Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 09.09.2005 10:55

Jak Panie skończą to czas aby się Wasi mężowie wypowiedzieli . :lol:

Pozdrawiam
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.09.2005 10:58

Ja też jestem zadowolona ...chociaż nie chciałam żadnego faceta 8O :P Po prostu moja znajoma <ciotka męża> wykorzystała moment mojej słabości < ostra kłótnia z bratem po której poszłam do niej wygadać się :lol: > i wyciągnęła w odwiedziny 8) No i :hearts: ...tak jakoś wyszło że pobralismy się po 9 miesiącach znajomości ,w moje urodziny na dodatek :lol: Dwie imprezy za jednym machem chociaż oczywiście urodziny zostały w tym dniu zepchnięte na drugi plan :lol:
Po 7 latach małżeństwa bywa jeszcze romantyczny - ostatnio wracając z 2 zmiany przyniósł mi piekną różyczkę 8) ...capniętą z klombu 8O :lol: :lol: :lol: Przeważnie kwiaty odpadają z bardzo prozaicznego powodu - nasz kotek lubi je trochę nadgryzać i nawet potrafi sobie wazon ciagnąć z szafki na ziemię :lol:
Czasami mnie oczywiście doprowadza do szału, ja jego też ale ogólnie jest super :lol: A gdy proza życia za bardzo mi dokucza i czuję potrzebę "doromantyzowania" :lol: to ...włączam ulubioną muzyczkę :wink: i ulubione filmy z gatunku "komedia romantyczna " :lol:
I żeby było ciekawie - jak swojego przyszłego zobaczyłam pierwszy raz okazało się że go znam z widzenia 8O - jakiś czas pracował w kiosku który codziennie mijałam idąc do pracy. Podobał mi się ogromnie ale minę miał tak nieprzystępną że ...zakupy robiłam w drugim kiosku :lol: A jeszcze kiedyś zobaczyłam z nim dziecko ! 8O No to sobie pomyślałam ..tatuś - odpada :( Tym dzieckiem był jego młodszy braciszek <18 lat młodszy :!: :lol: > - mój obecny szwagier :D :D :D
A kobieta która też pracowała w tym kiosku i z którą lubiłam sobie pogadywać była ...jego babcią :lol:
Często to sobie wspominamy - szczególnie na imprezach - i zarykujemy się ze śmiechu :lol:
Moj stały tekst " ale ty nadęty siedziałeś w tym kiosku "a odpowiedź "nieprawda !" :lol: :lol:
No to sobie popisałam 8O
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.09.2005 10:59

krakuscity napisał(a):Jak Panie skończą to czas aby się Wasi mężowie wypowiedzieli . :lol:

Pozdrawiam

Akurat swojego wpuszczę na Forum 8O :twisted: :P
Nawet nie dam przeczytać co pisałam !!!! :lol:
pozdrav :D
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 09.09.2005 11:26

Ja Mariusza poznałam 25 lat temu. Chyba od początku czułam miętę, choć w podstawówce moją miłością był MIchał, którego jakieś 2 lata temu widać było w Polsacie. A Mariusz chodził ze wszytskimi dziewczynami na osiedlu... oprócz mnie. One, rzucane przez amanta przychodziły się wypłakiwac do mnie. Sprawy zmieniły bieg 16 lat temu. Od tego czasu jesteśmy ze sobą, od 9 lat jako małżeństwo, od 16 m-cy jako rodzina.
Patrząc na innych znajomych wiem, że nie mogłam trafić lepiej! Ma wady, a jakże, niektóre mnie nawet doprowadzają do szału! Ale bilans jest mocno na plus! Sam narzeka, bo nalezy do bardzo szpułych osób (genów nie pokona), ale za to bezkarnie obżeramy sie wieczorkami a to spagetti, a to golonka z warzywami, a to ryba z sosem i brokułkami... mniam!
I tak sobie żyjemy 3 grubasy: razem ważymy 122 kg!
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.09.2005 11:33

A my wszyscy ważymy razem ...180 kg 8O :lol: :lol: :lol:
W moim przypadku niestety jedzonko wieczorami odpada :( Ale w dzień sobie nie żałuję :lol:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 09.09.2005 11:40

krakuscity napisał(a):Jak Panie skończą to czas aby się Wasi mężowie wypowiedzieli . :lol:

I ja zrobię bardzo podbnie do mojej koleżaki DRU :lol: :lol: :lol:

Jeszcze wyjdzie, że zła żona jestem bo ulubionego spagetti nie potrafię ugotować, bo śniadań nie robię ani w wolne dni ani nigdy, dziecka na spacer nie zabieram..... :wink:

Ja kłopotów nie szukam :!: Nie powiem mu i już :!: :!:

:lol: :lol: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 09.09.2005 11:45

NO dobra , sama zaczelam to tez cos napisze .....

Mojego poznalam bardzo prozaicznie w knajpce w ktorej sie wczesniej umowilismy znajac sie z tlenu. Powaznie jestesmy tlenowa para. Choc w kregach rodzinnych nie przyznajmy sie do tego. Moi rodzice wiedza, jego dostali inna wersje bo nie wiedza co to jest "tlen" :)) . Po prostu mialam kumpla z ktorym mi sie dosc fajnie gadalo.
Oboje po rozwodach, oboje z "potraceniem życiowym" jakiego nikomu nie życze.
Hm.... na pewno nie bylo w tym piorunujacego uczucia od pierwszego wejrzenia bo na poczatku mi sie Jacek nie podobal ..... typowy zaniedbany, samotny facet - tak go okreslilam na "dzien dobry". On pewnie pomyslal o mnie hm.... wole nie wiedziec ;))
Nie byl w moim typie: rudy prawie jak marchewka, krecony lepek, do tego lekki brzuszek ... hm..... ... przez trzy lata zlikwidowalam mu loki, zwalczylismy brzuszek i nadal go zwalczamy, .... pilnuje obcinania wlosow zeby sie nie krecily ..... rude zsiwialy mu na skutek bycia ze mna wiec teraz bardziej mi sie podoba :)
Czemu razem? Cos zaskoczylo i na pustyni nijakiego życia zakiełkowało uczucie. Tak po prostu sie zakochalam . Mysle ze bardzo dojrzale bo inaczej sie kocha .... drugi raz.
Wymagam od niego sporo i nie daje taryfy ulgowej ..... sobie zreszta tez. Moze nawet od siebie wymagam wiecej i za bardzo Jacka "niancze".
Łaczy nas wspolna pasja : podroze, podroze, podroze na ktore wydajemy kazde wolne pieniadze ( o ile w ogole takie sa) .
Jacek ogolnie jest trochę trudny do zycia .... ale sama wybralam i mam co chcialam :))), naprawde nie narzekam bo plusy przewazaja nad minusami. Te plusy to ogromna zaradnośc meża w sytuacjach zyciowych, fajnie jak facet ma tak zwany "zaskok" szybko podejmuje decyzje i jest podpora psychiczną jak ja wysiadam. Minusem jest jego narwanie i poganianie na wycieczkach i "trucie" nad koszykiem w markecie ;)
Reasujując.....
Poki budze sie rano i jak patrze na nieogolonego śpiacego faceta i ...... chce mi sie do niego nadal przytulac to mysle ze warto byc razem i nie załuje nigdy decyzji.

PS Moj jacek czytuje forum i nasze pogaduchy czasem .... hm..... ale pewnie riposty na mnie nie napisze :))
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 09.09.2005 11:47

mama_Kapiszonka napisał(a):I tak sobie żyjemy 3 grubasy: razem ważymy 122 kg!

No cherlaki !!! Do Anety warszawskiej na stronę sasaneczka i zaraz przepisy na torty ściągać i piec a nie brokuły 8O :!: jakieś, średnią zaniżacie okropnie :lol: :lol: Moja trzyosobowa rodzinka waży 162 kg. :cry:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.09.2005 11:52

Moni - ale oni jedzą wieczorami golonkę 8O
Jak można pozostać "cherlakiem" :lol: przy takim jedzonku ??? 8O
To się nazywa mieć szczęście :lol:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 09.09.2005 11:53

Kobieto Aneto od Jacka ! o romantyźmie miało być :!: Ja mojego zjechałam, a wy co z tą drugą Anetką - nie było tematu :?: czy co :?:

Krakus - a ty romantyczny jesteś :?: - dawaj żonę do TWA, o innych czytać to fajnie a samemu coś napisać .... :?: :wink: :lol: :lol: :lol:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 09.09.2005 11:59

drusilla napisał(a):Moni - ale oni jedzą wieczorami golonkę 8O
Jak można pozostać "cherlakiem" :lol: przy takim jedzonku ??? 8O
To się nazywa mieć szczęście :lol:

Nie łączą węglowodanów z ... czymś tam (Anetko Help!) tylko z brokułami, a mięcho i brokuły to samo zdrowie. Golonka pewno bez skórki :?: - wielkie mi "szaleństwo" :!: :lol: :lol: :lol:

A może i spać chodzą nad ranem :?: - to tak jak byś o 17 zjadła kolację a o 22 poszła spać - jeszcze sex po drodze - to i kalorie z golonki pójdą precz !!! :P
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.09.2005 12:03

Aaaa faktycznie - w końcu jest dieta przy której je się tłusto 8O i tylko tłusto :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 09.09.2005 12:06

gratkorn napisał(a):Kobieto Aneto od Jacka ! o romantyźmie miało być :!: Ja mojego zjechałam, a wy co z tą drugą Anetką - nie było tematu :?: czy co :?:

Krakus - a ty romantyczny jesteś :?: - dawaj żonę do TWA, o innych czytać to fajnie a samemu coś napisać .... :?: :wink: :lol: :lol: :lol:

Monik ....mialo byc o facetach i fajnie ze cos kazda napisala .... to bardzo fajne wypowiedzi sa ....ale uzupelniam to co juz przy okazji seriali napisalam

JA SAMA JESTEM BARDZO NIEROMANTYCZNA .....
JACEK JEST PODOBNY :)
po prostu nie ten styl i tyle :))

kwiatki w domu bywaja bo lubie magerytki i takie Jacek sie nauczyl kupowac jak cos przeskrobie ...wtedy kupuje a ze kwiatki nic nie winne to stoja sobie w sypialni o ile pasuja mi kolorem do zalon ;)
romantycznych kolacji z winem u nas niet ....
seriali sie nie oglada tylko jakies filmy fantastyczne .....
az srtach mnie bierze bo za tydzien mam rocznice slubu ....co moze w taki dzien robic dwoje nieromantyycznych osob?? :)))

PS tak po cichu to chcialabym zeby czasem byl bardzej troche hm.....

PS 2 zauwazulyscie ze inne babki nas omijaja??? znaczy ten watek ...to prawdziwe TWA ....:))))))))))))))
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.09.2005 12:15

No wiecie ...ja też aż taką romantyczką nie jestem :lol:
Kolacji przy świecach też u nas niet :lol: W końcu jestem zodiakalnym Barankiem - w horoskopach pisze że te typki nie są romantyczne 8O :lol:
Ale czasami mnie nachodzą "nastroje" i wtedy marzy mi się być bohaterką jednych z tych moich filmideł :lol: Lubię sobie pomarzyć 8)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 09.09.2005 12:24

Każdy robi to co lubi i "włazi" tam gdzie chce, te stronki są przecież dla wszystkich. Dru założyła ten wątek aby "nas" nikt nie wywalał ze swoich stron - tu wszyscy są u siebie i każdy pisze co chce - nikt go za to nie zjedzie :!: A inne babki omijają - bo tu facetów za małooooooooo !!! :lol: :lol: :lol: dlatego to jest Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - jak mówił Adam Słodowy "zrób to sam" - no to się adorujemy :lol: :lol:

Drusillo ! Mamy zadanie : wymyślić coś na nieromantyczny wieczór dla nieromantyków na rocznicę ślubu !!!

Może by tak wypożyczyć "Zmasakrowani piłą mechanicznę w Teksasie 3" i "Obcy 12" - zamiast świec latarka, zamiast kolacji : popkorn - nie to nie zdrowe - soczewicę (nawet nie wiem co to jest - ale stoi w marketach na tych półkach obok których szybko przechodzę :lol: ) zamiast romantycznego prezentu ty jemu 3 kg proszku do białego, on tobie 3,5 kg proszku do kolorów, a od teściów Lenor :lol: :lol: :lol:

Może być :?: :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 31
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone