asikx&rafikx napisał(a):Żadnego wiersza na bunkrze za moich bytności nie widziałam.
Bo był pisany brajlem
I teraz ich poznasz

.png)
.png)
Bocian napisał(a):Kris napisał(a):Służę wszelakimi informacjami o Borku i półwyspie - jestem tu już 12 raz..
Od jakiego słowa zaczyna sie trzeci wers wiersza umieszczonego na ścianie domu w Noakovanie?![]()
Pozdrav
.png)
asikx&rafikx napisał(a):Bocian napisał(a):No to tera Cie zagne na ament![]()
Od jakiego słowa zaczyna sie 4 wers poematu stworzonego przez cromaniackich przyjaciół dla Radków na ich rocznice ślubu?![]()
Był on prezentowany na bunkrze w Borku
Ja się czuję zagięta.
Ale to rozumiem do Kris-a.
To on się chwalił że 12 raz na Peljescu.
Ja tam dopiero któryś tam. Na dodatek nie znam Radków ani ich przyjaciół.
Żadnego wiersza na bunkrze za moich bytności nie widziałam.
Kris napisał(a):Bocian napisał(a):Kris napisał(a):Służę wszelakimi informacjami o Borku i półwyspie - jestem tu już 12 raz..
Od jakiego słowa zaczyna sie trzeci wers wiersza umieszczonego na ścianie domu w Noakovanie?![]()
Pozdrav
Od kaduje i popunca![]()
A może chodziło o Twój napis?Tylko w Górnej czy Dolnej Nakovanie?

.png)
lisica_a napisał(a):My też przyjedziemy w sobote tylko tym razem do Nicolicy:-)
woda tyż super szkoda jedynie tych spalonych połaci jak sie jedzie przez Pejlesac nie wygląda to fajnie żal tej spalonej roślinności.png)
barti75 napisał(a):.......Dingaca u Indianina zakupiłem.......
.png)
barti75 napisał(a):lisica_a napisał(a):My też przyjedziemy w sobote tylko tym razem do Nicolicy:-)
który macie apartamani bo my w w Nicolicy mamy 10 i zostajemy do 23.08 trochę schodów jest ale widok bajka ostatnie piętro only mare z tarasu![]()
woda tyż super szkoda jedynie tych spalonych połaci jak sie jedzie przez Pejlesac nie wygląda to fajnie żal tej spalonej roślinności
PS
Sławek Dingaca u Indianina zakupiłem może byśmy się jakoś spotkali jak jesteś w Borku
.png)
Sylwetka... napisał(a):Cmok_Wawelski napisał(a):Moim zdaniem, ciężko o gorsze miejsce na wakacje na Peljescu.
Główna droga z ogromnym natężeniem ruchu w sezonie, biegnąca metr od plaży - makabra![]()
Zero intymności, brak spokoju, ale co kto lubi...
Widziałam tam sporo plażujących, więc właśnie co kto lubiJedynym plusem jest dla mnie jest bliskość miejsca w którym można kupić mule
.png)
kokonen napisał(a):barti75 napisał(a):lisica_a napisał(a):My też przyjedziemy w sobote tylko tym razem do Nicolicy:-)
który macie apartamani bo my w w Nicolicy mamy 10 i zostajemy do 23.08 trochę schodów jest ale widok bajka ostatnie piętro only mare z tarasu![]()
woda tyż super szkoda jedynie tych spalonych połaci jak sie jedzie przez Pejlesac nie wygląda to fajnie żal tej spalonej roślinności
PS
Sławek Dingaca u Indianina zakupiłem może byśmy się jakoś spotkali jak jesteś w Borku
my w 9nie gotujecie się na najwyższym piętrze?
barti75 napisał(a):kokonen napisał(a):barti75 napisał(a):lisica_a napisał(a):My też przyjedziemy w sobote tylko tym razem do Nicolicy:-)
PS
my w 9nie gotujecie się na najwyższym piętrze?
spoko twardym trzeba być a nie miętkimtemp w chacie to raptem 23 więc nie ma mowy o gotowaniu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne