Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 07.10.2005 09:22

krakuscity napisał(a):Teraz "Pasom" czyli Cracovii nikt nie podskoczy :!: "walą" wszystkich równo i w tym roku mistrza mamy :wink: .

Pozdrawiam

Zmartwię Cię... Dziś, o 18 to się zmieni 8)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.10.2005 09:32

volumen napisał(a):Ktoś tu wspomina o hokeju?
P.S.
Ostatnio dokopali Zagłębiu ;)

Nooooooooooooo :!: :cry: :cry: :cry: A przez chwilę myślałam, że : wygramy, wygramy, wygramy ......

Antek napisał :"wybieram się na meczyk do Sosnowca.... " - ale zapewne na "kopany" :cry: , bo jakby na "ślizgany" to zapraszam na kawę i gruszki :wink: bo grzech byłoby nie wstąpić jak już byłbyś tak blisko ....
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 07.10.2005 09:35

gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.10.2005 09:44

Dzięki Leya, ten facet to taki trochę jak z dzisiejszego humorku Faziolota :lol: :lol: :lol:

A ja awatarek zmieniłam na bardziej adekwatny do mojego dzisiejszego samopoczucia ....

Do łezki łezka, aż będę niebieska ..... a na oczka pada promyk słoneczka z Olsztyna i Stalki ....

O, coś wyłania się z mgły ........ Morskie Oko :?: :?: :?:
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 07.10.2005 09:48

gratkorn napisał(a):Dzięki Leya, ten facet to taki trochę jak z dzisiejszego humorku Faziolota :lol: :lol: :lol:

A ja awatarek zmieniłam na bardziej adekwatny do mojego dzisiejszego samopoczucia ....

Do łezki łezka, aż będę niebieska ..... a na oczka pada promyk słoneczka z Olsztyna i Stalki ....

O, coś wyłania się z mgły ........ Morskie Oko :?: :?: :?:

Nie czytalam humorku.
I ja tez podsylam promyczek z Tarnowa :wink:
mam nadzieje ze filmik troche pomogl :lol:
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 07.10.2005 09:50

Jakiś mundurowy( policjant ) pilnie poszukiwany, w celu zasięgnięcia porady :)

Kontakt najlepiej na gg

Pozdrav
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 07.10.2005 09:51

Ciekawe co przeskrobałeś :mrgreen:
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 07.10.2005 09:56

e.zetka napisał(a):Ciekawe co przeskrobałeś :mrgreen:

Ewcia nic , chzba wzranei napisaem , że porady potrzebuje, bo mnie POLICJA wkurw.... dzisiejszej nocy ot i wszytko
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.10.2005 10:02

Leya_31 napisał(a):I ja tez podsylam promyczek z Tarnowa :wink:
mam nadzieje ze filmik troche pomogl :lol:

Filmik pomógł, ale :twisted: - jaki promyczek .... - to wszędzie świeci tylko nie u mnie :?: :?: :?: :twisted: :evil: :cry: :cry:

Acha ! RMF podało, że we Wrocławiu też mgliście - no to mnie cieszy :lol: :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.10.2005 10:52

W Kraku też mgła :cry: trochę mniejsza niz rano.

Pozdrawiam
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.10.2005 11:16

Słoneczko już wylazło, po mgle ani śladu, reklamy zniczy wyrzuciłam, po wybuchu w Sosnowcu już sytuacja opanowana i wogóle jakoś tak fajniej w ten piątek się zrobiło ..... tylko wyniku meczu już nic nie zmieni :cry:

Dziękuję wszystkim za poprawienie humorku - udało się !!!

Krakusy na niedzielę mi proszę piękną pogodę zamówić bo przybywam z wizytą :wink: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.10.2005 11:18

witajcie.....

niestety mam kupe roboty, siaty zakupow juz zrobione. Nierozpakowane. Dzis gary, swieże ciasto ale nie marchewkowe bo ile mozna ;) czasem lubie pobyc "vredna zena"

Goscia mam z Monachium ......

zaleglosci w czytaniu rewelacji nadrobie jutro lub wieczorkiem .....

Zaszczepoilam sie na grype wiec jest szansa na SPOTKANKO KRAKOWSKIE dojade w pelni sil :)))) Juz sie wzdrygam na mysl ze bede musiala zbyc w Waszym Auga-parku na punkcie ktorego zajoba ma Pan i Wladca.

Januszu, dziekuje za mily wpis.

Wszystkim dziekuje za to ze tu sa i dobrego weekendu :)

Aha .....kto ma Auchan blisko to warto zajrzec. "wszystko po 4 zl - mozna wyrwac fajne pierdolki do kuchni, badziewko rozniaste .....Polecam Kobietom bo sama pare rzeczy znalazlam fajnych.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.10.2005 11:29

aneta_jacek napisał(a)::)))) Juz sie wzdrygam na mysl ze bede musiala zbyc w Waszym Auga-parku na punkcie ktorego zajoba ma Pan i Wladca.
.

Ja tam jeszcze nie byłem :cry: a pomysleć, że dawniej przez parę lat z rzędu będąc w Podzamczu zawsze chodziłem " na rurę" do Nowin - Kielce.

Pozdrawiam :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.10.2005 11:37

krakuscity napisał(a):
aneta_jacek napisał(a)::)))) Juz sie wzdrygam na mysl ze bede musiala zbyc w Waszym Auga-parku na punkcie ktorego zajoba ma Pan i Wladca.
.

Ja tam jeszcze nie byłem :cry: a pomysleć, że dawniej przez parę lat z rzędu będąc w Podzamczu zawsze chodziłem " na rurę" do Nowin - Kielce.

Pozdrawiam :wink:

hahaha to w razie czego uwaga :) bo Jacek szuka "wspolnika" do poplywania w Aqua-parku.

;)))) no zmykam na razie od Was ...... na troche :)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 07.10.2005 12:02

Anetka :D kako je dobro.... :lol:
Ja mam niedaleko kilka sklepików "po 4 złote" ,ewentualnie "nie wszystko po 4 złote" :lol: Często nawiedzam bo za grosze można faktycznie fajniutkie pierdółki kupić :D

Moni - czemu ja Cię nie widzę :?: 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 80
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone