Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
jasio napisał(a):po co Wam 6 kart z tego samego banku
.png)
Acha , to ile jest tych systemów jak 6 kart nie zadziałałoPiotrek_B napisał(a):jasio napisał(a):po co Wam 6 kart z tego samego banku
Nie o bank chodzi a o system w którym jest dana karta![]()
Jak jeden system ma awarię to drugi powinien zadziałać.
Jest awaria VISY to nie ma znaczenia czy masz kartę wydaną przez jeden bank czy przez kilkaset banków - żadna nie zadziała bo awarie ma VISA a nie bank, który ją wystawił
jasio napisał(a):Acha , to ile jest tych systemów jak 6 kart nie zadziałało
.png)
jasio napisał(a):Acha , to ile jest tych systemów jak 6 kart nie zadziałałoPiotrek_B napisał(a):jasio napisał(a):po co Wam 6 kart z tego samego banku
Jest awaria VISY to nie ma znaczenia czy masz kartę wydaną przez jeden bank czy przez kilkaset banków - żadna nie zadziała bo awarie ma VISA a nie bank, który ją wystawił
lukasz1977 napisał(a):jasio napisał(a):Acha , to ile jest tych systemów jak 6 kart nie zadziałałoPiotrek_B napisał(a):jasio napisał(a):po co Wam 6 kart z tego samego banku
w tym przypadku pewnie nie system miał problem a konkretny bank
dlatego najlepiej mieć wszystkie systemy ale każdy w innym banku
Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego banku
darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Ciekawe skąd miał 6 kart - pewnie ukradł.
.png)
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Teraz napisze ci już bez żadnych skrótów : pierdol się ty żałosny kutasie, forumowy pojebie. Pozdrawiam.
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Teraz napisze ci już bez żadnych skrótów : pierdol się ty żałosny kutasie, forumowy pojebie. Pozdrawiam.
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Wulgarność kolegi Bociana przeszła wszelkie granice. Za powiedzenie na kolegę cytuję " Byłeś palantem, jesteś palantem i do końca życia będziesz palantem" otrzymałem żółtą kartkę.
Wobec powyższego oczekuję od Administratora natychmiastowej reakcji czyli wręczenia kartki stosownego koloru. Myślę, że w tym przypadku żółta to za mało. Z poważaniem dla kolegi Bociana, kulturalny cromaniak Darek1
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Wulgarność kolegi Bociana przeszła wszelkie granice. Za powiedzenie na kolegę cytuję " Byłeś palantem, jesteś palantem i do końca życia będziesz palantem" otrzymałem żółtą kartkę.
Wobec powyższego oczekuję od Administratora natychmiastowej reakcji czyli wręczenia kartki stosownego koloru. Myślę, że w tym przypadku żółta to za mało. Z poważaniem dla kolegi Bociana, kulturalny cromaniak Darek1