Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 26.01.2015 18:15

morgana napisał(a):Kurcze, dałabym sobie obciąć rękę (no, może palec ;) ), że to chodziło o taką ścieżynkę między winnicami... nawet fotka była. Jak się będę nudzić, to poszukam, może to jednak nie o autostradę chodziło :mrgreen:

Myślę, że chodziło Ci o drogę, która jest przedłużeniem drogi z Borka do Potmje
Czy tak ? :D

Notabene relacja Krzysztofa i Lidii wspaniała
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 26.01.2015 18:16

morgana napisał(a):Kurcze, dałabym sobie obciąć rękę (no, może palec ;) ), że to chodziło o taką ścieżynkę między winnicami... nawet fotka była. Jak się będę nudzić, to poszukam, może to jednak nie o autostradę chodziło :mrgreen:

Może to o tą chodziło ?
DSC_0549.jpg

Od domu w którym mieszkaliśmy prowadziła droga szutrowa , dzięki której skracaliśmy sobie drogę w stronę tunelu, ale nie prowadzi aż do Potomje ale do jednej z serpentyn na dojeździe do Borka.

Przechwytywanie.jpg
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.01.2015 18:17

jackuc napisał(a):

Myślę, że chodziło Ci o drogę, która jest przedłużeniem drogi z Borka do Potmje
Czy tak ? :D

Notabene relacja Krzysztofa i Lidii wspaniała

E no ale to nie jest droga z Borka do Potomje :) Tylko droga do Podobuce :) Nie jedzie sie przez tunel :)
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 26.01.2015 18:19

No zobaczym co Morgana miała na myśli :-)
morgana
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) morgana » 26.01.2015 18:23

Kochani jesteście... ale morgana sama na razie nie wie, co miała na myśli :twisted: .
Najbliższa wydaje mi się wersja Sylwetki, ale jeszcze poszukam, bo mam w głowie inne zdjęcie - wąziutki szuterek, , a po obu stronach winnice :mrgreen: .

Mam nadzieje, że to nie był sen :twisted: .
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 26.01.2015 18:37

Bocian napisał(a):Do obejrzenia dwa filmiki :) Podejrzewam o autorstwo Rafała asixa :)
Z Trstenika do Borka pod Anadingac i drugi spod Anadingac do Potomja pod pocztę i sklep :)

Dobrze podejrzewasz :-) :mrgreen:

Pozdrawiam,
Rafał
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.01.2015 18:39

Wiedziałem :)
Inna sprawa, że były podpisane :)
Coś mi sie kojarzy, że to Wy pod... nam apartmany u Bobo? :oczko_usmiech: :lol:
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 26.01.2015 18:41

Bocian napisał(a):Wiedziałem :)

Bilobil weź :oczko_usmiech: Przecież już o tym gadaliśmy :mrgreen: I nie pod****** tylko żeś się spóźnił. A wyjasnimy sobie na miejscu :boss:

R.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.01.2015 18:42

asikx napisał(a):
Bocian napisał(a):Wiedziałem :)

Bilobil weź :oczko_usmiech: Przecież już o tym gadaliśmy :mrgreen:

R.

Biorę ale za słaby jest :) W 2016 rezerwuje cały dom na dwa miechy :)
My jak sie uda to po Bobo walimy do Nino Majhena do Kopaceva :)
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 27.01.2015 13:48

Bocian napisał(a):I jeszcze coś z drona :)

To i ja dorzucę moim zdaniem ciekawy filmik. Fajny moment jak autor na desce śmiga przez tunel ... :boss:

margaryt
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) margaryt » 27.01.2015 22:36

Bocian napisał(a):
margaryt napisał(a):Zdecydowaliśmy się na Jagodę ;) duży dajesz narzut?

Duży :) Jedno z gwinta na spółę wypijemy :)
Jagoda to ten dom widoczny z drona? :)

Si to ten, o który pytałam ;0
Piszę się na takie winko!
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 07.02.2015 21:19

Cisza w wątku jakaś taka nastała to może go ożywię :), gdzie uderzyć najlepiej w okolicach Orebica za dobrą rakiją ?, najlepsza na figach oczywiście :), niestety zeszłoroczne zapasy powoli się kończą :/. W zeszłym roku w Podgorze miałem akcje w tym temacie, praktycznie sąsiad sprzedał nam rakije (koleś po prawej stronie jak zjeżdżasz główną drogą do portu w jej połowie) , dał spróbować pyszna była... kupiłem buteleczkę, otwieram już po schłodzeniu i szok!!! normalnie smak jakiegoś nitro rozpuszczalnika!! poszedłem na drugi dzień z reklamacją, koleś sie motał, ale była jego żona kazałem im spróbować i jak nie spróbowała jak go nie opierdzieliła :), przeprosili i wymienili butelkę... i to co dostałem było cudne, palce lizać.. oczywiście na odchodne też kupiłem tą lepszą wersję, musiałem tylko 10 kun dopłacić więcej. Co ciekawe rakija też była w konzumie, wziąłem 2 różne na spróbowanie, niby z banderolą i zdecydowanie droższe teoretycznie z dobrego źródła ale w zamrażarce obie zamarzły!!!
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 08.02.2015 22:09

w temacie rakiji nie pomogę. Nie mogę tego ustrojstwa przełknąć, pod żadną postacią. Robię to tylko z grzeczności, coby gospodarzy nie urazić, ale dochodzę do siebie potem długo ;) Rakija mi nie służy :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.02.2015 17:31

Aldonka napisał(a): Nie mogę tego ustrojstwa przełknąć, pod żadną postacią. Robię to tylko z grzeczności......

Taka dziewczyna to skarb.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 09.02.2015 18:54

Sławek.........okropny Ty...... :D :D :D :D :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac - strona 154
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone