Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 13:54

sly29 napisał(a):Voluś :) znów masz branie jak widzea ja biedny zuczek nic :twisted:

Pozdrav

Sly... masz jeszcze 50 minut, więc pakuj się i przyjeżdżaj... Synem się zajmiesz :wink:
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 05.10.2005 14:08

Jsne Voluś , jak zwykl edla mnie czarna robota :twisted:

Ps.

a plik sie ściaga i ściaga to łącze mnie wykończy :twisted:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 14:10

sly29 napisał(a):Jsne Voluś , jak zwykl edla mnie czarna robota :twisted:

Ps.

a plik sie ściaga i ściaga to łącze mnie wykończy :twisted:

Jaka czarna? Synek jest czarujący!

P.S.
Trza było mówić, mam ściągnięte, miałbyś okazję by przyjechać ;)
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 05.10.2005 14:12

jak dobrze pójdzie to za jakies 30 minut będe to miał na dysku :)

idąć za Twoim przykładem :) nagrywarka DVD wylądowała w kieszeni wczoraj :) teraz zaczynam sie bawić :)

a żeby przyjechać to mi okazji nie trzeba :)
Ostatnio edytowano 05.10.2005 14:13 przez sly29, łącznie edytowano 1 raz
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 05.10.2005 14:12

Aneta!!!
Co Ty tak gwałtownie reagujesz??? Spokojniej troszke:)
Aleś impulsywna! Niektórzy wchodzą na forum raz na kilka dni, więc nawet pewnie nie zdążyli przeczytac tego wątku. A Ty po kilku godzinach masz już takie negatywne reakcje...że masz dośc forum itd.
poza tym....pomysł jest, daj mu pozyć swoim życiem.....kto będzie chciał to się odezwie, kto nie będzie chciał , to nie. ....

a skąd masz takie obserwacje,że co sensowniejsze osoby z forum odchodzą????? bo ja poznałem ponad rok temu osobiście troche osób i wszyscy oni na forum sa nadal.....
a to,że ktoś pisze mało....każdy ma inna pracę, inne możliwości......

poza tym...po czasie ja osobiście też pisze mniej.....przyczyn jest kilka.
ale zostaje jeszcze gg, maile, odwiedziny......
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 14:17

sly29 napisał(a):jak dobrze pójdzie to za jakies 30 minut będe to miał na dysku :)

idąć za Twoim przykładem :) nagrywarka DVD wylądowała w kieszeni wczoraj :) teraz zaczynam sie bawić :)

a żeby przyjechać to mi okazji nie trzeba :)

Sama robótka jest dość prosta, kompilacja trochę trwa, więc najlepiej puścić na noc.
Acha... jak chcesz podkład muzyczny, to musisz posklejać sobie piosenki w jeden plik, bo do pokazu można podłożyć tylko jeden utwór... np. składający się z 10 sklejonych piosenek ;) Polecam darmowy Audacity (jest po polsku).
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 05.10.2005 14:20

Już sie ściąga :) Voluś jeszcze jakies niespodzianki ?? czy juz na luzie mogę sie brać za robote??
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 14:22

sly29 napisał(a):Już sie ściąga :) Voluś jeszcze jakies niespodzianki ?? czy juz na luzie mogę sie brać za robote??

Jeszcze piwko i... możesz się brać do roboty ;)
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 05.10.2005 14:24

antybiotyki żre teraz wiec piwko odpada aż do soboty :evil:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.10.2005 14:26

gratkorn napisał(a):Jakby mnie tu jutro nie było, to dajcie znać na policję, dobra :?: :lol: :lol: :lol:

Moniiiii nawet nie strasz !!!!! 8O Z rana zaraz masz się zameldować na posterunku!!! :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 14:26

sly29 napisał(a):antybiotyki żre teraz wiec piwko odpada aż do soboty :evil:

No to choć jakiś syrop... na spirytusie 8)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.10.2005 14:27

antek napisał(a):Aneta!!!
Co Ty tak gwałtownie reagujesz??? Spokojniej troszke:)
Aleś impulsywna! Niektórzy wchodzą na forum raz na kilka dni, więc nawet pewnie nie zdążyli przeczytac tego wątku. A Ty po kilku godzinach masz już takie negatywne reakcje...że masz dośc forum itd.
poza tym....pomysł jest, daj mu pozyć swoim życiem.....kto będzie chciał to się odezwie, kto nie będzie chciał , to nie. ....

a skąd masz takie obserwacje,że co sensowniejsze osoby z forum odchodzą????? bo ja poznałem ponad rok temu osobiście troche osób i wszyscy oni na forum sa nadal.....
a to,że ktoś pisze mało....każdy ma inna pracę, inne możliwości......

poza tym...po czasie ja osobiście też pisze mniej.....przyczyn jest kilka.
ale zostaje jeszcze gg, maile, odwiedziny......

Pewnie mam "trudne dni" ;)
Lena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lena » 05.10.2005 14:27

Zloty i spotkania w grupach tematycznych między zlotami tak naprawdę najbardziej służą poznawaniu się i zacieśnianiu więzów. Najważniejsza jest chęć poznania

Mnie osobiście własnie zależy żeby to właśnie na kolejnym zlocie poznać następnych ludzi ,czym się zajmują ,jakie mają hobby,itd nie sposób tyle ludzi w tak krótkim czasie "PRZEPYTAĆ" byłam na trzech zlotach ogólnopolskich i kilku regionalnych i mam taką nadzieję że następne zaliczę po to by m.in. znów czegoś o czymś się dowiedzieć,jest to motywacja jedna z wielu :lol:

pozd
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.10.2005 14:31

drusilla napisał(a):
gratkorn napisał(a):Jakby mnie tu jutro nie było, to dajcie znać na policję, dobra :?: :lol: :lol: :lol:

Moniiiii nawet nie strasz !!!!! 8O Z rana zaraz masz się zameldować na posterunku!!! :lol:

Obiecuję zakopać Ją góra sześć stóp pod ziemią, na rano powinna się znaleść :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.10.2005 14:38

Lena napisał(a):Zloty i spotkania w grupach tematycznych między zlotami tak naprawdę najbardziej służą poznawaniu się i zacieśnianiu więzów. Najważniejsza jest chęć poznania

Mnie osobiście własnie zależy żeby to właśnie na kolejnym zlocie poznać następnych ludzi ,czym się zajmują ,jakie mają hobby,itd nie sposób tyle ludzi w tak krótkim czasie "PRZEPYTAĆ" byłam na trzech zlotach ogólnopolskich i kilku regionalnych i mam taką nadzieję że następne zaliczę po to by m.in. znów czegoś o czymś się dowiedzieć,jest to motywacja jedna z wielu :lol:

pozd

Lena, Naprawde bardzo Cie polubilismy i podkreslalam to juz 100 razy.

Niestety zlot majowy - dla nas odpada.
Mamy od dawna planowany wyjazd - majowki zawsze w Czechach sa w tej rodzinie :).

Ale jak bedziecie kiedys w Warszawie - to chorwacka kolacja ....wino, nocleg, zawsze aktualne tak mowilam wyjezdzajac ze zlotu i caly czas bedzie to podtrzymane.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 72
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone