gusia-s napisał(a):. Za niedługo zaproszę Was do środka
O, to ja już jestem pierwsza
.png)
No właśnie, chyba tak to jest że zawieramy w relacjach takie szczegóły, których sami szukamy u innychte kiero napisał(a):jak zawsze przyjemny przegląd trasy dojazdowej co miejsca docelowego, to czego mi brakuje w wielu relacjach
elka21 napisał(a):gusia-s napisał(a):. Za niedługo zaproszę Was do środka
O, to ja już jestem pierwszaa będzie co zjeść i wypić
![]()
.png)
.png)
Abakus68 napisał(a):Czemu melduję się tutaj tak późno ...
Muszę się przyznać, że z Wenecją to znam się tylko z widzenia ... raczej nie okraszę jej takimi szczegółami jak robisz to TyAbakus68 napisał(a): ... Tak jakoś wyszło, że są 3 miejsca których była Mariola a nie było mnie. Jednym z takich miejsc jest właśnie Wenecja. Chyba najbardziej znam ją z jednego z Bondów, gdzie Craigowi udaje się zatopić jeden budynek i przyznasz, że to jest psińco a nie znajomość miasta... Będę sobie zatem podglądał Twoją relację...
.png)

.png)
Włoski cyc i zakąska - porcja dla każdego 

.png)
.png)

.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Potwierdzambeatabm napisał(a):Proszę Pani, toż to luksusy a nie skromny apartament![]()
![]()
![]()
![]()
Najbardziej mnie łazienka zaskoczyła - suuuper
Cieszę się, że mogłam go Wam przedstawić. Jest dla nas bardzo wygodnyJanusz Bajcer napisał(a):No super domek na kółkach![]()
![]()
Barek jest skrzętnie ukryty coby sie nie rozlało w trakcie jazdyJanusz Bajcer napisał(a):Tylko barku i CYCA nie widzę
Witaj Danieldaniel1961 napisał(a):Witam i podczepiam się na miłe wspominki...
.png)
gusia-s napisał(a): cycanie to na Quenn a w Jaskółczym to conajwyżej siorbniemy parę razy nie mówię, że nie
.png)
No i wszystko w drewniebeatabm napisał(a):Proszę Pani, toż to luksusy a nie skromny apartament![]()
![]()
![]()
gusia-s napisał(a):To nasz drugi dom, ze stałymi elementami wyposażenia jak pościel, ręczniki, obrusiki, ściereczki, gary, sztućce, talerze, szklanki, kubki, kieliszki ważna rzeczi sporo innych mniej lub bardziej potrzebnych gadżetów
.png)
No jakabeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a): cycanie to na Quenn a w Jaskółczym to conajwyżej siorbniemy parę razy nie mówię, że nie
O nie!!! Myślałam żę wpadnę na cycanie a tu taka niespodzianka![]()
![]()
gusia-s napisał(a): ... siorbniemy parę razy nie mówię, że nie
No bapiekara114 napisał(a):No i wszystko w drewniebeatabm napisał(a):Proszę Pani, toż to luksusy a nie skromny apartament![]()
![]()
![]()
![]()
Oczywiście bywająpiekara114 napisał(a): Serwetki, obrusiki są a kwiatki?
.png)
beatabm napisał(a): Proszę Pani, toż to luksusy a nie skromny apartament
(na dodatek nie w maju, a pod koniec września) , więc chętnie pozwiedzam razem z Wami