Za to uwielbiam jeździć autem (jako pasażer
.png)
.png)
wiolek_lp napisał(a):...Za to uwielbiam jeździć autem (jako pasażer) więc u mnie wybór jest prosty
.png)
Już w sobotę będę się znowu przeprawiał z Drvenika 
.png)
mariusz_77 napisał(a):jadę czwarty raz na Hvar i mimo że Sveta Njedjela jest dość daleko zawsze jeżdżę z Sucuraja... raz tylko wracałem do Splitu i jakoś nie miała uroku ta podróż... jednak wolę przejechać się wzdłuż riviery Makarskiej i fajnymi ciekawymi drogami Hvaru niż nudzić się na promie... ponadto Sucuraj jest ładnym miasteczkiem i na prawde warto... no i myślę że taniej![]()
![]()
.png)
madziaimaciek napisał(a):Milego wypoczynku, ja w niedziele za tydzien

.png)
mariusz_77 napisał(a):jadę czwarty raz na Hvar i mimo że Sveta Njedjela jest dość daleko zawsze jeżdżę z Sucuraja... raz tylko wracałem do Splitu i jakoś nie miała uroku ta podróż... jednak wolę przejechać się wzdłuż riviery Makarskiej i fajnymi ciekawymi drogami Hvaru niż nudzić się na promie... ponadto Sucuraj jest ładnym miasteczkiem i na prawde warto... no i myślę że taniej![]()
![]()

.png)
joso79 napisał(a):Mariusz_77 jezdziłes już wcześniej w soboty na Hvar? Orientujesz się jak wygląda sytuacja z korkami? Ja ciągle nie wiem skąd płynąć, Split czy Drvenik, a będzie to niedziela. Jedyne czego się obawiam to stanie w korkach, z trójką dzieci to jest armagedon.
Daj koniecznie znać jak poszła przeprawa, szczęśliwej podróży!
Jadę też w 6 osób w tym dwójka dzieci 
.png)
.png)
mariusz_77 napisał(a):madziaimaciek napisał(a):Milego wypoczynku, ja w niedziele za tydzien
Również dla Was

.png)
m@rek napisał(a):wiolek_lp napisał(a):...Za to uwielbiam jeździć autem (jako pasażer) więc u mnie wybór jest prosty
ja na to patrzę z punktu widzenia kierowcy![]()
też lubię jeździć samochodem ale mając w perspektywie 2 tyg. na Hvarze wybieram odpoczynek i prom ze Splitu
każdy robi jak chce, dodam tylko że trasę z Sucuraj trzeba przynajmniej raz zaliczyć

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne