Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Kupisz mi trzy odcinki o orce i coś Ci tam znajdę
Pierwszy masz gratis![]()
Jest Orka 2 i 3
Przyda się wszędzie i dla każdego, dla miłośników Peljescu też
fajne te filmy o orce
.png)
majeczka napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):majeczka napisał(a): gdzie więc nam do niej...[/size]
Oby jak najdalej.
właśnie... chyba nie do twarzy by mi było w takich strojach
...hmm, co tam stroje i cała reszta, w zdrowym ciele, zdrowy duch![]()
Dodając jednak do tego aspekty estetyczne i przynajmniej dla niektórych również "zdrowy wygląd"![]()
![]()
p.s. abstrahując od powyższych Waszych wypowiedzi, ciągnę wątek.
Podobuce, na pewno, trudny dojazd oraz taczki, widoki jednak niesamowite, nie do opisania krajobrazy oraz urokliwe przepaście...![]()
.png)
maluszek napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Oki.Wracając do tematu miejsca znane i nieznane,
to znalazłam : Uvala Sapavica (nazwę cytuję
) ......
Plaża interesująca, ale sądząc z mapy kiepsko tam z dojazdem....a może się mylę
.png)
Bocian napisał(a):, nie byłem w wielu miejscach. To wynika z tego, że mamy fajną miejscówkę w Borku u Bobo, swoją plażę, 50m do garażu z winami....
.png)
Bocian napisał(a):Zawsze chciałem im podwędzić te kamenice co stoi przy wejściu![]()
.png)
Bocian napisał(a):Chodziło tylko o lepsze pokazanie kamenicy
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Bocian napisał(a):Chodziło tylko o lepsze pokazanie kamenicy
No dobra niech Ci będzie... Wiesz wtedy za dużo Dingača było
.png)
Bocian napisał(a):....
My głównie tam ćwiczymy Plavca.
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):maluszek napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Oki.Wracając do tematu miejsca znane i nieznane,
to znalazłam : Uvala Sapavica (nazwę cytuję
) ......
Plaża interesująca, ale sądząc z mapy kiepsko tam z dojazdem....a może się mylę
To wygląda na to, że będzie trzeba to w tym roku sprawdzić
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Co by w temacie było to znalazłam jeszcze takie coś w okolicach Lovište :
https://www.google.pl/maps/place/Lovi%C ... 05b0?hl=pl
niestety wygląda na to, że można tam dotrzeć tylko od strony wodyBocian napisał(a):....
My głównie tam ćwiczymy Plavca.
W sumie to my też .... Dingač jedzie na okazje do domu ,.....a i jeszcze travarica ale nie taka z "badylem" w butelce tylko z dodaną mieszanką ziół przed destylacją... taką miał nasz gospodarz w Borku była świetna a jaki zapach miała mmmm....
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne