Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lena » 04.10.2005 13:15

Monia bystrzacha ,radzisz sobie całkiem nie zle,pomimo że nie byłaś na zlocie,myślę ,że na następnym się spotkamy, dwie odważne z TWA byłyi chyba nie żałują z tego co czytam

pozdravki
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 04.10.2005 13:30

Lena napisał(a):dwie odważne z TWA byłyi chyba nie żałują z tego co czytam

pozdravki

Powiem więcej:

JA CHCĘ JESZCZE RAZ!!!

Głupio cytować osła, ale czasami rzucał niezłe teksty :lol:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 04.10.2005 16:14

Hejka !!!

Dziewczyny jestem pod wrażeniem !!!!!!!!!! :wink:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 08:42

Lena napisał(a):Monia bystrzacha ,radzisz sobie całkiem nie zle,pomimo że nie byłaś na zlocie,myślę ,że na następnym się spotkamy, dwie odważne z TWA byłyi chyba nie żałują z tego co czytam

pozdravki

Strasznie mnie męczy to przeglądanie zdjęć i dopasowywanie nicków i imion do Waszych fizjonomii - i tak naprawdę marzę o tym, żebyście się wpisali do galerii Sas - a potomnościom (które zaczną dobijać do forum w przyszłym roku) też ułatwicie życie. A tak apropos nowych zdjęć - widzę, że psa też przerobiliście na tym bezalkoholowym :wink: zlocie :lol: :lol: :lol: - no nikt mu nawet szklanki wody nie podał :?: :?: :?:

A to niby ja tchórz jestem :?: :wink: - o napewno nie w sprawach towarzyskich :!: :!: I jak będzie taki mały zlocik w Krakowie to chętnie się przytoczę :lol: :lol: :lol:

Z następnym zlotem też chyba będzie u mnie problem - bo jeśli to będzie w długi majowy łyk-end to ja już 28 kwietnia się zmywam z Ojczyzny (taki mam chitry plan - mam nadzieję, że się uda)i tym sposobem będę 9 dni na urlopie a i do Chorwacji może w tym czasie zajżę - więc jakby plan Plumka wypalił - to ja się piszę wszystkimi kończynami !!!!
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.10.2005 09:02

Hej dziewczynki i chłopaki ! :lol:
Nooo ja tchórzliwa raczej też nie jestem <pomijając robale i ...lekarzy 8O :lol: >
Na zlot nie pojechałam bo ...nie chciałam ...po prostu.Na kolejne też się nie wybieram chociaż nie ukrywam że wiele osób byłoby miło poznać :D
Ostatnio edytowano 05.10.2005 09:04 przez drusilla, łącznie edytowano 1 raz
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.10.2005 09:04

Hm....Krakus ..... Moni .... Drusi ....Leya ...... dziewczyny , faceci z poludnia i wszyscy inni chcacy dojechac .....

My planujemy pojechac do Krakowa na 11.11 ( piatek) i zostac do 13.11 ( niedziela)
SKORPION ma urodziny w Świeto Niepodleglosci i zrobimy sobie wycieczke na pogaduchy, zwiedzanie i wszystko inne ;)

co myslicie o jakiejs knajpce krakowskiej ???
Janusz wypowiedz sie bo nie moge Ci zabrac inicjatywy :)))
postuluje tylko o termin pom. 11.11 a 13.11 :)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.10.2005 09:06

aneta_jacek napisał(a):Hm....Krakus ..... Moni .... Drusi ....Leya ...... dziewczyny , faceci z poludnia i wszyscy inni chcacy dojechac .....

My planujemy pojechac do Krakowa na 11.11 ( piatek) i zostac do 13.11 ( niedziela)
SKORPION ma urodziny w Świeto Niepodleglosci i zrobimy sobie wycieczke na pogaduchy, zwiedzanie i wszystko inne ;)

A ja 12.11 mam imieniny 8O :lol: :lol: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.10.2005 09:24

No to tym bardziej by pasowalo ..... pooblewamy dobrym winkiem wszystko :)))

No i mysle ze to fajny pomsyl zrobic sobie wypad w sobote do Krakowa dla Was ..... trochre pogauch, kino ..... my sie piszemy :)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 09:30

Żona szefa też Renata - ona jest rewelacyjna :!: - szkoda, że nie ona tu rządzi :lol: :wink: no i teraz TY kobieto Renato Wampiórze w kociej skórce :lol: :lol: :lol: no i znam :cry: jeszcze jedną Renatę - rozwaliłam przez nią autek .... i jakoś ją znielubiłam od wtedy :twisted:
Obchodzisz imieniny :?: :?: - nie żebym chciała się wprosić .... :wink: :lol: :lol: tak tylko pytam - bezinteresownie :smo:

Apropos spotkania w Krakowie, to termin jest wprost cudowny bo i tak będę na długim łyk-endzie w Krakowie a i miśka byłoby z kim zostawić :wink: . Myślcie, myślcie - ja zgłaszam swój akces na 11 lub 12 listopada.
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.10.2005 09:53

Moniiiii :lol: Obchodzę bo zawsze przychodza goście :lol: Nawet jak powiem że nie robię nic specjalnego :lol: Więc teraz mówię że robie i czekam :lol: :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.10.2005 10:08

aneta_jacek napisał(a):Hm....Krakus ..... Moni .... Drusi ....Leya ...... dziewczyny , faceci z poludnia i wszyscy inni chcacy dojechac .....

Dzień dobry wszystkim :wink:
Wstępnie też myślałem o takim terminie ze wskazaniem na 11.11 bo to dzień wolny od pracy (piątek). Kto będzie mógł zostać w Krakowie to w sobotę możemy się ponowne spotkać ale już ustalimy to na miejscu w knajpce. Jest w Krakowie tyle pubów, że nie będzie problemów z sobotnim wieczorem. Zresztą nieplanowane imprezy są najlepsze!
W najbliższym czasie wypowiemy się (Plumek i ja) kiedy a może i gdzie. W dużej mierze dzień spotkania będzie zależał od Was, kiedy komu pasuje, ale 11-12.11 to najbardziej realne.

Pozdrawiam :wink:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 05.10.2005 10:22

dzien dobry
jesli moge zaproponowac miejsce to jest calkiem mily lokalik
(z parkingiem) na lokietka 43, mowia na to drewutnia a wlasciciel
calkiem ok
wiecej info omnibus(o)interia.pl
pozdrowienia
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.10.2005 10:39

Znam ją bo mieszkam blisko spalonego Giganta :lol: :lol: , wkrótce założymy nowy post i może poprosimy o propozycje sprawdzonych knajpek. Dzięki Sławek66 :wink:

aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.10.2005 10:46

Slawek sie wpisal do galerii :))

DZIEKI bo tylko tak pomysl ruszy :)

Krakus???

Drusi robi fotki wiec bedzie pozniej, Leya to samo ....
czekamy na mame_kapszonka z rodzinka i reszte Cromaniakow :)
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 05.10.2005 10:57

krakuscity napisał(a):Znam ją bo mieszkam blisko spalonego Giganta :lol: :lol: , wkrótce założymy nowy post i może poprosimy o propozycje sprawdzonych knajpek. Dzięki Sławek66 :wink:

to wychodzi na to ze jestesmy sasiadami zza parku,
pracuje na lokietka 3 a mieszkam na stachiewicza
do zobaczenia w drewnie
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 68
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone