Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Oj przysiadam, bo i ja mam za sobą Korculę - Medvinjak i Peljesac a po drodze Pansion Zagi - też polecam ale poczytam i pooglądam tu u Ciebie, ech jakby wczoraj to było..
Kolejny dzień , to jedno wielkie plażowanie , kąpiele , opalanie , granie w siatkówkę , piłkę wodną zimne piwko itp ... meczyk w piłkę nożną z Włochami Adam vs 3 Italiano = Poland 5 Italy 1 , a tacy byli pewni zwycięstwa , mieli nawet swojego bramkarza:D , do końca wyjazdu się kłaniali i krzyczeli na 100 m "Ciao Adam Ciao ROnaldinho"
Po posiłku zaplanowaliśmy tour po okolicy , ( Blato - zakochałem się w tym miasteczku od pierwszego wejrzenia ) , na zakupy postanowiliśmy jechać do Vela luki . która również bardzo przypadła mi do gustu . pospacerowaliśmy po Rivie , w końcu miasto rodzinne Olivera Dragojevica
< Blato
----------- Vela Luka
Jednoznacznie stwierdzamy że Korcula jest cudowna ..
i dojeżdżamy
cdn
Ostatnio edytowano 01.09.2010 14:35 przez Adam.B, łącznie edytowano 1 raz
Adam.B napisał(a):postanowiliśmy jechać do Vela luki . która również bardzo przypadła mi do gustu . pospacerowaliśmy po Rivie , w końcu miasto rodzinne Olivera Dragojevica