Tradycyjnie proszę o weryfikację
.png)
alechandro napisał(a):O ile przed meczami z Barcą nieco się denerwowałem o tyle dziś w ogóle nie obawiałem się tego meczu. Nie z tego względu, że lekceważyłem Monaco ale jak pisałem kiedyś - z kim Monaco do tej pory grało ? MC, BvB ? MC to słaby zespół z trenerem, który w kolejnym zespole próbuje z uporem maniaka jakąś tam swoja tiki-taka czy jak to tam. Borussia miała pecha, w chwili meczu myślami byli zupełnie gdzie indziej, to nie mogło się dobrze skończyć. Dzisiaj dzieci z Monaco spotkali się z prawdziwą drużyną i dostali lekcję, wiele pracy przed nimi ale mają spory potencjał.
Wychodzi na to że finaliści są znani ale nie piję jeszcze...
adrianek...Juventus jeszcze niczego nie wygrał ale jak wygra to wtedy naturalnie będę pił![]()
.png)
alechandro napisał(a):Przepraszam, rzeczywiście to byłeś Ty..![]()
Dzisiaj kupiłem kratę dobrego piwka w Goerlitz ale nie ruszyłem, gardziołko szwankuje

alechandro napisał(a):...Juventus jeszcze niczego nie wygrał ..
walp napisał(a):Janusz idzie na "Majstra" w tym sezonie i jemu tylko "trójki" w głowie.![]()
.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):Janusz idzie na "Majstra" w tym sezonie i jemu tylko "trójki" w głowie.![]()
I z tego powodu cała geodezja w N.Sączu leży do 3 czerwca.![]()
Robić nie ma komu.![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):anakin napisał(a):walp napisał(a):Janusz idzie na "Majstra" w tym sezonie i jemu tylko "trójki" w głowie.![]()
I z tego powodu cała geodezja w N.Sączu leży do 3 czerwca.![]()
Robić nie ma komu.![]()
Spokojna Twoja rozczochrana![]()
Moi młodzi podopieczni pracują od rana

.png)
anakin napisał(a):Ja mam tylko już jedno marzenie w tej edycji Ligi Mistrzów.
Niech ta Lewandowska w końcu urodzi, bo mnie szlag jasny trafi od tych wszystkich njusów na jej temat.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Już urodziłajest Klara Lewandowska
![]()
http://www.rmf24.pl/sport/news-robert-l ... Id,2389649