Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.09.2005 10:17

No to łuuuuup 8O wpadłam z impetem :lol: "Obca" na audiencję wyszła :lol:
Nie wiedziałam ze w przedszkolach już się nie leżakuje 8O - 12 lat temu to jeszcze był obowiązek :lol: <przykry dla maluchów> . Ja myśle że to po to żeby panie nauczycielki miały trochę spokoju :lol:

Moni - Iwona B. to nie ja :lol: - szaleję tu od ubiegłego roku. W 2002 nie miałam neta nawet w pracy :lol:

Co do imienia - niektórzy je już znają . Jak Jola wspomniała podpisałam się raz w Akademii z rozpędu :lol: . A było to przy okazji jej 1000 postu :D
Nie zmieniałam potem bo jublieuszowy post Koleżanki z ławki zasługiwał na uroczystą oprawę :D :lol:
No i przy okazji czatowania przedstawiłyśmy się sobie swoimi imionami :lol: Jak Wam się znudzi szukanie to napiszę :lol:

Jolu - 3:0 dla naszych - tylko których naszych ??? 8O - braci Polaków czy braci Chorwatów ???? 8) :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 02.09.2005 10:28

gratkorn napisał(a):Teraz inny wątek : Krakusie zabiłam smoka :!: :!: i to w dobrym czasie - fajna zabawka, a o Bartolinim to "zapodam" mężusiowi bo on bez zająknięcia cytuje całą przedmowę do tej bajki, podobnie jak zna na pamięć "Janosika" i "Killerów" - takie hobby :lol:

Dobrze , że to wirtualny smok bo prawdziwy żyje i poluje na dziewice a z tym coraz gorzej. :D Ja tylko zapamietałem trochę z filmu "PSY" to co Linda przeważnie mówił "k...a, pier...., jeb... d...,wyp..... :oops: Zresztą cały film był z "przerywnikami" W taki wynik meczu jestem w stanie uwierzyć lecz w hokeja - powinno być dobrze. Widzę, że coraz więcej chłopów na tym Waszym-naszym forum.

Zawis coś w tym roku "Pasy" kiepsko startują w lidze :cry:

Pozdrawiam[/quote]
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 02.09.2005 10:39

[quote="krakuscity "PSY" to co Linda przeważnie mówił "k...a, pier...., jeb... d...,wyp..... :oops: Zresztą cały film był z "przerywnikami"

"Bo to głupi film był" - Machulskiego trzeba oglądać - " ... na wschód - tam musi być jakaś cywilazacja ..., memory 5 - Siara i wszystko jasne ..., ty mój dręczycielu - doręczycielu ...." a na żurek to pojadę do Waszego Sheratona - bo na "szato z borowikami" to pewnie już nie będzie mnie stać. :lol: :lol: :lol:

Kuzynkę mam w Krakowie i mężowskiego chrześniaka - to i często bywam...

:papa:
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 02.09.2005 10:43

gratkorn napisał(a):
Tato Faziolocie jak wstawiać linki odsyłające do innych stron (bo ja gamoń komputerowy jestem :oops: ) tak jak zrobiłeś to w sprawie mojego nicka?

Ta joj! Duma mnie rozpiera !
1. Kursor na adres w oknie przeglądarki,
2. Klik prawym przyciskiem "myszy",
3. W okienku znajdź "kopiuj" i kliknij,
4. Otwierasz dowolne okno np. w oknie odpowiedzi, tj. tam gdzie chcesz wkleić znowu "klik" prawym "myszy", znajdź "wklej" no i klik.
Napisz czy się udało.

Ps. Polska - Austria (bez urazy) - 10:0

Pozdrav !
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 02.09.2005 10:51

dobra..wymiękłem, jak faziolot typuje 10:0 to ja juz się chyba zupełnie na piłce nie znma:):):)hahahah
ale niech tam ..troszke optymizmu w zyciu nie zaszkodzi, a z Azerbejdzanem ósemkę wpakowali.....
bruno ...myslę, że jakieś piwsko w Hamburgu wypijemy....a do Macka to wpadniemy poopowiadać,bo maciek tylko za kolejorzem trzymie:):):)
chociaz kiedys to nawet do oslo chyba pojechał za "naszymi":):):)

a tak wogóle to temat idzie tak wielowątkowo, że juz nie wiem komu odpisywac....:)hihihi

może jeszcze tylko słówko do gratkorna.....ja tez znam mase "machulszczaków"...a obecnie to za mną chodzi cosik z "królewskiego rozmiaru":)...."ciupcac im się chce'....

może to przez wakacje????:):):)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 02.09.2005 10:52

forum/viewtopic.php?t=8527

To nie dywersja ani prowokacja, to moja próba przenoszenia wątków. Zaraz zobaczę, czy się nauczyłam.

Dzięki za odpowiedź, jak nie wyjdzie, to znaczy, że jednak nie powinnam się za to brać :lol:

Udało się !!!!! "Bo to takie proste było" - nie wiem czemu jakoś nie pomyślałam o wycinaniu i wklejaniu :lol: Buenos Aires senior Faziolot - czy coś ....
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 02.09.2005 11:06

[quote="drusilla"Jak Wam się znudzi szukanie to napiszę :lol: [/quote]

Znudziło mi się !!!!!!!!!!!!!!!!!! I mojemu szefowi chyba też, bo przecież widzi, że nic nie robie. Uratuj moją rodzinę od głodu, pozwól zachować mi pracę i powiedz: JAK MASZ NA IMIĘ DZIEWCZYNKO !
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.09.2005 11:07

Też o jedzeniu :lol:
Nigdy nie jadłam świeżej figi bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol:
zawis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawis » 02.09.2005 11:15

krakuscity napisał(a):Zawis coś w tym roku "Pasy" kiepsko startują w lidze :cry:

Pozdrawiam

No niestety :(
Zarząd lekko przegina, chcą mieć wyniki bez inwestowania w ludzi...
Ile można trzymać i wystawiać do ataku kogoś kto stracił wszystkie swoje atuty ( o ile oczywiście je posiadał)...mam na myśli Piotrka Banie :?
Gościa trzeba wysłać na kilka miesiecy do rezerw to może tam nauczy się, że napastnik ma wychodzić do piłki, "szukać gry" a nie chować się za plecami obrońców :!:
Nie wspominająć o jego technice i sposobie poruszania swojej "tuszy".
Zwróc uwagę, iż Bania nie potrafi "przejść" obrońcy, ZERO techniki.
Odkąd gramy w 1 lidze ANI RAZU nie wygrał pojedynku z obrońcą, a i w 2 oraz 3 lidze zdarzało mu się to nieczęsto, ale tam przynajmniej próbował i od świeta się udawało :wink:
Drugi z naszych Piotrków, "reperentant", czyli Giza też nie spisuje się najlepiej. Ma okersy poprawnej gry, z momentami przebłysku a za chwile robi takie rzeczy, że tylko usiąść i zapłakać :cry:
Mam ta niewątpliwą "przyjemność" ogladać ich wyczyny na żywo na stadionie i drzeć się na nich bo poziom gry, który w tym momencie reprezentują przypomina mi czasy naszej 3 ligowej egzystencjii.
Miejmy nadzieję, iz teraz w najblizszym meczu z Łęczną pokażą się nasze nowe nabytki i w końcu zaczniemy zdobywać gole :!:
Czego sobie oraz innym kibicom PASÓW szczerze życzę :)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 02.09.2005 11:25

Wlasnie szukam tych swiezych fig.....
mam je na obrazku z majowej kuchni .......
cudnie wygladaja posypane feta z dodatkiem szynki ......... robie chorwacki obiad w niedziele znaczy na razie mamy menu. ( no to zalatwilismy cykliczny watek kulinarny na dzis ) ;)

Szkoda ze jestescie tak daleko Warszawy :(

Ech Druuuuu ..... No jak mowic na Ciebie po polskiemu??
I kto dla Ciebie sasaid a kto nie??? .....znczy pytam (y) o mniej wiecej miasto, miasteczko..... wies... bo ja mam mapke taka duza wiszaca nad biurkiem ....i tak sobie pisuje na niej ( przykladowo jedynie podaje )
grathorn ( Monika ) Sosnowiec ..ptaszek na slasku
mama_kapiszonka ( Aneta ) Kielce scyzoryk maly na kielcach
Maciej ( Maciej ) Poznan
Antek ( P. ) Bielsko-Biala
itd itd

Wiec Drusilla .....mam Cie na Bałtyku wpisac ? :)))) ordung must night ? tak to sie pisze Moniko ? :)))
Ostatnio edytowano 02.09.2005 11:38 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 2 razy
zawis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawis » 02.09.2005 11:31

Co do cytatów z naszych i nie tylko kultowych filmików to polecam stronkę...
http://www.kakofonia.pl/indexpl.htm
Niestety dawno nie aktualizowana ale w polskiej kinematografii i tak nie powstało od tego czasu wiele kultowych filmów...
"Miś" dla mnie rządzi i króluje...
..."Nic panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu."...

..."Dlaczego nie fersztejen my wszystko fersztejen. Proszę bardzo pan spocznie, pan usiądzie, pan poczeka, się załatwi"...

..."czy ja palę? Ja palę cały czas pani kierowniczko"...

pozdrawiam wszystkich kinomaniaków...
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 02.09.2005 11:40

gratkorn napisał(a): Buenos Aires senior Faziolot - czy coś ....

Buenos Dias senior Siarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra, tfu .... seniorita Gratkorn
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.09.2005 11:41

gratkorn napisał(a):[quote="drusilla"Jak Wam się znudzi szukanie to napiszę :lol:

Znudziło mi się !!!!!!!!!!!!!!!!!! I mojemu szefowi chyba też, bo przecież widzi, że nic nie robie. Uratuj moją rodzinę od głodu, pozwól zachować mi pracę i powiedz: JAK MASZ NA IMIĘ DZIEWCZYNKO ! [/quote]

Buuaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahhhaahahahah - Moni szukałaś ??
no dobra ...powiem ...strona 121 Akademii :lol:
No dobra - WREDNA jestem , wiem !!!! :oops: :P Tym razem już bez "v" :lol:

Anetko - jestem ze Stalowej Woli - niedaleko Rzeszowa i Tarnobrzega :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.09.2005 11:44

aneta_jacek napisał(a):

Wiec Drusilla .....mam Cie na Bałtyku wpisac ? :)))) ordung must night ? tak to sie pisze Moniko ? :)))

Hehehehe do Bałtyku mam baaaardzo daleko :lol:
Ale mogłabyś mnie na Jadranie wpisać :lol: <marzy mi się :D >
Znak firmowy Stalówki to Huta <HSW - teraz podzielona na spólki i spółeczki :lol: >
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 02.09.2005 11:53

aneta_jacek napisał(a):
grathorn ( Monika ) Sosnowiec ..ptaszek na slasku

A ty ciągle swoje, ja z Zagłębia jestem !!! - chociaż ganz egal !

Ordnung muss sein !!! - jeśli miało być, że porządek musi być ? (tak do końca to to ja nigdy pisanego niemieckiego nie jestem pewna bo do nikogo nie piszę, ja tylko gadam - samoukiem jestem, a ostatnio to bywam tylko 2 - 3 razy do roku to się zapomina jak się nie używa - zwłaszcza gramatyka dla samouka to koszmar ...) :lol:

A Dru jest ze Stalowej albo Zduńskiej Woli ( :oops: ) , ale dalej nie wiem jak ma na imię ? Napisz czarownico bo ja do poniedziałku pewnie tu nie zajżę i gnębić mnie to będzie, bo gdyby Aneta nie zaczęła ....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone