Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 04.10.2005 08:04

Dziń Dybry !

Łosie górą ! Co widać na poprzedzającym linku :lol: :lol: :lol:

Obejżałam właśnie zdjęcia ze zlotu i dzięki Bogu, że Volumen dołożył drugą galerię, bo myślałam, że z Sasanką to fotomontaż jakiś. Kobieto Aneto w pierwszej serii byłaś tylko na jednym zdjęciu - ukrywałaś się cy co :?: To Jacka było więcej. A Ty mówisz, że on się kuchnią nie zajmuje a ziemniaczki tak ładnie obrał - wszystkie trzy ... :wink:
Co nie piszesz, że był klub morsów ... naturystów :lol: i że tylko pies i jedna pani uszanowali fakt, że zlot miał być bezalkoholowy i że Cesarz był. Gdzie Twoje zdjęcie z "Pasowania" - to powinno być na pierwszm planie w Twojej galerii :wink: - w końcu chrzciny najważniejsze....

Mamo K - napisz jak przeżyłaś "ten pierwszy raz" i po co były te ziemniaki ??? Kapiszon - widzę dzielnie zniósł zlot - on też miał chrzest i obierał ziemniaki :?: :D

Napiszcie nam coś jeszcze w tym wątku. Może być w odcinkach.

Dru - TY chyba jeszcze w domu to czytałaś - 6.33 to noc jeszcze a Ty już przy kompie?

Pozdrawiam i wklejam awatarek "wikinga" - tak się umówmy, że to :wink: wiking jest.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 04.10.2005 08:20

Jak widać przeżyłam z uśmiechem na ustach. Ziemniaki... hmmm.. w pyrlandii muszą być do wszytskiego. Nawet jeśli to ma być "bele-co" ;-)
O ile się nie mylę, to nasze obierane na chrzcie wylądowały w kociołku...
Kapiszon.... niech go inni ocenią, bo ja mam na jego punkcie nadal małego bzika i chyba nic złego bym na jego temat nie wymyśliła ;-)

Co do podpisów pod zdjęciami itp..., cóż, może wszystkich zaskoczę, ale uważam, że skoro ludzie tak, a nie inaczej logują się na forum to po prostu chcą, aby w pod taką marką/nickiem ich znano. Zabawne są tylko sytuacje, gdy ktoś przedstawia Ci się z imienia a Ty (tzn ja) za nic nie kojarzysz z nickiem i awatarkiem. A nagle pada olśnienie: O kurde, przecież to ... !
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 04.10.2005 08:23

Moni......

wiesz ze ja znana jestem z tego ze duzo zwiedzam i podrozuje........
nie wyobrazam sobie zadnego wyjazdy zeby jechac tylko po to zeby siedziec i gadac .... tudzien pic ....

zlot zlotem a ja zawsze łacze przyjemne z tym co lubie najbardziej ....a najbardziej lubie zwiedzac wiec .....
nie mam pojecia co zlotowcy robili w ciagu dnia bo nas tam po prostu nie bylo :)))))
Bylismy za to w Biskupinie, Gnieźnie, w polskiej Wenecji .... wracajac zahaczylismy tez o wieże w Kruszwicy.

PS Kapiszonki tez pojechaly do Biskupina. Wiec nie tylko my sie - wyłamalismy :)

Potem nie wiem co robili inni bo zjadlam obiad ( wspolny) i poszłam na pogaduchy do mojej przyjacioły Slavi foumowej a rzeczywistej Beaty .....
kawa, ciastko i babskie gadanie ( moj Jacek spał a kjedi czyli maz Beaty Krzysiek kopal pilke co widac na fotkach ze zlotu).

I tak włąsciwie wyglada zlot ..jak to nazwal Volus ..."praca czy spotkania w podgrupach" i to dobrze okresla jak to wygladalo.

Wszyscy zeszli sie kupa dopiero na fajna zabawe wieczorkiem - "chrzest pierwszakow" i potem ognisko i tance.

Dla mnie zlot to wlasciwie imprezy wieczorne - ja lubie sie pobawic , potanczyc ....... wiec na tym glownie mi zalezalo i to robilam.

Stad dziwczyny .....napisalam pare postow wczesniej ......
na zlocie kazdy robi w zasadzie co chce ... jedni pija inni zwiedzaja ....jeszcze inni po prostu sa i gadaja ....
ja siedzenie na miejscu pare dni i takiego "szwedania sie " bym nie zniosla .....Moj Jacek sie rano nudzil bo my musimy miec zorganizowany konkretnie czas stad KOCHAM WYCIECZKI :)

no dobra .....to juz moze jasniej sie zrobilo jak bylo :)))
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 04.10.2005 08:40

Nie chodzi mi o imiona bo one mnie też za dużo nie powiedzą, ale o nicki właśnie. Nie wiem, która dziewczyna to Slavia - może ta w bordowej kurtce?

Mamo K - dlaczego ktoś miałby wymyślać coś złego na Kapiszona :?: - aha , a był tam jakiś niemowlaczek, którego "porwano" - czyje to maleństwo było .....

Sas napisz coś o Waszej wycieczce, a szczególnie o tej Wenecji ....
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 04.10.2005 08:47

gratkorn napisał(a):Nie chodzi mi o imiona bo one mnie też za dużo nie powiedzą, ale o nicki właśnie. Nie wiem, która dziewczyna to Slavia - może ta w bordowej kurtce?

Mamo K - dlaczego ktoś miałby wymyślać coś złego na Kapiszona :?: - aha , a był tam jakiś niemowlaczek, którego "porwano" - czyje to maleństwo było .....

Sas napisz coś o Waszej wycieczce, a szczególnie o tej Wenecji ....

Moniko ..... jeszcze raz mowie ....... zobacz w nowych tematach .....wymyslilam cos co rozwiazaloby problem raz na zawsze ......poki co nikt tego nie poparl..... rusz troche glowa .......
czasem mam wrazenie ze ten kto sie ma znac to juz zdazyl sie poznac dawno ... i nikomu moze na tym nie zalezec zeby zmieniac sytuacje ;)

Wenecja .... beda fotki i opis sensu stricte podrozniczy i nasze wraznia .....
oczywiscie na sasaneczka.eza.pl :)))
na razie koncze Bialowieze - opisuje cala wyprawe .... wiec po kolei :)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 04.10.2005 09:20

Czyje to Maleństwo - http://www.pbase.com/vol/image/50213935 - dla wyjaśnienia dodam, że nie mam zamiaru go porwać :lol: :lol: :lol: - a kidnaper jest z Bielska?
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 04.10.2005 10:02

hei! hei ! :wink: :lol:
Vredna wampirzyca wpadła poczytać i pooglądać fotki :lol:
Moni - no jasne że rano siedziałam przed kompem. Zanim wyszłam do pracy :D Się to uzależnienie nazywa :?: 8O
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 04.10.2005 11:34

Cześć wampiórze, moje GG padło na pysk - mam nadzieję, że chwilowo i że mój admin coś poradzi.

Jezu ludzie ! naprawdę nie wiecie skąd się ten mały szkrab wziął na zlocie ... Nikt go nie zna :?: - nawet mama się do niego nie przyzna :cry: :?:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 04.10.2005 11:55

gratkorn napisał(a):Cześć wampiórze, moje GG padło na pysk - mam nadzieję, że chwilowo i że mój admin coś poradzi.

Jezu ludzie ! naprawdę nie wiecie skąd się ten mały szkrab wziął na zlocie ... Nikt go nie zna :?: - nawet mama się do niego nie przyzna :cry: :?:

Moni to nie Kapiszonek????

byly jeszcze chyba jakies inne maluchy ale kto co ..... nie mam pojacia :))))
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 04.10.2005 11:59

To był półoczny Maciuś, brat Łukaszka (albo na odwrót. Mogłam pomieszać, bo ze starszakiem robiłam wywiad w piaskownicy). :-D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 04.10.2005 12:00

gratkorn napisał(a):Cześć wampiórze, moje GG padło na pysk - mam nadzieję, że chwilowo i że mój admin coś poradzi.

Nooo też mam nadzieję że to chwilowe problemy !!!! :cry:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 04.10.2005 12:42

mama_Kapiszonka napisał(a):To był półoczny Maciuś, brat Łukaszka (albo na odwrót. Mogłam pomieszać, bo ze starszakiem robiłam wywiad w piaskownicy). :-D

Wiem, Dru, że to nie Kapiś - bo on już ddduuuuużżżyyyy w porównaniu - a czyje to słodkie pociechy ten Maciuś i Łukaszek ? Mamo K :?: :lol: :lol: :lol:

Ale drążę ...... - ale może w końcu ktoś się przyzna :lol: :lol:

GG na dobrej drodze do odblokowania.
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 04.10.2005 12:48

:lol: 8O :D
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 04.10.2005 13:02

No dobra dziewczyny, ja wyjaśnię sprawę tego najmłodszego dzidziusia,w tle to Jego mama Ania.Całą rodzinka to jest Leszek zalogowany jako LEO,Ania ,Łukasz i mały Maciuś.Wpadli w odwiedziny na kilka godzin obecnie Leo pracuje za granicą i nie dysponował czasem aby być z nami na całym zlocie,no i to chyba na tyle :)

zapomniałam sie przelogować pisała LENA
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 04.10.2005 13:08

No dzięki !!!!! Nareszcie. A już myślałam, że mały będzie do adopcji :wink: - a tu się wszystko wyjaśniło. Słodziutki jest :D :D :D

No to może doczekam się jeszcze jednej odpowiedzi : czy kidnaper Antek to "TEN" Antek z Bielska :?: :?: :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 67
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone