napisał(a) gratkorn » 07.09.2005 08:25
Cześć wszystkim. Mikołaj już OK, za to ja się nadaje pod kołderkę, gardło boli, kicham, głowa boli (i nie po urodzinach szefa

). Okropność. Mikołaja sami załatwiliśmy w sobotę nad wodą, tak więc w przedszkolu się nie zaraził, ale mała to pociecha.
Czytam sobie po kolei wasze posty. Drusi co się stało

Spadłaś z wysokości

Napisz chociaż krótki list ....
Apropos filmów, oglądałyście nowości, tzn. Anioła Stróża i Magdę M

Anioł spodobał mi się od razu (lekki łatwy i przyjemny - nie obciąża mózgownicy - co jest atutem na zakończenie dnia), za to Magda mnie nie porwała, ale zapewne się rozkręci.
Rozczarował mnie natomiast wielce Szymon Majewski (którego jestem fanką). Program - moim zdaniem - okropny, krzykliwa i tandetna dekoracja, goście zaproszeni nie wiadomo po co, tylko Arkadiusz Jakubik był świetny, no i muchozol mi się podobał.
Anetko od Jacka, zapodaj no jakieś "lekarstwo" na moje gardło, mogę się nawet wirtualnie opić - byleby przestało boleć.
Idę poczytać zaległości - ciekawa jestem zawodowca, paszczaków i Wioli. Dotrę także do Maryji, podpowiedzcie, co jeszcze muszę przeczytać z ważniejszych rzeczy - bo to przeczytania mam jakieś 500 postów - a tego w życiu nie przerobię.
Witam Bazyla, czy byłeś w Lądku i czy jest jakaś relacja ? - bo ja zaległości mam.