aquavita napisał(a):Witam z Kolanski Gajac
Witam,ja w Gajcu dom mam,caly miesiac tam bylam(wczoraj wrocilismy)ale was nie widzialam...w jakim miejscu przebywaliscie(jezeli mozna spytac)?pozdrawiam...
.png)
BeJur napisał(a):tony montana napisał(a):Matko - jaka to PIĘKNA METROPOLIA!!
![]()
widzę tam w dole przechadzających się pod rękę Aleca Baldwina z Cindy Crawford
Drogi Montana
ja wiem ... że do trzech razy sztuka ... Ty wiesz, ze już drugi raz wykorzystałeś![]()
Coś mi się za bardzo przypinasz do tej Metajny![]()
ale uwierz dla swojego dobra - jedni szukają metropolii z wybiegami i miejscem do lansu, gdzie można robić krzywe zdjecia wież i kościołów, nosić koszulki zapinane na guziczki i z elegancko ułożonym kołnierzykiem ... inni .... wolą zdecydowanie miejsca - gdzie tego nie ma![]()
pobyłbyś.. poczułbyś.. to wiedziałbyś - Ty wpadłeś i wypadłeś![]()
skoro pojechałam tam drugi raz, to coś musiało tam być
.png)
tony montana napisał(a):Ależ Droga Beato
Wydaje mi się, że kompletnie opatrznie mnie rozumiesz
Żarty w kierunku Metajny są żartami niewinnymi i tęsknymi za jej w mojej opinii super położeniem, kameralnością i okolicznymi plażami.
I oby, OBY Metajna pozostała sobą, czego i jej i Wam życzę z całego serca!![]()
![]()
![]()
Btw - które dwa razy już wykorzystałem?
.png)
BeJur napisał(a):tony montana napisał(a):Ależ Droga Beato
Wydaje mi się, że kompletnie opatrznie mnie rozumiesz
Żarty w kierunku Metajny są żartami niewinnymi i tęsknymi za jej w mojej opinii super położeniem, kameralnością i okolicznymi plażami.
I oby, OBY Metajna pozostała sobą, czego i jej i Wam życzę z całego serca!![]()
![]()
![]()
Btw - które dwa razy już wykorzystałem?
ależ... chętnie tkwiłabym w błędzie![]()
Metajna to jest Metajna i nie każdy może pojąć o co w niej chodzi
a wystarczy tylko chcieć![]()
które dwa ???
no dzisiaj i w swojej szanownej relcji, gdzieżeś się naprdalał z wieżowców, wybiegów, i całego blichtru - który jest tam tak potrzebny jak świni złoty ząb![]()
do Metajny Montano Drogi trzeba dojrzeć ... po prostu![]()
.png)
tony montana napisał(a):Beata
Chyba naprawdę nie zakładasz mojej złej woli?
Pomyśl tylko czy to możliwe?(sama w to nie wierzysz
) Wiesz, że serce mam gołębie, a umysł czysty i nie skażony złośliwością. Jeśli ktoś powiedział inaczej to złe języki ludzkie, pomówienia ...
Naprawdę sądzisz, że moje żarty są "na serio" naigrywaniem się z tej miejscowości?
![]()

.png)
Darkos napisał(a):BeJur napisał(a):
A na Beretnicę to przez góry?? czy przez wodę chodziliście???
Chodziliśmy przez góry. Ktoś pisał 20 minut. Potwierdzam.
Chodź troszkę się trzeba nasapać. Ale warto.

.png)

.png)
Rysio napisał(a):Nie warto. Lepiej kupić gumjakZaufaj mi. Wtedy się przekonasz, że Paski to nie tylko te 2 czy 3 plaże

bluesman napisał(a):Pewnie miła BeJur zdjęcie owo powali Cię jakością, głębią wyrazu, artyzmem i takie tam![]()
Tuńczyk jedzony za pomocą łyżki do ściągania opon w rowerku brzmiał wybornie
Z pewnością nie dojrzałem i nie byłem godzien być w takim miejscu ale byłem i nawet mi się podobało![]()
.png)
bluesman napisał(a):Pewnie miła BeJur zdjęcie owo powali Cię jakością, głębią wyrazu, artyzmem i takie tam![]()
bluesman napisał(a):Tuńczyk jedzony za pomocą łyżki do ściągania opon w rowerku brzmiał wybornie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne