Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.09.2005 12:01

gratkorn napisał(a):
A Dru jest ze Stalowej albo Zduńskiej Woli ( :oops: ) , ale dalej nie wiem jak ma na imię ? Napisz czarownico bo ja do poniedziałku pewnie tu nie zajżę i gnębić mnie to będzie, bo gdyby Aneta nie zaczęła ....

Vjestica to moje drugie imię :lol:
No napisałam !!!!!! 2 posty wyżej :lol:
Złośliwiec ze mnie :twisted: Nawet numer strony podałam !!!Buuaaaaaaaaaaahahahahahaa przekopać całą Akademię długo by zeszło :P
A czemu tak Cię ciekawi jak ma na imię mačka/vampirek :?: :lol:

Gramatyki nie cierpię - i to nie ważne w jakim języku. Brrrrrrrr po prostu nie znoszę 8O
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 02.09.2005 12:07

gratkorn napisał(a):
Ordnung muss sein !!! - /..../

A Dru jest ze Stalowej albo Zduńskiej Woli ( :oops: ) , ale dalej nie wiem jak ma na imię ? Napisz czarownico bo ja do poniedziałku pewnie tu nie zajżę i gnębić mnie to będzie, bo gdyby Aneta nie zaczęła ....

OOOO własnie .....
powiem o "odrnungu" tfu ....nie umiem wymowic nawet :)) facetowi jak zacznie znowu skarpetki rozrzcac albo jesc przed komputerem ....

Ty Dru ..... bo Cie sami zaraz nazwiemy ...i nie-koniecznie bedzie Ci sie "imie forumowe" podobalo :)))
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 02.09.2005 12:16

No Moniko ....możesz isc spokojnie weekendowac :

Dajcie tu Marcina z wierszykiem.....

Renia to ładne imie, każdej przystoi dziewczynie,
Druuuu to imie tez nie-meskie i kojarzy mi sie z mięskiem .......
U nas darmowe paplanie .....
24 h na dobe.

Prosimy teraz Panow o wymyslenie nastepnej zagadki dla Kromaniakow w poniedzialek ....swietnie sie przy tak bawilam :)))
Ostatnio edytowano 02.09.2005 12:51 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 1 raz
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.09.2005 12:22

Buuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaaa :lol: :lol: :lol:
Bravo dla cierpliwych i dla poetów :lol:
Moni - miłego weekendu ! :D Oprosti ze byłam wredna :oops:
Czasami diablica przekorna się we mnie odzywa :lol:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 02.09.2005 13:01

Ty mi Moni to ja ci RENI - bo o zgagę mnie dzisiaj przyprawiłaś :lol:

Idę po szkodnika - :papa:

Do poniedziałku i siedem zero ma być !!!!
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.09.2005 13:08

Heheheheh moja kumpelka mi zawsze mówila Reni a ja jej ...Moni :lol: :lol: :lol: Więc jak napisałaś że masz na imię Monika no to też zostałaś Moni :lol: A na zgagę ...Ranigast - lepszy od Reni :P buahahahahaahahahahahahahahah
vidimo se !!! :papa:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 02.09.2005 14:04

gratkorn napisał(a):[quote="

"Bo to głupi film był" - Machulskiego trzeba oglądać - " ... na wschód - tam musi być jakaś cywilazacja ..., memory 5 - Siara i wszystko jasne ..., ty mój dręczycielu - doręczycielu ...." a na żurek to pojadę do Waszego Sheratona - bo na "szato z borowikami" to pewnie już nie będzie mnie stać. :lol: :lol: :lol:

Kuzynkę mam w Krakowie i mężowskiego chrześniaka - to i często bywam...

:papa:

Oczywiście Machulski jest bezkonkurencyjny i jego filmy są bardzo dobre.

Co do Sheratona to w nim nie byłem i wcale się tam nie wybieram. Będąc w tym roku w Zaostrogu na plaży spotkał nas Chorwat i proponował wycieczki statkiem. Dowiedziawszy się, że jesteśmy z Krakowa zaczął opowiedać nam, że był kilka razy w naszym grodzie , lecz jest zdziwiony tym iż powstał hotel w tak ładnym miejscu i który nie pasuje do otoczenia (okolice Wawelu). Początkowo ponoć hotel miał wyglądać trochę inaczej .
Pozdrawiam
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 02.09.2005 14:15

A my zatrzymujemy sie w Krakowiaku ( chyba tak nazywa sie ten nauczycielski ) goszczac w Waszym grodzie.... tanio wzgladnie i jednym autobusem do centrum umiem dojachac.....
poza tym macie fajny aqua-park :)

Na Wawel mnie nie wpuscili kiedys ...ale to dluga historia ....
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.09.2005 14:19

Dla mnie nie może być Bożego Narodzenia bez odwiedzenia jarmarku świątecznego na rynku w Krakowie. Ten zapach jedliny, orzechów i grzanego wina... hmmm... chyba zaczynam sie cieszyć, że to już za 3 miesiące!

A ze studiów mam sprawdzoną bazę na Sławkowskiej. 6 lat temu ceny były super, a pokoje gościnne naprawde fajne. No i sniadania jadało się w sukiennicach. Tam są dopiero klimaty w niedzielny poranek...
A.
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 05.09.2005 07:52

Hej, Hej, Dziewczyny (i ewentualne Chłopaki)!!!
Dobro jutro! :D

Co Wy? Śpicie jeszcze? 8O
A gdzie kawka? A gdzie sałateczki, a gdzie kanapeczki, a gdzie miłe pogawędki?

Takie wszystkie vredne od poniedziałku, czy zaspane??? :wink:
Jest nowy piękny dzień. Przed chwilą szłam przez żółto-biało-szarą łąkę. Wielkie pole nawłoci kanadyjskiej, a nad nią... mgła. Niesamowite wrażenie. I między nimi pełno babiego lata. Jak te pajęczynki są misternie utkane! Żadne koronki nie wytrzymują przy nich konkurencji... W południe będzie jesienna żarówa.

Ugodan dan svima! :D
Jola
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.09.2005 07:57

Ewentualny chłopak :wink: Już nie śpi Jolu bo słoneczko go obudziło.
Kako je dobro.

Pozdrawiam
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.09.2005 08:00

Terve/vozdra/zdravo/bok :lol:
Jola - kako je dobro .... :D :D :D
Ja vredna od rana :wink: - koleżanka wróciła z urlopu - nie wiedziałyśmy sie 6 tygodni <bo wcześniej ja byłam i się rozminęłyśmy> więc wiadomo ..relacje relacje relacje :lol:
Czas pomyśleć o kaweczce i ciasteczku 8) Fajnie by się piło przy odcinku serialu ale jeszcze nie nadają 8O :lol: Poczekamy :twisted:
Zgłodniałam jakoś :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.09.2005 08:02

Tez juz jestem hehe ...... śliczna pogoda i u nas .....
Jak Wam minał weekend???
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.09.2005 08:03

Kako je dobro Drusilla :wink: , nie było dziś na dzień dobry kolejnego odcinka :cry: .

Pozdrawiam
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 05.09.2005 08:05

Nieeee, ja też już nie śpię. Przeglądam forumowe zaległosci ;-)
Dru znowu się zmieniła. A była takim fajnym kociakiem w piątek po południu ...
Wysłuchałam relacji z meczu - znajomy był z córką; sprawdziłam służbowego maila i stan rachunku bankowego...
Chyba ... nie lubię poniedziałku ;-)
I wolałabym połazić po łakach tym bardziej, że praktycznie wśród nich stoi nasz domek....ale to niania pobiega potem z naszym Kapiśkiem a nie ja. Od wczoraj mały odróżnia już kilka marek samochodów: beema, cincin (citroen), pokuś (fokus) i grat (stary passat sąsiadów).
No i koniec pogaduch. Zajrzę tylko co nowego w zlocie.... i do pracy!
Udanego dnia życzę wszytskim!!!
Aneta
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone