Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 05.09.2005 08:06

krakuscity napisał(a):Ewentualny chłopak :wink: Już nie śpi Jolu bo słoneczko go obudziło.
Kako je dobro.

Jakie to słoneczko uprzejme. :D Hvala ti sunce!!! :wink:

Krakus, czyżbyś miał okna na wschodnią stronę??? 8O
Dla mnie to zawsze było największe nieszczęście. A zdarzało mi się miewać takowe pokoje w akademikach. Koszmar. Wiosną i latem to słoneczko wstaje, kiedy ja... no... zdecydowanie nie. Jak można się zorientować ja sam noćna ptica. Znam co prawda bardziej nocne ode mnie :wink: , ale ja też już chyba jestem niezła. A moje okna w sypialni wychodzą na... północ. :D To je to! A dzienne na południe.

Kako je dobro... ewentualny Chłopaku!

Pozdrav
Jola
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.09.2005 08:09

mama_Kapiszonka napisał(a): Od wczoraj mały odróżnia już kilka marek samochodów: beema, cincin (citroen), pokuś (fokus) i grat (stary passat sąsiadów).

A ja mam ciccin-a. D :wink: bre.

Pozdrawiam
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 05.09.2005 08:15

O, Drusilla, Anetki... jednak obudzone i obecne!!!
Kako je dobro... :D

Bok/hei/ciao/cześć! A teraz idę coś sobie zjeść! :wink: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.09.2005 08:19

A ja mam dzis na obiad jeszcze miesko po chorwacku .....
Wczoraj jedlismy wspolnie chorwacki obiadek z forumowymi kjedi i slavią .... wszystko jak w Chorwacji a wiec była ryba, bylo miesko, byl ajwar, cebula, oliwki i cukinia smazona i jeszcze pare drobniejszych rzeczy ......
i wspominalismy nasze i ich wakacje .....bylo duzo zdjec i wrazen. Wino niestety macedonskie bo chorwackiego juz nie mielismy .... ale to malutki szczegol jedynie :)

Ech ......mniam :))
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.09.2005 08:19

krakuscity napisał(a):Kako je dobro Drusilla :wink: , nie było dziś na dzień dobry kolejnego odcinka :cry: .

Pozdrawiam

Kako je dobro Krakus :D
No nie było odcinka :(
Anetko - pogoda śliczna - sunce sja! :D A weeeknd był mily ale za krótki :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.09.2005 08:46

Korci mnie zeby gdzies wyjechac jeszcze przed zlotem ..........za długo juz w stolycy ..... gdzie tu jechac na weekend zeby bylo fajnie i tanio ? :))) Ma ktos jakis pomysl???
W Krakowie bylam, na Wawelu mnie panie pilnujace juz nie lubia i pewnie wiecej z placaczkiem nie wpuszcza..... moze w Bieszczady ....jeszcze nie bylam nigdy .... a
Swieto wina niedlugo w Egerze i Tokaju ..... oczy moje zwracaja się zdecydowanie w kierunku poludniowym coraz bardziej , coraz bardziej ......
Ech......pomarzyc moge sobie :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.09.2005 09:01

Jolu okna od sypialni raczej mam na południową stronę ale już po ósmej rano słoneczko zaczyna do nich zaglądać. A weekend spędziłem na imprezach, wczoraj było grilowanie 30km za Krakowem.

Pozdrawiam
zawis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawis » 05.09.2005 11:40

krakuscity napisał(a):A weekend spędziłem na imprezach, wczoraj było grilowanie 30km za Krakowem.

"grillowanie" poza Krakowem ma swoje dobre strony... nie ma się rano kacyków, główka nie boli... bo lepsze tam powietrze niz u nas w Kraku :wink:
Jedyny problem z transportem, trzeba by mieć jakiegoś osobistego szofera, a najlepiej żeby był w liberii hehehe :wink:
pozdr
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.09.2005 11:55

zawis napisał(a):
krakuscity napisał(a):A weekend spędziłem na imprezach, wczoraj było grilowanie 30km za Krakowem.

"grillowanie" poza Krakowem ma swoje dobre strony... nie ma się rano kacyków, główka nie boli... bo lepsze tam powietrze niz u nas w Kraku :wink:
Jedyny problem z transportem, trzeba by mieć jakiegoś osobistego szofera,
pozdr

Żona szoferem była :wink: ostatecznie są busy. A było raczej delikatnie aby rano głowa nie bolała. :wink:

Pozdrawiam
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.09.2005 12:34

A mi się coś popsuło i nie mogę oglądać obrazków Anetki :cry:
Miałam ochotę na kawkę z bitą śmietanką i ciasteczko a tu krzyżyki 8O
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.09.2005 14:58

drusilla napisał(a):A mi się coś popsuło i nie mogę oglądać obrazków Anetki :cry:
Miałam ochotę na kawkę z bitą śmietanką i ciasteczko a tu krzyżyki 8O

Reniu, nie popsulo Ci sie nic.... po prostu odchudzilam server i tamte fotki forumowe musze przeniesc gdzie indziej a potem poprawic adresy .....chwiliwo jednak brak czasu bo to troszke skomplikowana procedura jest .....
wejdz na sasaneczke i poczestuj si eza to polsko - chorwackim zarelkiem :) wlasnie robnie nowy dzial :)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.09.2005 17:59

UUfffffffffffff podwójne :lol:
Udało mi się wejść na Forum po 3 godzinach prób i nic mi się nie popsuło :D . Idę na polsko-chorwacką wyżerkę :lol: - późniejsza kolacyjka :wink: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 06.09.2005 07:42

No co taka cisza???? :)))
Napiszcie co u Was .....ja bede dzis pożniej
Prosze dzis trzymac kciuki za to ....znaczy za mnie :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.09.2005 07:46

Kako je dobro ............dziewczyny :!: i chłopaki-nie płaczą.
Ale tu nikogo nie ma, śpią czy co?

Zresztą nie ma się co dziwić skoro widziałem jedną panią na forum przed drugą w nocy. :lol:

A słoneczko dzisiaj wcześnie wstało.
Puk, puk :!:

Aneta powodzenia :wink:

Pozdrawiam
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 06.09.2005 08:08

krakuscity napisał(a):Ale tu nikogo nie ma, śpią czy co?

Zresztą nie ma się co dziwić skoro widziałem jedną panią na forum przed drugą w nocy. :lol:

A co Pan robił na forum przed drugą w nocy??? :wink: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 25
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone