Wczoraj wróciliśmy z Pagu...
dzis znowu szara rzeczywistosc,
postaram sie wrzucic kilka fotek z naszego pobytu i opisac co nieco, z 1 strony mnie zachwycil ..a z 2 strony- czytajac opisy na forum troszke zawiódł...
pozdrawiam serdecznie:)
.png)
.png)
.png)
koralinka *xyz napisał(a):po 1 plaza sw Duha, jak dla mnie- wcale nie taka cudowna... ludz na ludziu, sporo smieci...po prostu za całokształt..na Pagu jest fajniejsze miejsce i to nie jedno.. i tez płytko, jesli chodzi o zabawe w wodzie dla dzieci...Mandre to juz wogole bez uroku...Simuni ok...Popołudniowy wypad do Mandre i szukanie fajnego miejsca a wieczorem dzikiej plazy- mimo opisu drogi- skrecic na wysokosci wypozyczalni łodzi i lusterka, potem 2 km do konca i jakies 200m dalej miała byc...ale nie było...moze nie 200m a wiecej...tego niestety nie wiem....była tam natomiast brzydka plaza z czarnymi kamieniami, gleboko, kilku nurkujacych...Ja ta plaze nazwałam - plaza dzikiego serca- w ciagu kilku minut znalezlismy duzo kamieni w ksztalcie serduszek... Wieczor uratował zachod słonca..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co do drogi na sv duha, jechalismy polnymi od Pagu, raczej jej nie polecam..auta siwe, droga niezbyt wygodna.. choc widoki cuuudne, lepiej wybrac sie drogami głównymi:)
.png)
.png)
.png)
koralinka *xyz napisał(a):...Ale uwazam ,żę błedem jest uczepianie sie jednych i tych samych plaz...
Rysio napisał(a):Straszna kicha na tym Pagu, ale za tydzień znów jadę
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne