Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Tak jest Panie Kapitaniezapisane, zapamiętane....
Trochę zaniżyłaś ale dam radę
Piszę, że w lewo bo w prawo tylko przepaść do morza
ja kobieta więc nie znam się na tych stopniach...
.png)
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Tak jest Panie Kapitaniezapisane, zapamiętane....
Trochę zaniżyłaś ale dam radę
Piszę, że w lewo bo w prawo tylko przepaść do morza
.png)
to znalazłam : Uvala Sapavica (nazwę cytuję
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Oki.Wracając do tematu miejsca znane i nieznane,
to znalazłam : Uvala Sapavica (nazwę cytuję
)
czy dotarł tam może ktoś z Was?, jak z ew. dojazdem czy raczej z buta "cza"? Wygląda zachęcająco, a może tylko tak wygląda![]()
W tym miejscu mniej więcej trzeba skręcić w lewo na Tomislavovacna lub troszkę wcześniej(mam nadzieję że link zadziała )
https://www.google.com/maps/@42.872158, ... R0yTTw!2e0
https://www.google.com/maps/@42.846095, ... 9!2e1!3e10
.png)
Bocian napisał(a):Tyle razy byłem na półwyspie a w sumie nie znam go, nie byłem w wielu miejscach. To wynika z tego, że mamy fajną miejscówkę w Borku u Bobo, swoją plażę, 50m do garażu z winamiNie opłaca nam sie jeździć na inne plaże i tam plażować. W sumie to byliśmy tylko na plażowaniu na Divnej i w Orebiću w okolicach hoteli. Na swojej plaży zostawiamy wszystkie graty pierwszego dnia i zabieramy ostatniego. Pakować to w samochody i gdzieś jechać... Nie chce się
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):Tyle razy byłem na półwyspie a w sumie nie znam go, nie byłem w wielu miejscach. To wynika z tego, że mamy fajną miejscówkę w Borku u Bobo, swoją plażę, 50m do garażu z winamiNie opłaca nam sie jeździć na inne plaże i tam plażować. W sumie to byliśmy tylko na plażowaniu na Divnej i w Orebiću w okolicach hoteli. Na swojej plaży zostawiamy wszystkie graty pierwszego dnia i zabieramy ostatniego. Pakować to w samochody i gdzieś jechać... Nie chce się
To Ty Bocian domator jesteś... a nic na to nie wskazywało![]()
My to lubimy poleżeć do południa tzn ja, mąż niekoniecznie a potem w samochód i zwiedzanie półwyspu....
.png)
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):Tyle razy byłem na półwyspie a w sumie nie znam go, nie byłem w wielu miejscach. To wynika z tego, że mamy fajną miejscówkę w Borku u Bobo, swoją plażę, 50m do garażu z winamiNie opłaca nam sie jeździć na inne plaże i tam plażować. W sumie to byliśmy tylko na plażowaniu na Divnej i w Orebiću w okolicach hoteli. Na swojej plaży zostawiamy wszystkie graty pierwszego dnia i zabieramy ostatniego. Pakować to w samochody i gdzieś jechać... Nie chce się
To Ty Bocian domator jesteś... a nic na to nie wskazywało![]()
My to lubimy poleżeć do południa tzn ja, mąż niekoniecznie a potem w samochód i zwiedzanie półwyspu....
No ba! Jak to starszy panRano biegam, a pierwszy podbieg od Bobo do ławki i tablicy że ciężko tam podejść
Później cały dzień na plaży i na słońcu, duża część czasu spędzam w wodzie z Ivankiem
Trochę też ze swoją Renatą
W tak zwanym międzyczasie wypiję z litr wina
To gdzie mi się chce jeździć?
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Jak już się wypije to rzeczywiście nie za bardzo jest gdzie jechać... chyba, że żona jako kierowca...
Nie wydaje mnie sięI w sumie zależy czyja
w to już nie wnikam....
.png)
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Jak już się wypije to rzeczywiście nie za bardzo jest gdzie jechać... chyba, że żona jako kierowca...
Nie wydaje mnie sięI w sumie zależy czyja
w to już nie wnikam....
U nas czasem ludzie sie mylą
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne