Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.10.2005 12:23

Nie widziałaś mnie bo mi się najwyraźniej coś nie udało i nie sprawdziłam jak wyszło tylko poszłam sobie gdzieś, ale naprawiłam.

A to co się dzieje w 'oszołomie" to faktycznie okazja, ponieważ sprzedają po 4 zeta towary o wyższej lub nawet dużo wyższej wartości, natomiast te sklepiki o których mówi DRU ( do których ja też namiętnie włażę i kupuje rzeczy, które są mi niepotrzebne - ale zawsze coś muszę "wynieść" :lol: :lol: :lol: ) sprzedają towary, które przeważnie mają niższą wartość - ot. marketing :!:

Jezu ! a ja się zaczęłam paczkować do domku, bo myślałam, że to 14 z hakiem, a tu guzik ..... :cry: :cry: :cry:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.10.2005 12:25

drusilla napisał(a):Anetka :D kako je dobro.... :lol:
Ja mam niedaleko kilka sklepików "po 4 złote" ,ewentualnie "nie wszystko po 4 złote" :lol: Często nawiedzam bo za grosze można faktycznie fajniutkie pierdółki kupić :D

Moni - czemu ja Cię nie widzę :?: 8O

Dzewczyny lubicie pierdólki ???

Bo ja to badziewiara jestem i kocham np kupowac ....kolejny obrusik albo szmatke na obrusik.....cukierniczke made in china za 4 zl .... tacke z napisem "coffed break" bo akurat pasuje do szafki w kuchni ......

dzis babka na bazarze namowila mnie na - DYNIE .... ale nie takie jadalne, tylko dekoracyjne ( ponoc nie zaplesnieja przez rok ) , kupilam bo ładne .....zobaczymy ....

zjesc nie ma co bo ani grama miesa nie kupilam, mam za to pare kilo warzyw, troche przypraw , 2 filmy z gazet ( nie dla mnie tylko dla smerfa), bakalie do ciasta, no te dynie wlasnie i troche innych rzeczy.

hm...... teraz oczami sie najem chyba :)

niedobrze jest mieszkac blisko najtanszego bazaru w Warszawie .....
( ten sam wniosek tyczy sie innych miast ) ;))))))))

aha w Auchan sa komplety sztuccow takich nienajgorszych po 4 zl ( 6 łyzek np - 4 zlote, przetestowalam, nie sa plastikowe i w zmywarce sie nie rozpuscily) za 24 zeta skomplatujesz łyzki do codzinnego użytku - czasem warto wpasc do marketu jak ktos ma w zasiegu 100 km
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 07.10.2005 13:04

Witajcie!
Czytam ten wątek od jakiegoś czasu, czasami nawet z przyjemnością:)
Fajnie jest "znać" pewne osoby, nawet ich twarze mając świadomość, że one nie wiedzą o nas prawie nic. Ujawniane przez Was pewne szczegóły doprowadziły mnie do prozaicznego potwierdzenia faktu: świat jest bardzo mały! Z Waszego kręgu forumowiczów:
- z mężem/partnerem pewnej dziewczyny miałam przyjemność rozmawiać parę lat temu za pośrednictwem pewnego znanego komunikatora (domniemuję i z analizy postów wynika, że nie byli jeszcze "parą", więc nie będzie posądzeń o flirt :wink: ),
- pewne osoby mieszkają bardzo, bardzo blisko mnie...

Poza tym nie bardzo podobają mi się pseudooburzenia o utrzymanie jakiegoś wyimaginowanego, nieosiągalnego poziomu tego forum. Oczekiwanie od zajętych pracą ludzi elaboratów na wysokim poziomie jest chyba grubą przesadą, gdyż dużo łatwiej zajrzeć tu, krótko coś skomentować i szybko ponownie powrócić do swoich obowiązków. Poza tym ktoś zresztą słusznie już tu zaznaczył, ze tematy niezwiązane z Chorwacją nasuwają się same poprzez zbliżającą się zimę. Mnie osobiście Chorwacja o tej porze roku niewiele interesuje i w tym czasie wolę nasze piękne polskie góry :).
Tym niemniej pewne osoby tu przebywające zdążyłam polubić, do niektórych mam pewien sentyment (propozycja pożyczenia kamizelki odblaskowej przy moim zaledwie 5 poście była miłym zaskoczeniem), a do niektórych zraziłam się...
Mam nadzieję, ze tym postem nie uraziłam nikogo, więc pozdrawiam wszystkich z cudownie słonecznego miejsca, żałując równoczesnie, że błękitne niebo podziwiam przez nieotwieralne okno w pracy :(

:papa:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.10.2005 13:25

Noooooo ! Witamy panią na pokładzie linii lotniczych TWA :lol: nareszcie jakaś jasnowłosa kobieta nam się trafiła (chociaż nie wiem co pod nakryciem głowy u Joli :?: - ale dla mnie jako kobitki to nie ma znaczenia ). Mam nadzieję, że zaraz się tu "chłopcy" zlecą :wink: - oni do blondynek jak do miodku :!: :!: :!: może dla Ciebie będą łaskawsi i nie zjadą Cię tak jak brunetek ( a my farbowane liski jesteśmy :wink: :lol: :lol: :lol: ).
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 07.10.2005 13:29

gratkorn napisał(a):Noooooo ! Witamy panią na pokładzie linii lotniczych TWA :lol:

Czy leci z nami pilot :?: :?: :?:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.10.2005 13:37

Malenna napisał(a):Witajcie!
- z mężem/partnerem pewnej dziewczyny miałam przyjemność rozmawiać parę lat temu za pośrednictwem pewnego znanego komunikatora (domniemuję i z analizy postów wynika, że nie byli jeszcze "parą", więc nie będzie posądzeń o flirt :wink: ),

Malenno :) hahaah nie zdziwie sie jakby szło o mojego męza - to znany gadacz tlenowy :))))) choc zmienil nicka jak się ozenil ...... zna poł netu warszawskiego :))
widze ze masz skype'a - Jacek własnie zaczal sie tym tez bawic .... jestes w niebezpieczenstwie hahhahaah

Pozdrawiamy :)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.10.2005 13:44

aneta_jacek napisał(a):

Malenno :) hahaah nie zdziwie sie jakby szło o mojego męza - to znany gadacz tlenowy :))))) choc zmienil nicka jak się ozenil ...... zna poł netu warszawskiego :))
widze ze masz skype'a - Jacek własnie zaczal sie tym tez bawic .... jestes w niebezpieczenstwie hahhahaah

Dzięki Anetko, że to napisałaś, bo ja już zakasałam rękawy i "mowę" sobie przygotowałam ...... ale tym razem mu się udało :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pilot to Krakus (tak przynajmniej mi się zdaje - chociaż Dru jest w randze kapitana ) ale dzisiaj na pokładzie mamy komplet - przeżyjemy ....... chyba :wink:

Teraz to się już na pewno zegarek nie myli. Idę do domku a w niedzielę ..... najpierw wybory a potem ....... Kraków przygotowany :?:

Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 07.10.2005 14:19

Czy ktoś wie dlaczego pw nie działa? Chętnie bym coś napisała do pewnej osoby, a tak publicznie to już nie ma co ciągnąc tego wątku, gdyż nie jest aż tak sensacyjny :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 07.10.2005 14:46

Malenna napisał(a):Czy ktoś wie dlaczego pw nie działa?

Bo administrator nie uważał za stosowne włączyć tej, jakże pożytecznej opcji ;) Pozostaje Ci nadzieja, że ten ktoś ma w profilu meila lub GG. No i jeszcze stary, sprawdzony sposób - znaki dymne :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 07.10.2005 14:48

gratkorn napisał(a):
aneta_jacek napisał(a):

Dzięki Anetko, że to napisałaś, bo ja już zakasałam rękawy i "mowę" sobie przygotowałam ...... ale tym razem mu się udało :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buaahahahahhaahahahh no a ja byłam spokojna bo moje kochanie nie korzysta z komunikatorów :lol: Nawet jak post pisze to z wielkim bólem. Za to świat zbawia na medal :lol: :twisted:
Miłego weekendu chłopaki i dziewczyny :!: :D
Moni - nie rozrabiaj bardzo u Smoka :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.10.2005 15:15

Malenno nie wiem do konca o kogo chodzi .....
( moje podejrzenia moga byc trafne lub nie :) )

tajemnica poliszynela starych forumowiczow sa adresy mailowe, nr gg, tlenu ....co tam sie da i kto używa.
wiele osob je podaje przy nickach - ale to glownie Ci ktorym jeszcze nie "nawsadzano" na priva -

na wszelki wypadek podaje naszego maila jakbys chciala kiedys uciąc sobie cromaniackie pogaduchy ( w Warszawie nas jest juz kilkoro ) - a pamietam ze jestes z Warszawy na pewno
emajl: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl tak jak nick tu

jesli ktos inny to napisz po prostu kto albo zostaw tu jakis swoj namiar
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.10.2005 17:37

gratkorn napisał(a):Pilot to Krakus (tak przynajmniej mi się zdaje - chociaż Dru jest w randze kapitana ) ale dzisiaj na pokładzie mamy komplet - przeżyjemy ....... chyba :wink:

....... Kraków przygotowany :?:

Pilota mamy Darka1 z W-wy ale ostatnio tu na forum nie wpada. Latał ponoc wojskowymi samolotami a ja tylko jako pasażer w pasażerskich :wink:
Kraków będzie za miesiąc przygotowany jeszcze troszkę czasu zostało czyli 11 lub 12 listopada.

Pozdrawiam :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.10.2005 18:02

volumen napisał(a):
krakuscity napisał(a):Teraz "Pasom" czyli Cracovii nikt nie podskoczy :!: "walą" wszystkich równo i w tym roku mistrza mamy :wink: .

Pozdrawiam

Zmartwię Cię... Dziś, o 18 to się zmieni 8)

Po pierwszej tercji 1:1
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 07.10.2005 18:02

jej.ale pisaliscie! zaległosci jak diabli..pozadrowionka Dru.kKrakus i dla ałej reszty wspaniałych "pogaduch" :wink:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 07.10.2005 18:41

krakuscity napisał(a):
volumen napisał(a):
krakuscity napisał(a):Teraz "Pasom" czyli Cracovii nikt nie podskoczy :!: "walą" wszystkich równo i w tym roku mistrza mamy :wink: .

Pozdrawiam

Zmartwię Cię... Dziś, o 18 to się zmieni 8)

Po pierwszej tercji 1:1

Voluś kibicem :?: 8O :?: tego bym się nie spodziewał :lol:
W sumie hokejem sie nie interesuje ale jako kibic Kolejorza muszę kibicować Pasom :twisted:...czyli w Oświęcimiu mam pewnie przechlapane :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 81
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone