Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.04.2017 07:48

alechandro napisał(a):
anakin napisał(a):Wszystkich srok za ogon się nie da złapać.

Da się co powinieneś chyba wiedzieć wracając do roku 2015 ? :wink:
2013 - Bayern...
2017 - może Juve ?

Uważasz, że Monaco ma kadrę pozwalającą na zwycięstwa na każdym froncie?
Nie sądzę...
To, że Bayren, Juve, FCB czy Real są w stanie to zrobić to bezdyskusyjne.
Jednak w przypadku Monaco lepiej jest ugrać coś z puli - Liga, Puchar, Liga Mistrzów, niż skończyć ten sezon (jakże udany ) z niczym.
A tak by się mogło skończyć gdyby chcieli wygrać wszystko.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2017 09:50

Ale nie mówiliśmy tutaj o kadrze :wink:
Tej Monaco nie ma i według mnie i tak bardzo daleko zaszło. Uważam jednak, że gdyby nie wydarzenia, w centrum których była Borussia to Monaco byłoby​ już za burtą.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.04.2017 12:01

alechandro napisał(a):Ale nie mówiliśmy tutaj o kadrze :wink:

A co spowodowało, że Monaco z PSG grało rezerwami? :wink:
alechandro napisał(a):Tej Monaco nie ma i według mnie i tak bardzo daleko zaszło. Uważam jednak, że gdyby nie wydarzenia, w centrum których była Borussia to Monaco byłoby​ już za burtą.

A tu się zgadzam.
Niestety pozasportowe wydarzenia spowodowały brak BVB w półfinale.
Nie ujmując nic rzecz jasna Monaco.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.04.2017 22:44

anakin napisał(a):Bayern ma problem, a Lewandowski nie jest chyba tak do końca zdrowy.

Zbiera siły na robienie kołysek po bramkach ... po rozwiązaniu :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2017 07:36

tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 29.04.2017 08:04

no nie wiem czy taka dobra:/ :(
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2017 11:24

Będzie dobra, jak nie zakodują i mecze będą transmitowane w otwartych kanałach.
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 29.04.2017 12:39

Myślisz że nie zakodują?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2017 12:56

Nie wiem jakie plany na LM ma Solorz. :roll:
Siatkarskie MŚ zakodował. :evil:
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 29.04.2017 13:36

I LM też zakoduje. Wyłożył tyle kasy to musi to sobie odbić. Pewnie zrobi dodatkowe kanały żeby dodatkowo płacić bo jakby nie było Polsat Sporty są dostępne w prawie każdej kablowce. Za dużo ludzi mogłoby oglądać LM nie płacąc nic więcej.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 29.04.2017 14:13

Jeżeli to prawda to nc+ chyba się we łbie pop.... w sumie ja mam w nc+ i pakiet canal+ tylko głównie dla LM którą lubię oglądać, co teraz ?. Oczywiście jak tylko mi umowa będzie się kończyć to ich kopne. Myślę że takich jak ja jest cała masa więc sporo na tym wszystkim stracą, logiki w tym nie ma żadnej. Znając Solorza to wywalił worek kasy i na bank zakoduje wszystko dając tylko coś jako ochłap. Mam nadzieję że to tylko ploty...
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 29.04.2017 15:11

yzedef napisał(a):Jeżeli to prawda to nc+ chyba się we łbie pop.... w sumie ja mam w nc+ i pakiet canal+ tylko głównie dla LM którą lubię oglądać, co teraz ?. Oczywiście jak tylko mi umowa będzie się kończyć to ich kopne. Myślę że takich jak ja jest cała masa więc sporo na tym wszystkim stracą, logiki w tym nie ma żadnej. Znając Solorza to wywalił worek kasy i na bank zakoduje wszystko dając tylko coś jako ochłap. Mam nadzieję że to tylko ploty...

No na właśnie też mam nc+ i generalnie bardzo mało za to płace, a mam Canal+ podobnie jak ty - dla LM. I kurde pakiety Canal plus trzymała przy życiu tylko ta Liga Mistrzów, bo filmy, to sorry bardzo ale zanim się w Canal + pojawią to już je w necie kilka razy zdążę obejrzeć

No chyba że NC+ teraz zapłaci Polsatowi za podzielenie się prawami do transmisji.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2017 15:46

Dla mnie Polsat to dno i jestem zniesmaczony, że LM będzie na tak gównianej platformie. Jeszcze komentarz w wykonaniu Borka i Hajto, to podwójne dno. Cokolwiek by się nie działo to nigdy Polsat nie zagości u mnie w domu, wolę internet.
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 29.04.2017 20:35

Mam podobnie. Jak Liga Mistrzów spadnie z nc+ to po prostu zrezygnuję z nc+ ale nie kupię polsatu. I obawiam się że po ostatniej akcji z ME2016 i blokowaniu przez polsat niemieckich kanałów narobili sobie tyle wrogów że na pewno niektórzy klienci się do nich zrazili.

Dlatego myślę że będzie tak że Polsat odsprzeda prawa do transmisji nc+. Może nie wszystkich meczy ale np po jednym meczu z każdej grupy na kolejne nc pokaże. Oczywiście to tylko moje gdybanie, ale na obecnym rynku nie opłaca się trzymać jednej telewizji praw telewizyjnych bo to się nie zwróci.

Zresztą już ostatnio kanały Polsatu były dostępne u wszystkich operatorów. Pieniądz jest więcej wart niż utarcie nosa konkurencji. Zwłaszcza w przypadku Polsatu.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.04.2017 02:50

Bodajże w 2015 nc+ stracił prawa do pokazywania ligi włoskiej i hiszpańskiej.
Pokazuje to Eleven na ich platformie, jednak kanał ten jest dodatkowo płatny.
Prawa do Premier League nc+ ma bodajże do sezonu 2018/2019.

Bundesliga (pokazywana dotąd na Eurosporcie) w latach 2017-2021 będzie do obejrzenia na.......Eleven.
Niewykluczone, że za chwilę kupią ligę polską (z tym, że tą to akurat, to niech sobie i wieki wykupią).

Jeżeli do tego wszystkiego dojdzie Liga Mistrzów to niestety ale po 7 latach przyjdzie podziękować za współpracę. :evil:
I mecze w necie, bo Solorzowi za to badziewie, które ma na platformie nie mam zamiaru ani złotówki płacić. :evil:

I taka ciekawostka dotycząca transmisji Eleven.
Nie wiedzieć czemu, ani w przerwie, ani również po zakończeniu meczu nie możemy zobaczyć bramek jakie w nim padły.
Możemy za to na okrągło oglądać reklamy.............firm bukmacherskich.
A komentarz meczowy często woła o pomstę do nieba ( nie, żeby zaraz tęsknić za Żewłakowem czy Strejlauem, ale..........).
Zdarza się również, że fonia nie nadąża za wizją (lub odwrotnie).
Jeżeli przyjmiemy, że nc+ czy Eurosport realizowali transmisję na 10, to Eleven może dostać co najwyżej 5.
I to wszystko oczywiscie za extra kasę. :roll:

A Solorz nie po to kupuje LM, żeby plebs mógł to oglądać na otwartych kanałach, więc porzuciłbym tego typu fantazje od razu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 641
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone