JoeF napisał(a):To ja wolę jeszcze na ziemi popełnić harakiri albo inne sepuku...![]()
Przecież jednozdaniowo i nie na temat nie można się dogadać z wieżą konrtoli lotów![]()
I do tego ciągle puszczając oko
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):Bo jeden albo drugi stoją za aparatem. Al enie wierzę, że po wspólnym wyjeździe nie mają WSPÓLNEJ fotki. Trenują naszą cierpliwość i tyle
mama_Kapiszonka napisał(a):Zgadnijcie kto to powiedział...:Myślę, że cały fenomen... ... ...
.png)
platon napisał(a):dlaczego niektórzy ciągle w podziemiu? tradycja ? czy jakaś trauma?
nosicie swetry? a może czekacie na chochoła?
.png)

JoeF napisał(a):platon napisał(a):dlaczego niektórzy ciągle w podziemiu? tradycja ? czy jakaś trauma?
nosicie swetry? a może czekacie na chochoła?
Właśnie kiedyś niechcący wywołałem burzę w tym temacie![]()
A teraz nawet by mi nie zależało na ukrywaniu się... ale nie lubię świecić "na czerwono", bo razi w oczy.
Ujawnienie się miałoby sens, gdyby większość z tych kilkunastu ukrywających się osób zrobiła to również... a tak, to po cichutku sobie czytamy co chcemy, czuwamy w cieniu nad forum... nie jak ORMOale jak FBI i reagujemy jak jest taka potrzeba...
P.S. No i łatwiej jest dowalić jakiemuś "czarnemu charakterowi", bo on nigdy nie zna dnia ani godziny... kiedy jest pod baczną obserwacją.
.png)
platon napisał(a):Co do tej czerwoności to do dzis nie rozumiem czemu nie możecie się dogadac z ,,boskim ''.
platon napisał(a):Czuwanie ma sens jak wróg czuwa,ale odkąd można za pomocą dokładnego oczytywania skryptu pisania odpowiedzi przez okreslone IP zobaczyć kto pisze ,to wróg zamilkł.Buchachacha.
platon napisał(a):Także czarne charaktery są ,ale są juz stonowane.Zdejmijcie juz te opaski Zorro i swetry .Nad tą czerwonością boski pewnie powalczy,może mu się cos zacięło.
.png)
.png)
JoeF napisał(a):
Z resztą ze świecą należałoby szukać drugiego takiego forum, gdzie nikt nie dba o to co się tutaj czasem dzieje![]()
![]()
.png)
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):JoeF napisał(a):
Z resztą ze świecą należałoby szukać drugiego takiego forum, gdzie nikt nie dba o to co się tutaj czasem dzieje![]()
![]()
Z tym się nie zgodzę. Tu sa naprawdę całkiem mili i kulturalni forumowicze. Weszłam kiedyś na jakies forum w poszukiwaniu Rubika i Fermaty i ... się załamałam. To co tam sie pisze i na jakim poziomie. Po prostu szok.
.png)
gratkorn napisał(a):Czy przydażyło się dzisiaj komuś coś miłego i może się tym ze mną podzielić w ramach pomocy towarzyskiej ?