Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 07.10.2005 18:51

Maciej napisał(a):Voluś kibicem :?: 8O :?: tego bym się nie spodziewał :lol:
W sumie hokejem sie nie interesuje ale jako kibic Kolejorza muszę kibicować Pasom :twisted:...czyli w Oświęcimiu mam pewnie przechlapane :wink:

Toż ja jednego Leszka zawsze chłodzę w lodówce, dziadek kolejorz, ojciec w Garbarnii grał (nie wiem, jak teraz, ale wtedy z "pasami" to im nie po drodze było), a Ty mi taki nóż w plery :?: No nie spodziewałem się po koledze :twisted:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.10.2005 18:52

Maciej napisał(a):
krakuscity napisał(a):
volumen napisał(a):
krakuscity napisał(a):Teraz "Pasom" czyli Cracovii nikt nie podskoczy :!: "walą" wszystkich równo i w tym roku mistrza mamy :wink: .

Pozdrawiam

Zmartwię Cię... Dziś, o 18 to się zmieni 8)

Po pierwszej tercji 1:1

Voluś kibicem :?: 8O :?: tego bym się nie spodziewał :lol:
W sumie hokejem sie nie interesuje ale jako kibic Kolejorza muszę kibicować Pasom :twisted:...czyli w Oświęcimiu mam pewnie przechlapane :wink:

41 minuta 2: 1 dla Cracovii :wink:
(kolejne manto?)

Pozdrawiam
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 07.10.2005 18:55

volumen napisał(a):

Toż ja jednego Leszka zawsze chłodzę w lodówce, dziadek kolejorz, ojciec w Garbarnii grał (nie wiem, jak teraz, ale wtedy z "pasami" to im nie po drodze było), a Ty mi taki nóż w plery :?: No nie spodziewałem się po koledze :twisted:

No co no co :?: :wink: Żeby wilk był syty i owca cała proponuję remis...albo nie. Unia wygrywa w hokeja a potem grają w nogę i wygrywa Craxa :twisted: ale zeby te numery ustalić potrzebny jest Antek :lol: :lol: :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 07.10.2005 18:58

Maciej napisał(a):
volumen napisał(a):

No co no co :?: :wink: Żeby wilk był syty i owca cała proponuję remis...albo nie. Unia wygrywa w hokeja a potem grają w nogę i wygrywa Craxa :twisted: ale zeby te numery ustalić potrzebny jest Antek :lol: :lol: :lol:

Mówisz o Antku Drukarzu? ;)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.10.2005 19:10

Cracovia : Unia Oświęcim 2 : 1 :!:

Znowu Pasy dowaliły :lol: :lol:

Pozdrawiam :wink: http://www.cracovia.pl/b_live.php
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 07.10.2005 19:25

Antek Drukarz z Podbeskidzia BB to podstawa sukcesu :twisted: a Pasiaki niech nie latają tyle za krążkiem tylko w noge niech zaczną coś grać bo na razie cuś słabo :wink:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 07.10.2005 19:28

Maciej napisał(a):Antek Drukarz z Podbeskidzia BB to podstawa sukcesu :twisted: a Pasiaki niech nie latają tyle za krążkiem tylko w noge niech zaczną coś grać bo na razie cuś słabo :wink:

Bo Pasy to tylko ślizgać się lubią ;)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 08.10.2005 09:35

Witajcie jak tam u Was - w grodzie Kraka piękna pogoda czas na spacer. :papa:

Pozdrawiam :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 08.10.2005 10:02

Witam witam pasażerów :mrgreen:
W Stalce pogoda też cudna ,właśnie wróciłam ze spaceru <połączonego z zakupami :wink: :D >
Chwilka przed telewizorkiem i ...obiadek :lol:
Ugodan dan svima !!! :papa:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 08.10.2005 11:23

Witam z Północnych Rubeży. :D
U nas dziś pełne słońce i, jak na tę porę, cieplutko. Już las z dywanem wrzosów na nas czeka niecierpliwie. Lepszy może nawet ten dywan niż czerwony dywan... gdzieś tam. :wink: :lol: A na pewno ładniejszy. :lol:
I niebo takie niebieskie...
ACH!!! :wink:

Ugodan dan svima!!! :D
Jola
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 08.10.2005 12:30

Jolanta Michno napisał(a): Już las z dywanem wrzosów na nas czeka niecierpliwie
I niebo takie niebieskie...
Ugodan dan svima!!! :D
Jola

Oj chętnie pobiegam sobie po takim lesie :wink: A gdzie? :)

Pozdrawiam
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 08.10.2005 13:21

:( :( :( A u nas juz wrzosy -przekwitly :( :( -mam tylko te w koszycku-ozdoba na zimę.grzybow tez nie mamy bardzo sucho .Babie lato fruwa piekna jesień. :) :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.10.2005 15:22

W sądeckich lasach też już "po grzybach" - dziś nazbierałem
kilka rydzów, choć wcześniej jak był wysyp - zamarynowane
leżą w piwnicy, a ususzone prawdziwki na uszka w "jaśku".
pozdrawiam
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 08.10.2005 15:38

Hmmm... Jak się okazało, to te wrzosy i u nas, na Północnych Rubieżach, prawie... hmmm... szare. :( Ale za to były pachnące słońcem i żywicą sosny i zielono-żółte brzozy na tle niebieskiego jak w Chorwacji nieba. I leśne ścieżki, góra - dół, góra - dół, bo teren u nas pagórowaty. :D
I znowu trudno się powstrzymać, żeby nie westchnąć - ACH! :wink: :D

Tyle zachwytów...

Kochani! A dziś wieczorem mecze eliminacyjne do MŚ 2006. Między innymi Chorwacja : Szwecja. Wiem, że gdyby Szwedzi wygrali to Polacy mają bezpośredni awans już dzisiaj. Ale... jest jeszcze wiele innych możliwości :!: . Holendrzy mogą nam pomóc, ktoś tam jeszcze, nawet Armenia może się w ostateczności nam przysłużyć. Poza tym MY-POLACY możemy przecież nie przegrać w środę z Anglią :!: , itd...
Hmmm... Nie róbcie jaj! :wink: Nie kibicujcie dzisiaj Szwedom!!! :lol:
Może się narażę cromaniackiemu gronu, ale JA będę dziś kibicować... Chorwacji!!! :!: :D I już!!!

:lol: :lol: :lol:
Pozdrav svima!
Jola
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 08.10.2005 19:29

A w Chorwacji dzisiaj, 8 listopada :wink: :lol: Dan neovisnosti, Dzień niepodległości znaczy.
Z tej i nie tylko z tej okazji życzę wygranej ze Szwedami. Za chwilę mecz się zaczyna. No, dobra. To Holendrzy mogą wygrać z Czechami, a co tam, i my-Polacy też już mamy awans.

Więc... za Chorwację i... :lol: ... Holandię!!!

Hej, hej!
Jola
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 82
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone