ajdadi napisał(a):Fajnie było znów przypomnieć sobie Pulę...bo tam byliśmy pierwszy raz na wakacjach w CRO lat temu...19
19lat temu
.png)
ajdadi napisał(a):Fajnie było znów przypomnieć sobie Pulę...bo tam byliśmy pierwszy raz na wakacjach w CRO lat temu...19
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):W tym roku minie 20 lat od pierwszego pobytu w Puli.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):W tym roku minie 20 lat od pierwszego pobytu w Puli.
Magda O. napisał(a):To mnie w tym roku minie "tylko" 10 lat od wizyty w Puli i na Istrii. Pierwsze wakacje w Chorwacji...Taką okrągłą rocznicę chcę uczcić powrotem na Istrię
ale tylko na chwilę, bo jednak co Dalmacja to Dalmacja...
.png)

.png)
AdamZ napisał(a):Coraz ciekawsze zdjęcia wrzucasz a niektóre to nawet intrygująceTaki np. 377 wygląda jakby ktoś zabrał kolor temu łuku
grafik nie dostał kasy za pokolorowanie całości albo nie zmieścił się w terminie i puścił ile zrobił.
AdamZ napisał(a):Pula na Twoich zdjęciach zachęca do zwiedzenia a skuteczne zachęcenie to już jest sztuka.
.png)
.png)
.png)
te kiero napisał(a):... Jest wiele odnóg z głównej drogi, wjeżdżamy tylko w dosłownie trzy, które wystarczają by stwierdzić, że Kamjenak trzeba zwiedzić kiedyś dokładnie i to na piechotę...
te kiero napisał(a):... Przed wyjazdem czytałem, gdzieś na Cro.pli, że Ktoś zawiódł się na Kamjenaku, stwierdzając że nic specjalnego, nic ciekawego; dobrze ze jestem ostrożny w sprawie opini w necie, bo nam Kamjenak od poczatku bardzo przypadł do gustu, a im dalej w las tym lepiej...
ajdadi napisał(a):Jestem ciekaw co też temu kto nie polecał...co się tu nie podobało...ale tego pewnie się nie dowiem...
.png)
słoma79 napisał(a):Troszkę było do nadrobienia, na szczęście już jestem na bieżącoświetny trip
ajdadi napisał(a):Jestem ciekaw co też temu kto nie polecał...co się tu nie podobało...ale tego pewnie się nie dowiem...
gusia-s napisał(a):te kiero napisał(a):... Jest wiele odnóg z głównej drogi, wjeżdżamy tylko w dosłownie trzy, które wystarczają by stwierdzić, że Kamjenak trzeba zwiedzić kiedyś dokładnie i to na piechotę...
Kamenjak ma fajne trasy rowerowe ale na piechotę to chyba ciężko go obejść tym bardziej w upał. Długość prawie 10 km i szerokość 1,5 km, zatoczek jest bez liku więc jednego dnia raczej nie da rady trafić do wszystkich tym bardziej, że szlak nie wiedzie tuż przy brzegu morza a teren nie jest płaski
gusia-s napisał(a):Zresztą polecam zerknąć tu
Wcześniej były na tej stronie tylko fotki, teraz dorzucili filmiki, które ukazują jakie tam panuje zagęszczenie w sezonie.
maslinka napisał(a):Całkiem fajny ten Kamenjak. Bardzo fotogeniczne kilfy
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży