liwan napisał(a):(...) możesz dać upust (...)
Może nie upust ...
Proszę o kontakt na adres: mój nick pisany z małej litery i bez spacji; małpa; op.pl
a wszystko to bez średników
Sorry za zawiłości, ale wszyscy mi mówią, żeby nie wstawiać "gotowca" .
.png)
liwan napisał(a):(...) możesz dać upust (...)
.png)
liwan napisał(a):darek1 napisał(a):Prot, Platon i Livan to ta sama osoba. Przestań D----niu robić z siebie idiotę. Uważajcie na tego osobnika, który intelektualnie jest niereformowalny
Niestety prosisz się żeby odpowiedzieć ci w twoim stylu. Sam z siebie robisz idiotę - niestety.A osobistej złości i niechęci możesz dać upust: Leszek Iwaniszewski adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl (bez kreski z przodu), jak się postarasz to i adres znajdziesz (tylko uważaj bo 110kg/184cm) - i nie mam nic wspólnego z Platonem którego nie znam, ale go cenię mimo wszystko. Bez niego Forum byłoby uboższe, a bez ciebie...No cóż...
.png)

darek1 napisał(a):Proszę o poradę? Gdzie moę kupić zasilacz do lodówki turystycznej - samochodowej 220/12V oraz przedłużacz. Dziękuję z góry za odpowiedz
.png)
Prot napisał(a):darek1 napisał(a):Proszę o poradę? Gdzie moę kupić zasilacz do lodówki turystycznej - samochodowej 220/12V oraz przedłużacz. Dziękuję z góry za odpowiedz
nalepiej w hurtowni zasilaczy i przedłużaczy do lodówek 220/110
adresy tych hurtowni i sklepów są tylko dla wtajemniczonych,także nie wiem czy ci ktos zdradzi ja ci nie zdradzę choćby mnie przedłużali i zasilali,a potem wsadzili do .......
LODÓWKI TURYSTYCZO -SAMOCHODOWEJ
.png)

liwan napisał(a):Prot napisał(a):darek1 napisał(a):Proszę o poradę? Gdzie moę kupić zasilacz do lodówki turystycznej - samochodowej 220/12V oraz przedłużacz. Dziękuję z góry za odpowiedz
nalepiej w hurtowni zasilaczy i przedłużaczy do lodówek 220/110
adresy tych hurtowni i sklepów są tylko dla wtajemniczonych,także nie wiem czy ci ktos zdradzi ja ci nie zdradzę choćby mnie przedłużali i zasilali,a potem wsadzili do .......
LODÓWKI TURYSTYCZO -SAMOCHODOWEJ
.png)
Prot napisał(a):darek1 napisał(a):Prot = Liwan Ogółem = Debil ?
Zadzwoń do Morskiego Pasa lub Krakuscity,bo coś chyba ci się pomieszało.A od Liwana się odpinkol.Ech impotent intelektualny ,a może i onanista intelektualny -darek 1.
.png)
darek1 napisał(a):Prot = Liwan Ogółem = Debil ?
.png)
darek1 napisał(a):Właśnie wczoraj zakupiłem w Auchan do lodówki turystycznej przedłużacz oraz prostownik 220V/12V. Ciekaw jestem czy jeśli bym włożył tam zamrożone produkty to po jakim czasie przy właczonej lodówce się rozmrożą, czy ktoś robił już taki eksperyment. Ile czasu wytrzymają produkty w lodówce jeśli na 10 - 12 godzin byłaby odłączona (w tym czasie zwiedzał bym plitvice). Oczekuje sprawdzonych porad. Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje