napisał(a) gratkorn » 05.10.2005 12:19
Powyższe wypowiedzi na temat galerii Sas nie pomagają niestety w zorientowaniu się "kto jest kto" na zjeździe ("nowych" i psa podpisaliście - a reszta jest w Polsce wszystkim tak znana z twarzy jak conajmniej Lepper

), więc skoro to jest tajne, to pozostańcie sobie przy meilach i płytkach rozsyłanych pocztą a nie umieszczajcie zdjęć osób w miejscu ogólnodostępnym - skoro najwyraźniej one chcą pozostać anonimowe. Jeżeli ten zlot to WASZA prywatna sprawa - i tym którzy nie byli nie wolno zapytać, kogo oglądają na zdjęciach, to soorryy.
Każdy ma swój rozum i działa na swoją odpowiedzialność - jak ktoś chce moje GG to sobie znajdzie bo jestem jak każdy w ogólnodostępnej bazie danych GG
A prosić się o to żeby ktoś się przyznał do swojej tajemniczej facjaty więcej nie będę, bo to olewam - dla mnie koniec tematu.
Jeżeli chodzi o spotkanie w Karakowie, to niedaleko rynku jest fajna knajpka ze starodawnymi słupami elektrycznymi w środku - nie wiem jak się nazywa, ale bardzo podobał mi się wystrój (chociaż nie mogliśmy posiedzieć bo nie było miejsc !) - siedzieliśmy w knajpie w jakiejś bramie z masą porozkładanych na ziemi świeczek - też było miło. Tak czy siak - okolice rynku są łatwiejsze do odnalezienia dla niekrakusów - weźcie to proszę pod uwagę. Monika.
No i tak się grzebałam z tym postem, że Dru mnie uprzedziła w oburzeniu !!! Mamy podobne zdanie, to może się spotkamy, przefarbujemy, narobimy sobie zdjęć, wsadzimy do netu a potem niech się "nasza Cro.rodzina", z której powiększenia tak się cieszą (albo i nie

) głowii czyje to zdjęcia
i po co ????? :wink: