Daliście dupy, a właściwie klub dał dupy, a teraz płaczecie jak stare baby, na czele z dwoma właścicielami i całą armią usłużnych dziennikarzy typu Stanowski, któremu wszystko można przypisać tylko nie obiektywizm.
Napiszcie jeszcze parę oświadczeń, najlepiej do ONZ, Putina czy kogo tam jeszcze. Ewentualnie jakieś wota do sanktuarium przywieźcie. Nie zaszkodzi. No i koniecznie kilka łzawych konferencji.
Kiedy Was wywalili, to mi było Was żal, teraz tylko się z Was śmieje.
Dla otrzeźwienia, bo mi się nie chce tego wszystkiego pisać.
realista2 napisał(a):Kto nie czytał postu Svena zachęcam,wyjątkowo celna analiza. Przytaczam kawałek na zachętę. cyt:
"Stanowskiego bla, bla, bla"
Gdybyście nie byli klubem, który ma pełno w polskiej piłce "przyjaciół", gdybyście na każdym kroku nie okazywali swojej wyższości, gdybyście nie uważali się za pępek świata, gdybyście się nie wozili na syndromie "żydowskiego dziecka" to pewnie przeciętny Kowalski nie miałby wytrysku. A tak jest akcja, jest reakcja.
Wielka Legia Warszawa a błąd jak w A-klasie.
Zastanów się, ale szczerze, drogi realisto cobyś tu pisał jakby taki błąd zdarzył się Lechowi czy Wiśle.
Doczytałem Stanowskiego do tylko do momentu gdy pisze, że pisałby to samo gdyby to był Lech czy Wisła. Każdy, kto zna jego tfurczość wie, że w tym momencie hipokryzja i nieszczerość wylała się z niego niczym Wisła pod Mostem Dębnickim po ulewie.
Sven napisał(a):ale co tam kiedyś zdążą![]()
Lepiej się dobrze spóźnić niż źle pospieszyć.

.png)
.png)
.png)

.png)