alechandro napisał(a):Janusz, jak Twoja miłość do Borussi bo odniosłem wrażenie, że od jakiegoś czasu nie może ta drużyna liczyć na Twoja uwagę ?
Sympatyzowałem, jak grała w tej drużynie nasza trójka.
.png)
alechandro napisał(a):Janusz, jak Twoja miłość do Borussi bo odniosłem wrażenie, że od jakiegoś czasu nie może ta drużyna liczyć na Twoja uwagę ?
.png)
alechandro napisał(a):Zniknął Robuś bo Bayern odpadł z LM to pomyślałem przez chwilę, że w lodówce więcej miejsca bo przedtem kiedy ja otworzyłem to tańczyły tam Robusie...
Teraz są Klary i Anie, które gówno mnie obchodzą.
.png)
.png)
.png)
yzedef napisał(a):Mistrzu alechandro ucz mnie...bo ja na poważnie piłką zacząlem sie interesować moze do rou może 2 lat. Kurde i dziwią mnie słowa twoje powyżej że nie lubisz Glika ? patrząc na nasza reprezentację to kluczowy zqwodnik filar i nie człowiek pól litra jak Peszko... co on robi żel ze tobie podpadl ?. Co do lewuśia to fakt dla mnie to wzor i tytan pracy ni to co robi na boisku bezposrednio jest super ale to co robi tez poza nim jest mega... jedyną skazą na jego osobie jest Ania... ktora jest podobno mega pusta (taką dostałem opinie od osoby znajomej która razem z nimi była na weselu gdzie Robert dostał ocene mniamniuśny)
czy klawiatura nawala .png)
Janusz Bajcer napisał(a):Nie mam jakiej jednej drużyny, za którą nadzwyczajnie przepadam.
Co nie znaczy, że nie jestem kibicem piłki nożnej.
.png)
fly napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie mam jakiej jednej drużyny, za którą nadzwyczajnie przepadam.
Chyba razem się gościcie![]()
bo w tej wypowiedzi też coś brakuje...

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):fly napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie mam jakiej jednej drużyny, za którą nadzwyczajnie przepadam.
Chyba razem się gościcie![]()
bo w tej wypowiedzi też coś brakuje...
Już nie brakujebo brakuje "jakiej"
.png)
.png)
fly napisał(a):E...to jest niesportowe zachowanie, i to jeszcze w takim wątku.![]()