kaszubskiexpress napisał(a): ... Po wino pojedziemy na ten półwysep, co się dziwnie nazywa, pijaszek, czy jakoś tak.
Zanim trafisz na półwysep, możesz też zrobić zaopatrzenie tutaj
.png)
kaszubskiexpress napisał(a): ... Po wino pojedziemy na ten półwysep, co się dziwnie nazywa, pijaszek, czy jakoś tak.
.png)
gusia-s napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a): ... Po wino pojedziemy na ten półwysep, co się dziwnie nazywa, pijaszek, czy jakoś tak.
Zanim trafisz na półwysep, możesz też zrobić zaopatrzenie tutajwyjeżdżając z Pagu. Wino to chyba jest z paskich kamionów bo tam nic więcej nie ma przecież
.png)
Vjetar napisał(a):gusia-s napisał(a):Zanim trafisz na półwysep, możesz też zrobić zaopatrzenie tutajwyjeżdżając z Pagu. Wino to chyba jest z paskich kamionów bo tam nic więcej nie ma przecież
Ja również polecam to miejsce na zaopatrzenie się w %.

.png)
.png)
ROBROY1 napisał(a):Mam pytanie dotyczące miejsc o plażowania we wschodniej części miejscowości Pag (obszar zaznaczony na zdjęciu).
...
czy można znaleźć jakieś dzikie miejsca ze żwirkiem/piaskiem w tych okolicach, czy zejście jest odpowiednie dla dzieciaków
.png)
.png)
Krzychooo napisał(a):@ROBROY1
Nie dotarłem tam, ale na mapach google widać tam przy ścieżce sporo zaparkowanych aut. Na przykład tutaj. Bliżej miasta także. Jest nadzieja, że pasażerowie poszli na plażę.
.png)
Mikromir napisał(a):ROBROY1 napisał(a):Mam pytanie dotyczące miejsc o plażowania we wschodniej części miejscowości Pag (obszar zaznaczony na zdjęciu).
...
czy można znaleźć jakieś dzikie miejsca ze żwirkiem/piaskiem w tych okolicach, czy zejście jest odpowiednie dla dzieciaków
Hmmm... niewiele osób tam chyba dotarło. Nie spotkałam się na forum z opisami tych miejsc. Może Rysio tam dopłynął gumiakiem?...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne