Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 05.10.2005 13:17

Plusy tego miejsca to:
dobra lokalizacja/łatwy dojazd; dobra kuchnia (pieczoną kaczke robią taką, ze ... hmmmm mniam!), świetne miejsca na ognisko (wiata, scena do tańców, stoły, paleniska), koedukacyjna sauna i łaźnia z wyjściem bezpośrednio na snieg ;-); kierowniczka hotelu, która gościom chce przychylić gwiazdki z nieba!
Minusy: wyższa cena, a to jednak istotne. :(
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.10.2005 13:20

JoeF napisał(a):
drusilla napisał(a):Do Józka - jestem silna :) Nawet nie wiesz jak bardzo :wink:

Do drusilli (w końcu to "luźne pogawędki")
To w takim razie, czemu non stop Cię czymś wkurzam ?
Olewaj to, nie zauważaj, nie komentuj i emocjonalnie nie przeżywaj...

To już koniec tych luźnych rozważań...

Heeheh akurat dzisiaj Twoje posty nie miały nic wspólnego z moją złością - poczytałam trochę i się zebrało :wink:
A odpowiadając na Twoje pytanie - to ta Twoja czarująca osobowość i moja sprawiają że zdania w wielu sprawach mamy różne.
No i z tym non-stop to wielka przesada :!: 8O :wink:
Olewać nie umiem bo obojętni są tylko ci co nie mają serca i uczuć.
Do serca z kamienia mi daleko :wink:
Jak mi się coś nie podoba - komentuję :)
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 13:25

gratkorn napisał(a):"kamizelce odblaskowej " - to kolor rozwolnienia :oops: sam tak kiedyś napisałeś :lol:

W Brennej było chyba mniej osób :?: od tego czasu niektórzy się zmienili, przefarbowali - ciężko ich poznać , ot, co :wink:

Kawę mogę zawsze postawić, bo ja towarzyska bestia jestem, a jak prosiłam o podpowiedź "czyje to dziecko :?: " - bo jego w Brennej nie było :lol: - to mi nie wytłumaczyłeś :!:

Mniej więcej 80 % to skład z Brennej. A o dzieciaka pytałaś w "luźnych", a przecież doskonale wiesz, że ja tu nie zaglądam ;) Poza tym niepotrzebnie robiłaś się od razu natarczywa, ale rozumiem, Lwice tak mają ;)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 13:28

Robert, który to sklep :?: - za godzine będę - kawa w termosie, czy gdzieś pójdziemy :?: Monika - tak mam na imię w realu - i nie mam rogów. :papa:

A jaki to wątek :?: bo chyba się zgubiłam :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 13:32

gratkorn napisał(a):Robert, który to sklep :?: - za godzine będę - kawa w termosie, czy gdzieś pójdziemy :?: Monika - tak mam na imię w realu - i nie mam rogów. :papa:

A jaki to wątek :?: bo chyba się zgubiłam :lol:

Wiesz, gdzie Instytut Medycyny Pracy? To naprzeciwko :wink:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 13:36

Nie mam pojęcia gdzie IMP - ja tylko mieszkam w Sosnowcu - pracuję na Śląsku - ulica się jakoś nazywa ?
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 13:38

gratkorn napisał(a):Nie mam pojęcia gdzie IMP - ja tylko mieszkam w Sosnowcu - pracuję na Śląsku - ulica się jakoś nazywa ?

Kościelna, obok jest Pizetju :wink:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 13:41

Znajdę - jesteśmy umówieni na 15.40 - może być :?:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 13:42

gratkorn napisał(a):Znajdę - jesteśmy umówieni na 15.40 - może być :?:

Ale bez rogów :wink:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 05.10.2005 13:45

I które z Was, Volumenie i Moni, pomyślało choć przez chwilę o dzisiejszej popołudniowej kawce w towarzystwie Cro-maniaka. W realu. Ze zdjęciami. Super!
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 13:46

Ale za to z synem - taka obstawa - bo trochę mam stracha :wink: .
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 13:48

mama_Kapiszonka napisał(a):I które z Was, Volumenie i Moni, pomyślało choć przez chwilę o dzisiejszej popołudniowej kawce w towarzystwie Cro-maniaka. W realu. Ze zdjęciami. Super!

Ja cro.maniak to tylko chyba z opisu pod awatarkiem - już pisałam ja austromaniak jestem a cro. to tylko z przypadku się zrobiło. Jakby mnie tu jutro nie było, to dajcie znać na policję, dobra :?: :lol: :lol: :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 13:51

gratkorn napisał(a):Ale za to z synem - taka obstawa - bo trochę mam stracha :wink: .

Ja mam gaz pod ladą ;)
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 05.10.2005 13:52

Voluś :) znów masz branie jak widzea ja biedny zuczek nic :twisted:

Pozdrav
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 13:53

:roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 71
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone