Ale czy klimatycznie, smacznie i widokowo, to nie wiem.
.png)
Stasiek18 napisał(a):Mikromir napisał(a):Nie u Sutjeskiale bardzo blisko - "U Staśka"
, czyli przy Brdanjak. Podobała Ci się ta okolica?

.png)
CroAna napisał(a):Danuto, Stanisławie...musicie zrobić poważny rachunek sumienia nad miłością do Pagu ...
Taka zdrada...
.png)
Mikromir napisał(a):
Cześć Stasiek.Jak widać Twoje relacje są... skuteczne.
![]()
![]()
A jak tam przygotowania do Visu?
CroAna napisał(a):musicie zrobić poważny rachunek sumienia nad miłością do Pagu![]()
Taka zdrada...
i "pospacerować "można.png)
.png)
przemo99 napisał(a):Teoretycznie właśnie mieliśmy się pakować do samochodu... ale niestety życie zweryfikowało plany i wyjazd został przesunięty na za tydzień trzymajcie kciuki aby się udało:) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, jest więcej czasu na przygotowania.
Macie jakieś przyjemne konoby w okolicach SV Marko?
.png)
CroAna napisał(a):przemo99 napisał(a):
Najbliższa konoba w Bošanie. Czyli w kierunku Pagu. Czy fajna? Nie wiem, nie byłam. Nie porwał mnie jej wygląd gdy codziennie przejeżdżalismy tamtędy. ..
.png)
przemo99 napisał(a):CroAna napisał(a):przemo99 napisał(a):
Najbliższa konoba w Bošanie. Czyli w kierunku Pagu. Czy fajna? Nie wiem, nie byłam. Nie porwał mnie jej wygląd gdy codziennie przejeżdżalismy tamtędy. ..
więc gdzie jakieś sprawdzone jedzonko?
.png)
CroAna napisał(a):przemo99 napisał(a):
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne