Wszędzie korki z powodu bury.
Bura na Pag jest piękna (ktoś tam chciał oglądać) ale po 2 dniach byś zabił jakby była osobą
https://1drv.ms/i/s!Ag46ju340P0cq8EjtsmFQ9z0WXHOfQ
https://1drv.ms/i/s!Ag46ju340P0cq8EAC9BZakCujTiizg
.png)
.png)
typ napisał(a):te kiero napisał(a):ale myślę, że Ci co zamienili w tym okresie z uwagi na pogodę Bałtyk na Jadran będę mocno rozczarowani...
Nie przesadzaj. Wiatr wiał mocno 1-2 dni, dziś się ma uspokajać a od jutra znów słońce i pogoda, czego nad Bałtykiem nie kojarze za często. Oglądałem zdjęcia kolegi z ostatnich dwóch tygodni znad Bałtyku... No a 2 dni temu na Gdańsk spadło tyle deszczu co w całym lipcu. Tylko woda się w cro ochłodzi pewnie na kilka dni niestety...
Trochę mi znajomych szkoda co właśnie jadą teraz do cro, bo widzę jakie korki są na Letenye, że wypadek i kilka km korek w Bosiljevie, wolne tempo między Zagrzebiem a Karlovacem. Nie wspominam o sv Roku bo jadą na Krk, więc im niżej nie przeszkadza że pozamykane są fragmenty autostrad...
No ale tak to jest jechać w sobotę... i dodatkowo ten wiatr...
.png)
anakin napisał(a):Bo do Cro to się w sierpniu jeździ.....
.png)
anakin napisał(a):te kiero napisał(a):mam na myśli tych, co pojechali za namową innych, że w Cro pogoda pewna bankowo; trudno już nie pojadą
Bo do Cro to się w sierpniu jeździ.....
.png)
boboo napisał(a):Tak było w piątek (15.07.2016) w południe.
W sobotę o 4:00 tak samo, tylko ciemno
.png)
.png)
kaeres napisał(a):Ta zasada się mnie nie ima.
kaeres napisał(a):Pagu nie pokochałem jak Hvaru ale złożyły się na to warunki pogodowe.
kaeres napisał(a):Plusami są niesamowite widoki białych skał wchodzących do morza na tle Velebitu, niektóre plaże, szczególnie okolica Bosany plus Rucica z Beretnicą.
Całkiem miłą niespodzianką jest lagunowa Prinjica.
kaeres napisał(a):Pag oszukuje po prostu.
Oglądamy białe skały ale miejsca dostępne są już zielone i przyjazne.
Pomimo księżycowego i jałowego na pierwszy rzut oka krajobrazu ten jest bardzo bogaty.
kaeres napisał(a):Pomimo dostępności wszystkiego wokół wystarczy bura aby być zamkniętym w apartmanie bo nie można nawet z wyspy wyjechać.
Ależ ja nikogo do miłości nie namawiamkaeres napisał(a):Da się Pag baaardzo lubić, da się chcieć do niego wracać ale do bezgranicznej miłości może być daleko.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne