napisał(a) Malenna » 07.10.2005 13:04
Witajcie!
Czytam ten wątek od jakiegoś czasu, czasami nawet z przyjemnością:)
Fajnie jest "znać" pewne osoby, nawet ich twarze mając świadomość, że one nie wiedzą o nas prawie nic. Ujawniane przez Was pewne szczegóły doprowadziły mnie do prozaicznego potwierdzenia faktu: świat jest bardzo mały! Z Waszego kręgu forumowiczów:
- z mężem/partnerem pewnej dziewczyny miałam przyjemność rozmawiać parę lat temu za pośrednictwem pewnego znanego komunikatora (domniemuję i z analizy postów wynika, że nie byli jeszcze "parą", więc nie będzie posądzeń o flirt

),
- pewne osoby mieszkają bardzo, bardzo blisko mnie...
Poza tym nie bardzo podobają mi się pseudooburzenia o utrzymanie jakiegoś wyimaginowanego, nieosiągalnego poziomu tego forum. Oczekiwanie od zajętych pracą ludzi elaboratów na wysokim poziomie jest chyba grubą przesadą, gdyż dużo łatwiej zajrzeć tu, krótko coś skomentować i szybko ponownie powrócić do swoich obowiązków. Poza tym ktoś zresztą słusznie już tu zaznaczył, ze tematy niezwiązane z Chorwacją nasuwają się same poprzez zbliżającą się zimę. Mnie osobiście Chorwacja o tej porze roku niewiele interesuje i w tym czasie wolę nasze piękne polskie góry

.
Tym niemniej pewne osoby tu przebywające zdążyłam polubić, do niektórych mam pewien sentyment (propozycja pożyczenia kamizelki odblaskowej przy moim zaledwie 5 poście była miłym zaskoczeniem), a do niektórych zraziłam się...
Mam nadzieję, ze tym postem nie uraziłam nikogo, więc pozdrawiam wszystkich z cudownie słonecznego miejsca, żałując równoczesnie, że błękitne niebo podziwiam przez nieotwieralne okno w pracy