slapol napisał(a):Widzę, że i na północy Crolandii duże rozbieżności![]()
Myślę w Kopačevie, w sierpniu będzie OKTzn. region, cena wina i inne takie...
![]()
Jedno jest pewne...nie będzie tam słabego winiaka na promenadzie nadmorskiej
Tam to króluje bijelo
slapol napisał(a):Widzę, że i na północy Crolandii duże rozbieżności![]()
Myślę w Kopačevie, w sierpniu będzie OKTzn. region, cena wina i inne takie...
![]()
Jedno jest pewne...nie będzie tam słabego winiaka na promenadzie nadmorskiej
.png)
.png)
.png)
Kobal66 napisał(a):Świetny wybór, Peliešac jest fantastyczny co do plaży to polecam tą z drugiej strony Orebiča przy grand hotelu, ale przede wszystkim divna
jest boska kawałek trzeba dojechac ale naprawdę warto
. Jako miejsce wypadowe Orebič jest ok jeśli chcesz zwiedzać półwysep i Korčule wyjazd poza półwysep raz jest ok ale, jeśli zakłada 3 i więcej wypadów np Dubrovnik, Mostar i Ston to zaczyna byc to uciążliwe
.png)
Bocian napisał(a):A co to za różnica, jechać z półwyspu raz czy trzy?Kilometry to kilometry, czy z półwyspu czy np z Makarskiej...
.png)
azymut38 napisał(a):Kobal66 napisał(a):Świetny wybór, Peliešac jest fantastyczny co do plaży to polecam tą z drugiej strony Orebiča przy grand hotelu, ale przede wszystkim divna
jest boska kawałek trzeba dojechac ale naprawdę warto
. Jako miejsce wypadowe Orebič jest ok jeśli chcesz zwiedzać półwysep i Korčule wyjazd poza półwysep raz jest ok ale, jeśli zakłada 3 i więcej wypadów np Dubrovnik, Mostar i Ston to zaczyna byc to uciążliwe
Dlaczego tą przy hotelu...?
jara napisał(a):Bocian napisał(a):A co to za różnica, jechać z półwyspu raz czy trzy?Kilometry to kilometry, czy z półwyspu czy np z Makarskiej...
Jest różnica. Po półwyspie śmigasz przez dużą ilość zakrętów przez co prędkość nie jest taka jak na prostych odcinkach drogi. Ja to tak czułem.
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):A co to za różnica, jechać z półwyspu raz czy trzy?Kilometry to kilometry, czy z półwyspu czy np z Makarskiej...
Jest różnica. Po półwyspie śmigasz przez dużą ilość zakrętów przez co prędkość nie jest taka jak na prostych odcinkach drogi. Ja to tak czułem.
Jadranką pogonisz? Nie za bardzo

jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):A co to za różnica, jechać z półwyspu raz czy trzy?Kilometry to kilometry, czy z półwyspu czy np z Makarskiej...
Jadranką pogonisz? Nie za bardzo
Od Stonu do Dubrownika nie. Ale do Stonu, autocestą i owszem.
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Nie ma co Jarek porównywać takich dróg. Nie zawsze jest sie w takim miejscu na holideju, że jest dostęp do autocesty
Dokładnie, ale po Peljescu jeździć nie lubiłem. Krótkie odcinki, a czasu schodziło.
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Nie ma co Jarek porównywać takich dróg. Nie zawsze jest sie w takim miejscu na holideju, że jest dostęp do autocesty
Dokładnie, ale po Peljescu jeździć nie lubiłem. Krótkie odcinki, a czasu schodziło.
A ja uwielbiamTempomacik na 120 i hajda

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne