Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lena » 05.10.2005 14:45

Wielkie dzięki,pamiętamy Wasze zaproszenie,jeśli chodzi o zlot majowy czy jakikolwiek to nikt do końca nie jest pewien czy na dany zlot uda mu się dotrzeć,no bo takie jest życie,to może na jesiennym?

pozdravki
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.10.2005 14:52

volumen napisał(a):
drusilla napisał(a):
gratkorn napisał(a):Jakby mnie tu jutro nie było, to dajcie znać na policję, dobra :?: :lol: :lol: :lol:

Moniiiii nawet nie strasz !!!!! 8O Z rana zaraz masz się zameldować na posterunku!!! :lol:

Obiecuję zakopać Ją góra sześć stóp pod ziemią, na rano powinna się znaleść :wink:

No to mi ulżyło 8O
Miłośnik serialu :?: :twisted:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 05.10.2005 14:55

gygy założyłem ,jakby ktoś chciał gygnąć to nie ma sprawy,numer jest w profilu :wink:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 05.10.2005 15:23

Raaany. Wszyscy sobie poszli. To ja też. Co tu tak będę sama jak palec albo coś tam... ;-)

:papa:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 05.10.2005 15:35

Melduję, że jestem już w domku. Sly czemu nie przyjechałeś, "ochroniarz" nie pozwolił zbyt długo pogadać, a mogło by być tak miło ..... :lol: gdyby "Troll" się czymś zajął, no dobra : jestem cała i zdrowa a i Robert jeszcze żył jak wychodziłam :lol: :lol: :lol:

Do juterka, teraz do garów pędzę .....
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.10.2005 15:37

Moniiii :!: Kako je dobro vidjeti te opet :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.10.2005 16:12

Nie było mnie na forum trzy godziny, patrzę, czytam i wydaje mi się, że jest to powieść kryminalna.
Napięcie rosło z minuty na minutę ale wszystko skończyło się happy end,em. Monika wróciła.

Uff ale thriller. :D

Pozdrawiam :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.10.2005 17:01

Krakusie Januszu
daj znac czy doszedl mail ......
czy moze tajne służby poczte mi juz kasuja :))))))
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 17:36

gratkorn napisał(a):Melduję, że jestem już w domku. Sly czemu nie przyjechałeś, "ochroniarz" nie pozwolił zbyt długo pogadać, a mogło by być tak miło ..... :lol: gdyby "Troll" się czymś zajął, no dobra : jestem cała i zdrowa a i Robert jeszcze żył jak wychodziłam :lol: :lol: :lol:

Do juterka, teraz do garów pędzę .....

8O A zdjęcia?
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 05.10.2005 17:51

Wykorzystałem prawo do swobodnego dysponowania własną wypowiedzią
Ostatnio edytowano 21.10.2005 21:38 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 06.10.2005 06:29

volumen napisał(a):8O A zdjęcia?

O kurczę, no popatrz .... to my się przecież po to mieliśmy spotkać, no tak ! Skleroza nie boli - ale się trzeba nachodzić, ...... no to "zlecimy" się jeszcze kiedyś :wink:, :?:

Józek napisał w tym wątku - więc myślę (tu słychać trzepotanie rzęsami :lol: ), że do mnie :

"Wygląda na to, że żyjesz... Na szczęście, bo widzialem przed 16-tą, jak trzy karetki i brygada antyterrorystyczna pędziły w stronę Sosnowca
Bo zostałbym tutaj sam jak Mama_K., jak palec albo coś tam..."

No Józek dziękuję Ci bardzo, nie spodziewałam się (trzepot rzęs), że aż tak się będziesz martwił - no żebym wiedziała, to sms-a bym Ci zaraz po wyjściu posłała - ale już po wszystkim :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS. Dla kogo ta trzecia karetka :?: (dla miśka :?: - nie, no chyba znasz trochę Roberta ..... , dzieciaka puściłby wolno .... :lool: )
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.10.2005 07:19

Dobro jutro !!! :D
No ładnie - nie uwieczniliście takiego spotkania 8O :lol:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.10.2005 07:31

Dzień Dobry,

dostałam sporo paczek by-emeil. Jedna z nich zaintrygowała...

Do wszystkich kierowców ...
Firmy paliwowe i państwa OPEC ciągle uważają, że koszt litra paliwa jest niski. Musimy wiec podjąć radykalne kroki aby nauczyć ich, że to kupujący kontrolują rynek a nie sprzedający. Przy cenach paliw rosnących każdego dnia my konsumenci musimy podjąć akcję.

Jedynym sposobem abyśmy zobaczyli że ceny paliwa idą w dół jest trafienie kogoś w portfel poprzez nie kupowanie jego paliwa. I możemy
zrobić to BEZ narażania się na niewygody. Oto więc pomysł: Do końca bieżącego roku NIE KUPUJMY ŻADNYCH PALIW a najlepiej niczego od dwóch największych firm paliwowych: ESSO i STATOIL. Jeśli nie będą
sprzedawali paliwa, będą zmuszeni do obniżenia ceny, jeśli obniżą ceny inne firmy będą zmuszone do uczynienia tego samego. Ale aby osiągnąć
efekt musimy pozbawi te dwie firmy milionów klientów. Wbrew pozorom
test to całkiem łatwe do osiągnięcia.

Czytaj dalej a dowiesz się jak dotrzemy do milionów.
Wysyłam tą wiadomość do 30 osób. Jeśli każda z nich wyśle ją do kolejnych dziesięciu (30 x 10 = 300) i każda następna do kolejnych 10
i tak dalej to już w szóstej kolejce wiadomość ta dotrze do 3 milionów ludzi.

Jeśli każda z nich wyśle to do kolejnych 10 ... Wszystko co należy zrobić to wysłać tą wiadomość do 10 znajomych osób (i nie kupować paliwa na stacjach ESSO i STATOIL). To jest ogólnoświatowa akcja. Ile to potrwa? Jeśli każdy kto otrzyma tą wiadomość prześle ją do 10 znajomych dotrzemy do 300 milionów konsumentów w ciągu 8 dni!

Założę się, że nie sądziłeś, że masz taki potencjał, prawda? W grupie
siła i nawet najgrubsza gałąź złamie się jeśli spadnie na nią wystarczająco
duża ilość niezmiernie lekkich płatków śniegu. Jeśli uważasz, że ta
akcja ma sens prześlij dalej tą wiadomość.

WYTRZYMAJMY DO MOMENTU AŻ CENY PALIWA WRÓCĄ DO NORMALNEGO POZIOMU (ok, 3,5 PLN / litr). Razem możemy to zrobić.

Znowu jakaś Łorlenowska zawierucha? ;-)

Słonecznego dnia!
A.
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 06.10.2005 08:41

A ci co tankują na Shelu to jak mają się włączyć w protest :?: - wygląda na to, że ja już od kilku ładnych lat protestuję i jakoś nic to nie dało :?:

Kolejny bojkot ? - a jak tam bojkot piwa ? - czy w czymś pomógł? - kto wie coś na ten temat. Bo jeśli tamten protest się sprawdził, to wyślę to emilem do znajomych. Jeśli poległ - to szkoda mojego czasu - jestem płatkiem, który się roztapia, zanim doleci do gałęzi .....

Co tam u was ? mili Państwo. Żyjecie jeszcze :?: Wczoraj tak miło i gorąco było, a dzisiaj co ? ....... nudy :roll:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 06.10.2005 08:45

Nie wiem czy wiecie ale ten watek przegonil Wyspe Skarbow hahhahahahh
I chyba przegoni watek Zlotowy ktory ma sie ku koncowi :)))))

Nasz trwa dalej .......
pozdrawiam TWA - dzielnie trwajace na posterunku wolnosci wypowiedzi na tym Forum.
dziewczyny mam 1 h wolnego - moge wpisac przepis na cos fajnego albo obrobic fotki z Biskupina lub Wenecji .... co wolicie ????
Macie ochote na turystyke czy na zarcie ????

O picie nie proście .... ja sie w trunkach nie specjalizuje ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 73
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone