Chodzi o ten zakręt:
https://www.google.pl/maps/@44.505832,1 ... e0!6m1!1e1
na zdjęciu jest teraz pusto, ale jak osiołki zaparkują tam samochody, możesz być zmuszony "składać" się na dwa razy, a przed maską jakieś 10 m ostro w dół...

.png)
.png)
Andzia* napisał(a): Co sądzicie o Zubovici ?
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Dla niezmarynizowanych powiedziałbym że Zubovici może się okazać lepsze od Metajny, bo tam plaża jest a w Metajnie to co jest trudno plażą nazwać. Jak już to trzeba się za górkę wybrać na Rucicę. Często w Zubovici bywam na lodach i mrożonej kawie w knajpce na plaży
.png)
Rysio napisał(a):Dla niezmarynizowanych powiedziałbym że Zubovici może się okazać lepsze od Metajny, bo tam plaża jest a w Metajnie to co jest trudno plażą nazwać. Jak już to trzeba się za górkę wybrać na Rucicę. Często w Zubovici bywam na lodach i mrożonej kawie w knajpce na plaży

Andzia* napisał(a): Co sądzicie o Zubovici ?
.png)
Piter_M napisał(a):Andzia* napisał(a): Co sądzicie o Zubovici ?
Bardzo ładna wioska, zdecydowanie polecam.
"Kamiennego domu" nie znam ale przez Zubovići kilkanaście razy przejeżdżaliśmy bo mieszkaliśmy w Metajnie.
Myślę, że z Zubovici bylibyśmy tak samo zadowolenie jak z Metajny.

.png)
rafalisko30 napisał(a):Piter_M napisał(a):Andzia* napisał(a):
Andzia, będę tydzień wypoczywał w Zubovici od 8 sierpnia w App. Marija, czytałem że to kompletne zadupie, czyli coś co lubię. Tam po prostu musi być fajnie, a jak już Rysio chwali tą miejscowość, to coś musi być na rzeczy
anakin napisał(a):Andzia* napisał(a):
Do tej plaży najlepiej iść tą ścieżką widoczną na zdjęciu.
Prowadzi tam co prawda droga, ale samochodem innym niż terenowy nie polecam.
Nie wiem gdzie misy olejowe na Pagu naprawiają...