W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam, Czy ktoś z Was był w jakimś klubie/dyskotece w Splicie lub na Makarskiej ? Wybieramy się w okolice Omiszu ale najbliżej do tego typu lokali jest właśnie do Splitu i Makarskiej.
Z góry dziękuje za informację
W Splicie nie byłam wieczorową porą , ale w Makarskiej jest Grota dyskoteka w grocie skalnej na półwyspie św.Peter na przeciwko jest następna także w grocie skalnej niestety nie pamiętam nazwy.Myślę że będzie wam się podobało w końcu to nie codzienność bawić się w niszy wykutej w skale bezpośrednio przy morzu do którego można sobie wskoczyć w post z z dyskoteki Ja byłam oczarowana....
Jesteśmy w okolicach Splitu, Trogiru i mamy ochotę wybrać się w piątek bądź sobotę do fajnego klubu pobawić się. Może był ktoś ostatnio bądź w poprzednim roku i skrobnie coś pomocnego. No chyba że może ktoś też się wybiera to z chęcią połączymy siły. Będziemy wdzięczni za info.