Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2017 15:40

alechandro napisał(a):Janusz, jak Twoja miłość do Borussi bo odniosłem wrażenie, że od jakiegoś czasu nie może ta drużyna liczyć na Twoja uwagę ?

Sympatyzowałem, jak grała w tej drużynie nasza trójka. :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2017 15:43

alechandro napisał(a):Zniknął Robuś bo Bayern odpadł z LM to pomyślałem przez chwilę, że w lodówce więcej miejsca bo przedtem kiedy ja otworzyłem to tańczyły tam Robusie...
Teraz są Klary i Anie, które gówno mnie obchodzą.

Ciebie nie, mnie tak :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.05.2017 15:44

Tak myślałem, Ty to taki trochę visca el dziecko albo hala dziecko...w zależności od nurtu z jakim podąża drużyna... :D :wink:

ani na przykład to od zawsze należy do visca el dzieci, nosi koszulki z nazwiskiem Messiego w Chorwacji, wypina klatę i takie tam... :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2017 15:47

Nie mam jednej drużyny, za którą nadzwyczajnie przepadam.
Co nie znaczy, że nie jestem kibicem piłki nożnej.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.05.2017 19:35

alechandro napisał(a):ani na przykład to od zawsze należy do visca el dzieci, nosi koszulki z nazwiskiem Messiego w Chorwacji, wypina klatę i takie tam... :D

:lool: :lool: :lool:
Nie wiem co pijesz Marcin, ale zostaw to. :roll: :mrgreen:
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 05.05.2017 21:19

Mistrzu alechandro ucz mnie... :), ja na poważnie piłką zacząłem interesować się może od roku, może od 2 lat. Dziwią mnie słowa twoje powyżej że nie lubisz Glika ? patrząc na naszą reprezentację to jest kluczowy zawodnik i jej filar w obronie a nie człowiek pól litra jak Peszko... co on robi źle że tobie podpadł ?. Co do lewusia to fakt dla mnie jest to wzór sportowca i tytan pracy, nie tylko to co robi na boisku bezpośrednio jest super, ale równie ważne jest to co robi też poza nim (nie jest jego winą że wszelkie pudelki i dziennikarzyny tak sobie go upodobały)... jedyną skazą na jego osobie jest Ania... która jest podobno mega pusta (taką dostałem opinie od osoby znajomej, która razem z nimi była na jakimś weselu gdzie Robert dostał ocenę mniamniuśny gdzie zachowywał się jak normalny człowiek a nie jak królowa ania).
Ostatnio edytowano 06.05.2017 09:19 przez yzedef, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2017 22:05

yzedef napisał(a):Mistrzu alechandro ucz mnie... :) bo ja na poważnie piłką zacząlem sie interesować moze do rou może 2 lat. Kurde i dziwią mnie słowa twoje powyżej że nie lubisz Glika ? patrząc na nasza reprezentację to kluczowy zqwodnik filar i nie człowiek pól litra jak Peszko... co on robi żel ze tobie podpadl ?. Co do lewuśia to fakt dla mnie to wzor i tytan pracy ni to co robi na boisku bezposrednio jest super ale to co robi tez poza nim jest mega... jedyną skazą na jego osobie jest Ania... ktora jest podobno mega pusta (taką dostałem opinie od osoby znajomej która razem z nimi była na weselu gdzie Robert dostał ocene mniamniuśny)

Piłeś coś :oczko_usmiech: czy klawiatura nawala :?:
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 05.05.2017 22:14

Janusz Bajcer napisał(a):Piłeś coś :oczko_usmiech: czy klawiatura nawala :?:

Janusz, a ty jak zwykle mistrz pilnowania literówek :), PS. niektórzy potrafią pracować do późna więc później robią literówki...
fly
Cromaniak

Postnapisał(a) fly » 05.05.2017 22:35

Cze!
Janusz Bajcer napisał(a):Nie mam jakiej jednej drużyny, za którą nadzwyczajnie przepadam.

Chyba razem się gościcie :wink:
bo w tej wypowiedzi też coś brakuje...
A coż... ja osobiście też za Glikiem nie przepadam, za to Kube uwielbiam-chociaż teraz trochę mu się nie wiedzie.
pozdro
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2017 22:43

fly napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Nie mam jakiej jednej drużyny, za którą nadzwyczajnie przepadam.

Już nie brakuje :wink: bo brakuje "jakiej" :oczko_usmiech:
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 05.05.2017 22:48

Janusz Bajcer napisał(a):
fly napisał(a):

Już nie brakuje :wink: bo brakuje "jakiej" :oczko_usmiech:

Janusz, oj chyba jednak ty też coś z tą abstynencją na bakier jesteś... zwłaszcza że meczysz właśnie swoją ulubiona muzykę :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2017 22:58

Post był pisany szybko, bo musiałem wyjść z domu, nie było czasu sprawdzić, co napisałem po wysłaniu postu. :roll:
fly
Cromaniak

Postnapisał(a) fly » 05.05.2017 23:12

E...to jest niesportowe zachowanie, i to jeszcze w takim wątku. :D
pozdro
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2017 23:22

fly napisał(a):E...to jest niesportowe zachowanie, i to jeszcze w takim wątku. :D

Znalazłeś błąd - poprawiłem. :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.05.2017 18:18

A gdzie jest napisane, że mam lubić wszystkich i co to ma wspólnego z jego postawą na boisku ? Glika nie lubię jako kibic Juve gdyż spośród kibiców Juve nikt go nie lubi. Nie chodzi o to, że grał w Torino ale chodzi o jego wyjątkową brutalność w meczach z Juve, które w większości kończył czerwoną kartką za burackie zachowanie nie mające niczego wspólnego w futbolem, leczył w ten sposób swoje kompleksy...
Lewy to mistrz i klasa światowa ale jego zostawmy, nie lubię piania dziennikarskiego ponad stan.

A wracając do reprezentacji Polski...nie wiem jak to powiedzieć ale większość moje zdanie zna. Nie lubię naszej reprezentacji i jest mi ona całkowicie obojętna, nigdy nie kibicuję Polakom, rzadko kiedy oglądam ich mecze ( od roku 2012 ). Bardziej kibicuję Italii ale tę informacje podaje tylko w kontekście Twoich słów o Gliku. Poldka ma świetna ekipę, najlepszą od lat, Glik jest ważnym ogniwem tej drużyny ale ja osobiście nie odczuwam emocji podczas meczów Polski...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 645
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone