy dzis bylo cudownie ....
tylko raz przyszedl i wzywal mame .....
czuje sie wyspana i oczy mam normalnego rozmiaru w przeciwienstwie do mojej Kieleckiej Imienniczki pewnie .....
no coz.....urok posiadania dzieci ;)
pogoda taka ze tylko isc na trawke ....zamiast tego taras i parasol w cieniu ( ale przynajmniej mam net ;) ) i podcieranie nosa , ladowanie antybiotyku i syropu. Nie narzekam ale mogloby byc lepiej ...
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 08.09.2005 08:21

Masz rację, oczy wspieram na zapałkach. A że robota dzis ściśle umysłowa... więc sobie nie radzę, tak, jak bym chciała. I nawet jak dziś usłyszałam, że PiS chce zaorać nasze województwo i poddać pod zabów krakowsko-warszawski to ... jest mi rybka ;-) Jak się ocknę to się wkurzę.
Nic dziś nie sprzyja atmosferze pracy ;-) Pokój mam z widokiem na ogród. I mam taką ochote wyciągnąć fotel na balkon i rozłożyć moje stare kości na słonku...Ojjj byle do wieczorka!
Udanego dnia!

PS. Mąż dzwonił. Mały już odsypia nocne eskapady!
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 08.09.2005 08:41

mama_Kapiszonka napisał(a):Masz rację, oczy wspieram na zapałkach. A że robota dzis ściśle umysłowa... więc sobie nie radzę, tak, jak bym chciała. I nawet jak dziś usłyszałam, że PiS chce zaorać nasze województwo i poddać pod zabów krakowsko-warszawski to ... jest mi rybka ;-) Jak się ocknę to się wkurzę.

PS. Mąż dzwonił. Mały już odsypia nocne eskapady!

Hahaha w Warszawie PiS i Kaczynski mocno stoi i nawiasem mowiac swietokrzystkie na najmniejsze wojewodztwo chyba .... az sie prosi Was przylaczyc pod Krakow tak jak Radom dolaczono do Warszawy , tyle ze trzeba bylo to zrobic od razu a nie teraz .....teraz to bez sensu kolejna kasa wydana na kolejna biurokratyczna przeprowadzke :)))

Ja osobiscie wolalabym sie urodzic w Krakowie niz tu ..... ladniejsze i bardziej klimatyczne miasto ....
choc jak mialabym sie jeszcze w zyciu gdzies przeprowadzic do sprzedlalbym to wszystko i wyjechala na stale w okolice ...hm...... Makarskiej :)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 08.09.2005 09:36

Cześć dziewczynki ! Nikt mnie wczoraj nie dobił i .... szkoda ! Bo wcale nie jest lepiej. Katar mam taki, że nawet przez telefon nikt nie chce ze mną rozmawiać (i dobrze), urlop muszę zostawić na przerwę świąteczną (zamykamy firmę między świętami a Nowym Rokiem) a L-4 na katar nie biorę. Jakoś dobrne do końca dnia i aby jeszcze jutro jakoś przeżyć ....
Mały zdrowy, zadowolony, do przedszkola chodzi chętnie.

Mecz przespałam, wszystko przespałam w zasadzie. Dzisiaj muszę tylko coś upichcić, bo drugi dzień z "suchą karmą" wywoła bunt w rodzinie. I spać.

Apropos seriali ; jakoś nigdy nie załapałam się na te brazylijskie - ale muszę się przyznać, że jak jeszcze nie było Mikołaja na świecie, a zaczęła się u nas "Moda na sukces" to chyba przez rok moje życie było podporządkowane godzinom emisji tego tasiemca. Po roku tej niekończącej się historii mąż skutecznie wybił mi to z głowy, chociaż nie do końca :wink: - jak akurat telewizor jest włączony to oglądam a i w Austrii w telewizji publicznej również pokazują ten film, tylko, że Austryjacy są jakieś 1000 (słownie: jeden tysiąc) odcinków do przodu (a Ridż ciągle młody !!!) :lol: :lol: :lol:

A dzisiaj powtórka "Oficera" na dwójce. Ten film mi się podobał - niestety ostatniego odcinka nie oglądałam - bo byłam w Chorwacji .

Dru, jak Twoje "kopytko" ?
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 08.09.2005 10:01

Hej dziewczyny i chłopaki ! :D
Moni - kopytko dalej boli ,jestem całkiem zła i zniechęcona do wszystkiego, nic mnie nie cieszy ,drugą połowę meczu przespałam :evil:
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone