Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 06.10.2005 13:12

aneta_jacek napisał(a):
Rabercie , Jezefie ...... a twierdziliście kilkadziesiąt albo -nascie postów temu ze tego wątku nie czytacie :))))))

sorki ze tak do dwóch na raz ze oddzielnie bardzo trudno Was tu spotkac ;)

No coż .....my Warszawiacy mamy Kachuchy
my Forumowicze - mamy Wolsia i Joefa ;) :))))))

My nie czytamy, my czuwamy ;)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 06.10.2005 13:12

Volumen a my wszystkie raczej czarniawe - przefarbuj stewardeskę !!! i dodaj jakiś "dymek" z czymś w rodzaju staropolskiego (jak ten obrazek :wink: ) "Prosiemy....."
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 13:18

mama_Kapiszonka napisał(a):JoeF,
straszliwie kraczesz i kraczesz na temat upadku cro.forum
A moim zdaniem to jest tak, że forum tworzą ludzie i chcą porozmawiać o czymś innym nić Cro, ale z ludźmi, których TU poznali.

Jestem przekonana, że watki w crospołeczności nie przyczynią się do zawartości merytorycznej w oczach tych, którzy nie sa zalogowani i tu nie zajrzą. A ponadto na wiosnę z całym impetem ruszy wymiana informacji o sezonie 2006.
A.

Ooo ... p. mama bardzo słusznie prawi ... :D ... się podpisuje i prawą i także lewą ręcą ...

A tak w ogóle czasem trzeba jakiś głupi temat zapuścić ... żeby się rozruszać ... mnie tam akurat romantyczne opowieści jak było, gdzie było i dlaczego tak pięknie ... średnio ... interesują ...
A ileż można sobie udzielać i czytać słodkich porad jak blokować cookie, względnie szykownie edytować bitmapy ... choć NA PEWNO jest to inicjatywa bardzo społecznie wdzięczna i mile widziana ...

"Na forum" jest fajowo ... są introwertycy ... są ekstrawertycy ... są wampirki ... i jest Dru :D
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 06.10.2005 13:22

aneta_jacek napisał(a):No coż .....my Warszawiacy mamy Kaczuchy

Anetko - to przyszli Prezydent i Premier :!: :!: :!: - no chyba, że wygra mój czarny koń Lucjusz Luks Siemanko :lol:

Może zamiast mnie - zakopcie toporeczek 6 stóp pod ziemią :?: Da się zrobić :?: Bo ja jutro nie będę miała czasu na przeczytanie 160 nowych postów z dzisiejszego popołudnia - a muszę już iść do domku :!:

Pozdrawiam cieplutko i proszę zapiąć pasy i co innego też :wink:
Personel Pokładowy M.onika :papa: :papa: :papa:

:lol: :lol: :lol: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 06.10.2005 13:24

bjur napisał(a):
"Na forum" jest fajowo ... są introwertycy ... są ekstrawertycy ... są wampirki ... i jest Dru :D

No TAKA SŁODZIUTKA RODZINKA.

Tylko za ch...re ( przepraszam ) nie chcą sobie razem zdjecia zrobic ;))))) ( znaczy w jednym miejscu ;) )

A mowia ze z rodzinka to na fotkach najlepiej ;)

zmykam .... na razie .;)
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.10.2005 13:27

W końcu Matka z Juga ;-)

Prawdę mówiąc to ja się sporo z forum nauczyłam. Chcąc założyć własny album na forum kombinowałam i kombinowałam, aby zdjecia zaimportować do Corela, wyeksportować w odpowiedniej rozdzielczości i dołożyć do albumu. Ojjj trudne to były czasy ;-)

Może kiedyś dorosnę do wyższej szkoły jazdy, o której też sporo napisano. W końcu mam cudne zdjęcia z Włoch i Turcji, gdy miałam szanse na pstrykanie do woli.
Nauczyłam się wstawiac estetyczne linki ;-)

Tylko od dwóch dni mnie co chwilę wywala z forum i musze od nowa się logowac mimo, że zahaczone mam logowanie automatyczne. Ale i z tym sobie dam radę...
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 06.10.2005 13:29

bjur napisał(a):"Na forum" jest fajowo ... są introwertycy ... są ekstrawertycy ... są wampirki ... i jest Dru :D

STEWARDESA DRU :!: :!: :!: - e gdzie tam - KAPITAN DRU :!: :!: :!:

Mnie się też tu bardzo podoba :lol: :lol: :lol:
i teraz to już naprawdę do jutra.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.10.2005 13:29

aneta_jacek napisał(a):Tylko za ch...re ( przepraszam ) nie chcą sobie razem zdjecia zrobic ;))))) ( znaczy w jednym miejscu ;) )

A mowia ze z rodzinka to na fotkach najlepiej ;)

Bo jeden albo drugi stoją za aparatem. Al enie wierzę, że po wspólnym wyjeździe nie mają WSPÓLNEJ fotki. Trenują naszą cierpliwość i tyle ;-)

Zgadnijcie kto to powiedział...:
Myślę, że cały fenomen tego co się działo przez ostatnie kilka dni i mam nadzieję, że potrwa do następnego zlotu, a po "doładowaniu akumulatorów" do przyszłego lata, po to żeby zacząć się od nowa... polega na tym, że wszyscy jesteśmy zakochani w Cro, a te spotkania, rozmowy, "mailowo-forumowa pisanina" pozwalają nam przeżywać piękne chwile, żyć przeszłymi wspomnieniami a jednocześnie marzeniami i planami na przyszłość. I tak wszystko wspaniale się "nakręca", że na razie nie ma grożby, że zapadniemy w sen zimowy. Przecież do przyszłych wakacji jest tak niedaleko a po drodze jeszcze kolejny zlot (lub kolejne zloty). I może wkrótce się okaże, że towarzystwo bliskich znajomych jest dla nas wszystkich bardzo wartościowe i ważniejsze od pojedynczych "epizodów" jakimi bedą dla nas dwu/trzy-tygodniowe wyjazdy do Chorwacji...
Dziękuję Wam wszystkim, dzięki którym zauważam i czuję, że są w życiu rzeczy ważniejsze od codziennej pracy od rana do wieczora...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 13:56

mama_Kapiszonka napisał(a):Zgadnijcie kto to powiedział...:
Myślę, że cały fenomen tego co się działo przez ostatnie kilka dni i mam nadzieję, że potrwa do następnego zlotu, a po "doładowaniu akumulatorów" do przyszłego lata, po to żeby zacząć się od nowa... polega na tym, że wszyscy jesteśmy zakochani w Cro, a te spotkania, rozmowy, "mailowo-forumowa pisanina" pozwalają nam przeżywać piękne chwile, żyć przeszłymi wspomnieniami a jednocześnie marzeniami i planami na przyszłość. I tak wszystko wspaniale się "nakręca", że na razie nie ma grożby, że zapadniemy w sen zimowy. Przecież do przyszłych wakacji jest tak niedaleko a po drodze jeszcze kolejny zlot (lub kolejne zloty). I może wkrótce się okaże, że towarzystwo bliskich znajomych jest dla nas wszystkich bardzo wartościowe i ważniejsze od pojedynczych "epizodów" jakimi bedą dla nas dwu/trzy-tygodniowe wyjazdy do Chorwacji...
Dziękuję Wam wszystkim, dzięki którym zauważam i czuję, że są w życiu rzeczy ważniejsze od codziennej pracy od rana do wieczora...

No właśnie ... kto tak tu ładnie potrafi ułożyć słowa ... niczym kobierzec jesiennych liści szemrzących pod naszymi stopami gdy wiatr je przeplata radośnie a słońce blaskiem czerwieni ...
(pełne copyright bjur 14:58:56 06.10.2005)

hmmm ... rym taki kurna dość prosty bym powiedział ale chyba ujdzie co ? ... a poza tym chyba trudno, żeby wiatr przeplatał kobierce ... aaaa niech będzie ... choć tu wcale rymu nie ma ... chyba, że jakiś lapoński albo inny .... hiii
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 06.10.2005 15:16

mama_Kapiszonka napisał(a):Tylko od dwóch dni mnie co chwilę wywala z forum i musze od nowa się logowac mimo, że zahaczone mam logowanie automatyczne. Ale i z tym sobie dam radę...

Na tę dolegliwość powinno pomóc co jakiś czas użycie opcji przeglądarki internetowej:
Narzędzia -> Opcje internetowe -> Usuń pliki cookie (taki przycisk)
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 06.10.2005 15:29

Wykorzystałem prawo do swobodnego dysponowania własną wypowiedzią
Ostatnio edytowano 21.10.2005 21:36 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.10.2005 16:09

Aneta - dawniej mówiło się " ORMO - czuwa" :lol: :lol:

Pozdrawiam :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.10.2005 17:43

To ja znowu się dotlenię :lol: Ciepełko dzisiaj :D
Ale miałam czytania 8O :lol:
No no TWA dorobiło się własnego samolotu :lol: Kto steruje ??
Czyli teraz ...witamy na pokładzie naszego croforumowego towarzyskiego samolociku :!: :lol:
Że ja niby z kałachem nieciekawie wyglądam ? 8O a myślałam że mi z takim do twarzy :cry: Jako kociak-stewardesa wyglądam przymilniej :lol: W końcu jakoś trzeba zachęcić pasażerów żeby wsiedli w samolocik :lol:
Bjur - ja jestem też wampirkiem :lol:
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 06.10.2005 17:52

drusilla napisał(a):
No no TWA dorobiło się własnego samolotu :lol: Kto steruje ?? :lol:

Proponuje Janusza :wink:
sympatyczny, dbajacy o stewardesy, zawsze szepnie mile slowko... :wink:
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 06.10.2005 17:56

Wykorzystałem prawo do swobodnego dysponowania własną wypowiedzią
Ostatnio edytowano 21.10.2005 21:35 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 77
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone