Jedziemy w połowie czerwca, jedziemy z owczarkiem (jak zawsze), rejon nie ma znaczenia, chcemy poznać wypoczynek na campie, więc fajnie gdyby to był na prawdę dobry camp. Wiem, że Pan Janusz jest znawcą tematu, ale może ktoś jeszcze coś podpowie...
.png)
.png)
rychu1619 napisał(a):Witajcie kochani. W tym roku pierwszy raz w ciemno, pierwszy raz camping (namiot, domek, pokój).
rychu1619 napisał(a):Jedziemy w połowie czerwca, jedziemy z owczarkiem (jak zawsze), rejon nie ma znaczenia, chcemy poznać wypoczynek na campie, więc fajnie gdyby to był na prawdę dobry camp. Wiem, że Pan Janusz jest znawcą tematu, ale może ktoś jeszcze coś podpowie...
.png)
rychu1619 napisał(a):Witajcie kochani. W tym roku pierwszy raz w ciemno, pierwszy raz camping (namiot, domek, pokój).
Jedziemy w połowie czerwca, jedziemy z owczarkiem (jak zawsze), rejon nie ma znaczenia, chcemy poznać wypoczynek na campie, więc fajnie gdyby to był na prawdę dobry camp. Wiem, że Pan Janusz jest znawcą tematu, ale może ktoś jeszcze coś podpowie...
.png)

.png)
.png)
.png)
Marta@ napisał(a): ... Czy ktoś był na którymś z poniżej wymienionych kampingów i może o nich cokolwiek powiedzieć? Mam je już porezerwowane, głównym kryterium była kameralność
Cam Marta na wyspie Krk ...
.png)
Nie byłam, gdyż taka odległość od morza dyskwalifikuje u mnie kemping.Marta@ napisał(a):gusia-s wiem i świadomie tak wybrałamA byłaś tam? jaka atmosfera, właściciele itp? My chcemy przede wszystkim odpocząć
.png)
Wbrew pozorom, mimo że nie jest malutki ale też nie nazwałabym go dużym, jest bardzo spokojny i pięknie położony.Marta@ napisał(a):Za duży dla nas ten Skrila...
.png)
Marta@ napisał(a):Za duży dla nas ten Skrila... I nie, nie będziemy siedzieć na kampingu, ale nie musimy mieszkać przy plaży, bo też szczególnie wylegujący się nie jesteśmy
.png)