sly29 napisał(a):Voluśznów masz branie jak widzea ja biedny zuczek nic
![]()
Pozdrav
Sly... masz jeszcze 50 minut, więc pakuj się i przyjeżdżaj... Synem się zajmiesz
.png)
.png)
.png)
sly29 napisał(a):jak dobrze pójdzie to za jakies 30 minut będe to miał na dysku![]()
idąć za Twoim przykłademnagrywarka DVD wylądowała w kieszeni wczoraj
teraz zaczynam sie bawić
a żeby przyjechać to mi okazji nie trzeba
.png)
antek napisał(a):Aneta!!!
Co Ty tak gwałtownie reagujesz??? Spokojniej troszke:)
Aleś impulsywna! Niektórzy wchodzą na forum raz na kilka dni, więc nawet pewnie nie zdążyli przeczytac tego wątku. A Ty po kilku godzinach masz już takie negatywne reakcje...że masz dośc forum itd.
poza tym....pomysł jest, daj mu pozyć swoim życiem.....kto będzie chciał to się odezwie, kto nie będzie chciał , to nie. ....
a skąd masz takie obserwacje,że co sensowniejsze osoby z forum odchodzą????? bo ja poznałem ponad rok temu osobiście troche osób i wszyscy oni na forum sa nadal.....
a to,że ktoś pisze mało....każdy ma inna pracę, inne możliwości......
poza tym...po czasie ja osobiście też pisze mniej.....przyczyn jest kilka.
ale zostaje jeszcze gg, maile, odwiedziny......
.png)
.png)
drusilla napisał(a):gratkorn napisał(a):Jakby mnie tu jutro nie było, to dajcie znać na policję, dobra![]()
![]()
![]()
Moniiiii nawet nie strasz !!!!!Z rana zaraz masz się zameldować na posterunku!!!
.png)
Lena napisał(a):Zloty i spotkania w grupach tematycznych między zlotami tak naprawdę najbardziej służą poznawaniu się i zacieśnianiu więzów. Najważniejsza jest chęć poznania
Mnie osobiście własnie zależy żeby to właśnie na kolejnym zlocie poznać następnych ludzi ,czym się zajmują ,jakie mają hobby,itd nie sposób tyle ludzi w tak krótkim czasie "PRZEPYTAĆ" byłam na trzech zlotach ogólnopolskich i kilku regionalnych i mam taką nadzieję że następne zaliczę po to by m.in. znów czegoś o czymś się dowiedzieć,jest to motywacja jedna z wielu![]()
pozd