Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jaki dojazd do breli

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magda24101974
Turysta
jaki dojazd do breli

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda24101974 » 19.05.2009 08:55

witam może ktoś z was napisać jakie są drogowe warunki żeby dojechać do breli , do tej pory byliśmy 2 razy na wyspie ciovo zjeżdżaliśmy z autostrady koło splitu , teraz chcąc dojechac do breli chyba najlepiej dojechać do końca czyli do sestanovaca i przeskoczyc góry i tu moje pytanie jakie są warunki przejazdu do samej breli z tego co wiem droga do pisaka prowadzi wysoko nad morzem niestety dalej nie jechałam jak potem wygląda zjazd do samej breli jeżdżę długo ale wolę wiedzieć co mnie czeka piszcie jak możecie pomóc
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.05.2009 09:01

A tu nie ma żadnych przydatnych informacji?
klik
No i w niektórych relacjach jest trochę o drodze.
Taką mam koncepcje. :)
magda24101974
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda24101974 » 19.05.2009 09:08

dzięki za zainterespowanie moim postem ale chyba żle mnie zrozumiałeś wiem wszystko o trasie i opłatach drogowych jeżdziłam i przez austrię i słowenię i przez węgry chodzi mi o sam dojazd do breli czy jest trudny technicznie jadę z dzieckiem i po kilkunastu godzinach jazdy ma to dla mnie istotne znaczenie
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 19.05.2009 09:14

No a do jakiej dzielnicy jedziesz?
Drogi w Breli sa krete i dosyć strome ale normalny kierowca posiadający średnie umiejętności bez problemu da radę.
To nie jest jakieś extremum tylko wąskie uliczki często z mijankami.
piotom0
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotom0 » 19.05.2009 09:18

Jedziesz do końca autostrady. W Sestanovacu odbijasz w kierunku makarskiej.
Po 20 minutach wjeżdzasz na magistralę adriatycką , skręcasz w lewo.
Po dalszych 15 minutach i kręceniu na zjeżdżie z jadranki jesteś w Breli.

Przejazd spokojny , droga dobra, malownicza - choć kręta.

Nie ma czego się obawiać - proste jak drut.

Pozdrawiam
Piotom0
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 19.05.2009 09:22

Jak zaczyna się pikowanie w dół z Sestanovaca to żona nie pozwala mi się rozglądać na panoramę Adriatyku tylko w drogę a to piękny widok. Ludzie z lękiem wysokości podobno mają na tej drodze problem. Sama Brela już w porządku ale ciasno.
magda24101974
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda24101974 » 19.05.2009 09:29

wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi mam nadzieję że dam radę w tamtym roku dała mi w kość jazda do samego pisaka dalej już nie ryzykowałam pozdrawiam wszystkich i życzę udanego crourlopu
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.05.2009 14:05

magda24101974 napisał(a):...chodzi mi o sam dojazd do breli czy jest trudny technicznie jadę z dzieckiem i po kilkunastu godzinach jazdy ma to dla mnie istotne znaczenie...

dlatego też pomyślałem o relacjach...
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone