napisał(a) Bocian » 19.05.2014 09:09
ewwwa napisał(a):Bocian napisał(a):ewwwa napisał(a):tak, jest wolne (stan na piątek), właśnie napisałam o cenę za 2 os, bo nam się skład zmniejszył, a czy jest tam widok na morze?
U Bobo jest widok na morze z każdego balkonu.
Bobo chyba ma już dość moich pytań, bo nie odpowiada, w takim razie może Ty jako stały bywalec Anadingac mi pomożesz? Czy u niego są jakieś dwójki, czy tylko większe apartamenty?
Bobo odpowiada kiedy może a chłop jest zarobiony w maxa wbrew pozorom. Napisałem wczoraj do niego mejla i dziś przed pół godziny dostałem odpowiedź. Cena apartmanów jest taka jak w zeszłym roku czyli 40 mały i 60 duży apartman.
Co do Twojego pytania to u niego są raczej same dwójki i jeden większy apartman, połączony właśnie z dwóch takich dwójek. Reasumując w jego domu na pierwszym pietrze są trzy dwójki a na drugim jedna dwójka i jedna czwórka. Co do pojemności pokoi, dwójka to 2+2 a czwórka to 4+2 z tym, że w dwójce dzieciaki raczej małe a w czwórce trochę większe

Na dole trzy małe z balkonem , na górze ten od prawej to dwójka, reszta tarasu należy do czwórki.