.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):Sorki, ale ja chyba mogę mieć własne zdanie?.... Przynajmniej tak mi się wydaje.
Nie chciałam pozostawić zapytania Anety bez odpowiedzi więc napisałam. Super jeśli ta strona powstanie. I tego Jej życzę, bo mocno się zaangażowała.
Najwięksi głupcy i najwięksi mędrcy nie zmieniają zdania. Moje na dzień dzisiejszy jest takie: Kapisiowej pigułki nie będzie. I proszę tego nie podpinać pod/mylić z moim usuwaniem się z forum, moim brakiem sympatii dla kogokolwiek, itp.
W Kielcach mamy najlepszy dowód na to, że można się w fajny sposób odkrywać i poznawać: pracujemy z E.Zetką na przeciwko siebie a poznałyśmy się na forum.
Pzdr
A.
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):Sorki, ale ja chyba mogę mieć własne zdanie?.... Przynajmniej tak mi się wydaje.
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):W Kielcach mamy najlepszy dowód na to, że można się w fajny sposób odkrywać i poznawać: pracujemy z E.Zetką na przeciwko siebie a poznałyśmy się na forum.
Pzdr
A.
.png)
gratkorn napisał(a):Powyższe wypowiedzi na temat galerii Sas nie pomagają niestety w zorientowaniu się "kto jest kto" na zjeździe ("nowych" i psa podpisaliście - a reszta jest w Polsce wszystkim tak znana z twarzy jak conajmniej Lepper![]()
![]()
![]()
), więc skoro to jest tajne, to pozostańcie sobie przy meilach i płytkach rozsyłanych pocztą a nie umieszczajcie zdjęć osób w miejscu ogólnodostępnym - skoro najwyraźniej one chcą pozostać anonimowe. Jeżeli ten zlot to WASZA prywatna sprawa - i tym którzy nie byli nie wolno zapytać, kogo oglądają na zdjęciach, to soorryy.
![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):Nie - każda w swojej, ale dzieli nas ulica.
Ewa pierwsza zaproponowała spotkanie (i za to Jej dziękuję).
Nawet chodzi nam po głowie organizacja kolejnego zlotu na naszej szkielecczyźnie.... ale termin majowy już zajęty![]()
Jest nas coraz więcej, bo wspomaga Karolka i mężowie.
Czas pokaże...
![]()
.png)
krakuscity napisał(a):slawek66 napisał(a):
to wychodzi na to ze jestesmy sasiadami zza parku,
pracuje na lokietka 3 a mieszkam na stachiewicza
do zobaczenia w drewnie
Tak jest, wcześniej mieszkałem w okolicy między Łokietka a Wrocławską. Nie wiem jeszcze czy spotkanie będzie tam w drewnie czy raczej bliżej rynku - przyjezdnym będzie łatwiej trafić a po spotkaniu "Na rynek marsz". Zrobimy z Plumkiem mały rekonesans knajpek i pubów i zobaczymy wszak do 11 lub 12 listopada jeszcze daleko.
A w drewnie możemy się też spotkac wkrótce na piwie![]()
Pozdrawiam
.png)
volumen napisał(a):To rezerwujcie jesień, bo Kampinos Was ubiegnie![]()
A może zimowy zlot? Jeszcze nie było? Będziecie prekursorkami
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):volumen napisał(a):To rezerwujcie jesień, bo Kampinos Was ubiegnie![]()
A może zimowy zlot? Jeszcze nie było? Będziecie prekursorkami
Hmmm... wszytsko trzeba przemyśleć. Ja w tym miejscu byłam własnie w siarczyste mrozy i było cudnie. MOJA OFERTA ZLOTOWA
Hollenderrrr! Kiedy ja się naucze bezbłędnie robić te linki![]()
.png)