Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 29.09.2005 12:05

Ładne mi to "tylko" :lol: Odkąd złapałam tego 'wirusa" mogę nie słuchać żadnej innej :lol: I ...prawie nie słucham 8O
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 29.09.2005 12:14

Lena napisał(a): na pewno się zarazisz (może już jesteś zarażona)inaczej się nie da :D

Dostałam 2 płytki Thompsona. Grają co sobota... fajne, ale do fanki mi daleko... Ja się na różnych trójkowych starociach chowałam więc do nich wracam najczęściej. A odskocznią są rózne wynalazki łącznie z muzyką bobasa :D
Jak to było ....
Daah! ;-)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 29.09.2005 12:31

Sasaneczko , Ty sprytna bestio ....... dobrze, dobrze.
A myślisz, że nie zauważy zmiany. Tego kwiatka wywal i jakiegoś robala wstaw - to nikt się nie "kapnie" autostopowiczko :lol: :lol: :lol:
sasaneczka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sasaneczka » 29.09.2005 12:50

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
moj Jacek nie wchodzi na ten watek bo uwaza go za ....hm....no dospiewajcie sobie ;)

Kompromis zawarty polega na tym ze nie bede nic pisac po 17ej i wieczorami nie bede siedziec przy kompie. I ze w kuchni bedzie pozmywane w zlewie ( ponoc ti tylko ja brudze ;) )
On moze siedziec godzinami na allegro i szukac cudow-niewidow tudziez gapic sie w telewior ogladajac tvn ...... ale widzicie ... inne prawa w moim domu sa dla niego ... inne sa dla mnie. Nie mam sily walczyc z uparciuchem a rozwodzic mi sie po raz drugi naprawde nie chce ;) bo oprcz tego ze ma koszmarnie trudny charakter ( drobiazgowosc ) to jest mezem w porzadku.

Przeciez to typowe i stare jak swiat .....
nikt recepty na cos takiego dotad nie znalazl :)))))))
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 29.09.2005 23:05

Aneto- nie przesadzaj
o tvn sie czepiasz???
a naucz go w kuchni gotować, wyjaśnij, wytłumacz a nie zaraz do bicia
:)
Pozdr
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 30.09.2005 06:40

kjedi napisał(a):Aneto- nie przesadzaj
o tvn sie czepiasz???
a naucz go w kuchni gotować, wyjaśnij, wytłumacz a nie zaraz do bicia
:)
Pozdr

Najlepiej z Pascalem :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 30.09.2005 08:27

Hej dziewczyny !!! ( nie tylko )
no ja jeszcze tu stacjonuje :)))) .... pakowanie i redukcja ilosci rzeczy zabieranych .....ale kiepsko mi idzie .... zabralabym pol domu :))))

Jak Wam sie udaje pakowac na wyjazdy ( rozne ) ????
Tez macie takie problemy ze wydaje sie Wam ze wszystko ( np 5 par butow moze sie przydac???

:))
aga2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga2 » 30.09.2005 08:33

hej, po pierwsze chcialabym powiedziec iz wasz watek jest rewelacyjny :) po drugie: pakowanie to dramat.... i problem chyba wiekoszosci kobiet :) ja zawsze mam wrazenie ze wszystko co posiadam w domu moze okazac sie nawet na najktorszym wyjezdzie niezbedne... w zwiazku z tym samochod zawsze jest niezle obciazony...:) ale za to jacy wszyscy sa wdzieczni gdy okazuje sie za masz zapasowe sznurwadla, ktore akurat sie zerwaly.. :) pozdr. i powodzenia w pakowaniu
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 30.09.2005 09:58

Witam wszystkie Panie <"stare" i nowe :lol: >i Panów :D
Hmmm ja rzadko kiedy wyjeżdzam ale jak juz to staram się zabrać to co mi się wydaje niezbędne :lol: nie wszystko się da oczywiscie :wink:
Raczej nie mam wiekszych problemów z pakowaniem. Gorzej bywa w drodze powrotnej - dochodzą pamiątki i prezenty :lol:
Powodzenia w pakowaniu dziewczyny i chłopaki i ...sretan put !
Wszystkim Zlotowcom życzę dobrej zabawy !
Bawcie się i wracajcie cali i zdrowi :D :papa:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 30.09.2005 12:11

Cześć !
Ja tu dzisiaj tylko na chwilkę, bo zapracowanam strasznie, ale wpadam, żeby życzyć wszystkim dobrej zabawy na zlocie i powrotu w dobrym zdrowiu i kondycji. I oby aura wam sprzyjała ...... :papa:

I jeszcze jedno - jestem mistrzynią świata w pakowaniu - ale zaczynam przynajmniej tydzień wcześniej i z kartką. Mogę się bez bicia pochwalić, że zawsze wszystko mam - a to że nie wszystko się przydaje, no cóż .... :lol:
Jeszcze raz dobrej zabawy i do poczytania . M.onika.
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 30.09.2005 16:23

Miłej zabawy cromaniacy...a nam bedzie żal.....ale czekamy na wiadomosci....Morski moze cos wymyslisz dla tych co zostaja??? :wink:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 30.09.2005 16:26

sasaneczka napisał(a):Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
moj Jacek nie wchodzi na ten watek bo uwaza go za ....hm....no dospiewajcie sobie ;)

. ale widzicie ... inne prawa w moim domu sa dla niego ... inne sa dla mnie. Nie mam sily walczyc z uparciuchem a rozwodzic mi sie po raz drugi naprawde nie chce ;) bo oprcz tego ze ma koszmarnie trudny charakter ( drobiazgowosc ) to jest mezem w porzadku.

Przeciez to typowe i stare jak swiat .....
nikt recepty na cos takiego dotad nie znalazl :)))))))

Witaj w klubie..moj nie wie ze tu grasuje...dopiero by było....jej...ale fajny facet z niego! teraz ma drzemke...wiec cichutko... :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 30.09.2005 16:40

Kamuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Heeeej !!!! :lol: Czekam !!!!
A mój wie że grasuję na forum ,czatach i takich tam :lol: On sam nie czuje takiej potrzeby ale mi nigdy nie zabronił ...niczego :hearts:
I dobrze bo ja nie lubię zakazów 8O :lol:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 30.09.2005 16:56

KAMA napisał(a):Morski moze cos wymyslisz dla tych co zostaja??? :wink:

Nie Kama. Niczego już nie będę wymyślał. Okazało się, że co jednych śmieszy to innych obraża.

forum/viewtopic.php?p=108371&highlight=zazdrosnych#108371

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Idę łyknąć trochę pigułek na crouzależnienie, a Ty najlepiej zapomnij moje imię, a przynajmniej go na forum nie wymawiaj bo na niektórych to działa jak płachta na byka.

pozdraviam MP
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 30.09.2005 17:08

A pomysl o tych ktorym Ciebie brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!forym to nie tylko "złosliwcy"
na mnie działa jak płachta,ze nie myslisz o tych co cie lubia i szanuja! :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 64
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone