Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.10.2005 08:52

gratkorn napisał(a): ci
Kolejny bojkot ? - a jak tam bojkot piwa ? - czy w czymś pomógł? - kto wie coś na ten temat. Bo jeśli tamten protest się sprawdził, to wyślę to emilem do znajomych. Jeśli poległ - to szkoda mojego czasu - jestem płatkiem, który się roztapia, zanim doleci do gałęzi .....

No pewnie że pomógł. W dniu rozpoczęcia Zlotu KP podpisała porozumienie z Lechem i od każdej puszki piwka Lech 10 groszy idzie na Klub!!! Przecież dlatego ja 2 puchy piwska wlałam do Kapisiowego bruszka! ;-) Czasami warto iść w zaparte!
A.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 06.10.2005 08:52

Dla Moniki ostatnie info z Gazety Poznańskiej:

Kibice kończą bojkot?

W poniedziałek kibice klubu Lech Poznań mają zakończyć bojkot piwa produkowanego przez Kompanię Piwowarską SA.
- Podpiszemy umowę na początku przyszłego tygodnia. My przestaniemy bojkotować produkty KP, a firma przeprowadzi specjalną akcję, z której część dochodów trafi do klubu Lech Poznań – wyjaśnia Jarosław Kiliński, szef stowarzyszenia kibiców ,,Wiara Lecha’’.
Szczegóły umowy są już ustalone, brakuje tylko podpisów. KP ma wprowadzić na rynek specjalną edycję piwa, z którego sprzedaży część zysku (ok. 10 gr z każdej butelki) będzie przeznaczone na potrzeby klubu piłkarskiego (m. in. na szkolenie młodzieży).
Podczas wczorajszego spotkania na ogrodzeniu boiska pojawił się transparent: Lech – prawie jak sponsor. :lol: :lol: :lol:

Jak sie chce to można ale w przypadku tak rozproszonej społeczności jaką są kierowcy sukces ewentualnego bojkoty jest raczej wątpliwy ;(
pozdraVki
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 06.10.2005 08:55

mama_Kapiszonka napisał(a):
gratkorn napisał(a): ci
Kolejny bojkot ? - a jak tam bojkot piwa ? - czy w czymś pomógł? - kto wie coś na ten temat. Bo jeśli tamten protest się sprawdził, to wyślę to emilem do znajomych. Jeśli poległ - to szkoda mojego czasu - jestem płatkiem, który się roztapia, zanim doleci do gałęzi .....

No pewnie że pomógł. W dniu rozpoczęcia Zlotu KP podpisała porozumienie z Lechem i od każdej puszki piwka Lech 10 groszy idzie na Klub!!! Przecież dlatego ja 2 puchy piwska wlałam do Kapisiowego bruszka! ;-) Czasami warto iść w zaparte!
A.

Tak dobrze nie było - KP przeciągnęła sprawę za co zostala ukarana - transparent Lech prawie jak sponsor, zawisł na prestiżowym meczu-przy transmisji TV i prawie 30 tys ludzi na stadionie :wink:
Porozumienie zostanie jednak podpisane dlatego pozwoliłem Wam pić leszki i inne reddsy :twisted:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.10.2005 08:57

Widzisz... niedoinformowana byłam. Sorki... Znam stan z naszej ostatniej poggaduszki. Zapomnieliśmy kupić Lecha pIlsa do domu. Szkoda, bo fajniutki, a u nas go nie ma ...
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.10.2005 08:57

aneta_jacek napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale ten watek przegonil Wyspe Skarbow hahhahahahh
I chyba przegoni watek Zlotowy ktory ma sie ku koncowi :)))))

Nasz trwa dalej .......
pozdrawiam TWA - dzielnie trwajace na posterunku wolnosci wypowiedzi na tym Forum.
dziewczyny mam 1 h wolnego - moge wpisac przepis na cos fajnego albo obrobic fotki z Biskupina lub Wenecji .... co wolicie ????
Macie ochote na turystyke czy na zarcie ????

O picie nie proście .... ja sie w trunkach nie specjalizuje ;)

JEŚĆ! JEŚĆ ! JEŚĆ !!! :!: :lol: :oops: Szkoda że nie można wybrać obu opcji :( :lol:
My będziemy jak wampióry ...nieumarłe :wink: :D Czasami może senne...ale ... zawsze na posterunku :!: :D
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 06.10.2005 08:58

aneta_jacek napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale ten watek przegonil Wyspe Skarbow hahhahahahh
I chyba przegoni watek Zlotowy ktory ma sie ku koncowi :)))))

Nasz trwa dalej .......
pozdrawiam TWA - dzielnie trwajace na posterunku wolnosci wypowiedzi na tym Forum.

Stanowczo protestuję przeciwko uprawianiu propagandy sukcesu ;) Bo mi jakoś Gomułką powiało ;)

Ja chcę marchewkowe i kawę z kardamonem... Monika wczoraj obiecała kawę w termosie, a przywiozła gruszkę. I tak obszedłem się smakiem, bo Jej dzieciak był szybszy... Zostało mi tylko possać skórki ;)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 06.10.2005 09:02

mama_Kapiszonka napisał(a):Widzisz... niedoinformowana byłam. Sorki... Znam stan z naszej ostatniej poggaduszki. Zapomnieliśmy kupić Lecha pIlsa do domu. Szkoda, bo fajniutki, a u nas go nie ma ...

Lech Pils to u nas kultowe piwo strasznie tęsknię za jego smakiem. Lech Premium (zielony) przy tym to totalny sikacz. W sumie nie rozumiem polityki KP lepsze piwo sprzedawać tylko regionalnie.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.10.2005 09:03

Eee to nie propoaganda. Ja tez od czasu do czasu lookam na statystyki. W ten sposób np dotarłam do staruteńkich wątków np o zlocie w Borach (raaany. i cały go przeczytałam).
Myślę, że zlotowy nie obumrze tylko przerodzi się tematycznie w zlotowo-majowy. I tak przetrwamy zimę ;-)

A....
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 06.10.2005 09:05

mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.10.2005 09:08

U nas najbardziej popularnym pilsem jest Pilsner... pewnie KP nie chce sobie rynku psuć. Jak Mariusz pracował w KP to czasami degustowaliśmy inne smaczki. Ale przez pewnego Pana na stanowisku trzeba było zmienić firmę...
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 06.10.2005 09:09

mama_Kapiszonka napisał(a):Eee to nie propoaganda. Ja tez od czasu do czasu lookam na statystyki. W ten sposób np dotarłam do staruteńkich wątków np o zlocie w Borach (raaany. i cały go przeczytałam).
Myślę, że zlotowy nie obumrze tylko przerodzi się tematycznie w zlotowo-majowy. I tak przetrwamy zimę ;-)

A....

Na majowy zlot organizatorzy zaloza nowy watek coby oddzielic :)))

Jest wiec szansa pobic moze kiedys rekord forum :)))))

Nie bedzie to glupsze niz rekordy Guinessa :))
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.10.2005 09:12

Biorąc pod uwagę częstotliwość pojawiania się odpowiedzi w wątku TWA... za tydzień zajmie 1 lokatę. Mam tylko nadzieję, że luz luzem, ale poziom będzie utrzymany co najmniej taki...
dawno nikt nic nie proponował fajnego do poczytania, posłuchania lub zobaczenia. A nudny weekend bez zlotu przed nami ;-)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.10.2005 09:19

A propos słuchania ...Anetka 8) - zaraziłaś sie na zlocie chorwacką muzyką ???? :D
A jesli chodzi o oglądanie...wczoraj sobie włączyłam "Dumę i uprzedzenie" - wersje wspólczesną :D Miałam ochotę na cos słodkiego i romantycznego :D . Czekam niecierpliwie na najnowszą ekranizację z Matthew McConaughey'em w roli Darcy'ego 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 09:25

drusilla napisał(a):Matthew McConaughey'em w roli Darcy'ego 8)

a Matthew nie wydaje się taki trochę "żigolo" ?
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.10.2005 09:26

Maciej napisał(a):Porozumienie zostanie jednak podpisane dlatego pozwoliłem Wam pić leszki i inne reddsy :twisted:

Macieju dlaczego ja się o tym dowiaduję ostatni??
Zostało mi jeszcze pół zgrzewki Żywca i się jeszcze z nim pewnie z miesiąc pomęczę a wolę Tyskie. Pić za dużo nie mogę bo jestem gruby :D no i zdrowie nie to co dawniej. :cry:

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 74
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone