Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka wtyczka potrzebna w Chorwacji?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 01.06.2009 08:58

http://sklep.kempingowe.pl/index.php?pr ... rod_id=345 nie wiem jakie w tym przedłużaczu są gniazda, ale za te pieniądze to niech sobie go wetkną :wink: Wtyczka jak sądzę będzie oznakowana a jeśli nie to na 99% najgrubszy bolec to będzie uziom, 2 pozostałe nie mają znaczenia. Gniazdko do wykonania przejściówki kupisz w każdym elektrycznym, lub możesz przerobić z jakiegoś zalegającego w domu kawałka gotowego przedłużacza demontując tradycyjną wtyczkę i montując tą campingową CEE. Nie powinno to zając więcej niż 10 minut jeśli wiesz w którym miejscu zostawiłeś ostatnio śrubokręt :wink:
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 05.06.2009 07:26

zwykła wtyczka jest OK - nigdy nie mielismy problemów z gniazdami
adamola
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamola » 05.06.2009 15:35

Witam,podepne sie tu z tematem,żeby nie zakładac nowego posta.Chodzi mi o wtyczki we Włoszech,jakie tam są? ( czy takie jak u nas ).Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.06.2009 15:38

adamola napisał(a):....Chodzi mi o wtyczki we Włoszech,jakie tam są? ( czy takie jak u nas ).....

Inne niż u nas.
Nasze wtyczki nie pasują do ich kontaktów.
Musisz kupić przejściówkę. Kupisz ją w kazdym sklepie z art. przemysłowymi (ok. 1,5-2 ojro)
adamola
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamola » 05.06.2009 16:28

Dzieki ,, Piotrek_B " za szybka odpowiedz
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 05.06.2009 16:44

adamola napisał(a):Witam,podepne sie tu z tematem,żeby nie zakładac nowego posta.Chodzi mi o wtyczki we Włoszech,jakie tam są? ( czy takie jak u nas ).Pozdrawiam

W skrzynkach kempingowych nie miałem problemu z wetknięciem zwykłej wtyczki takiej z dziurą na bolec.
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Jaka wtyczka potrzebna w Chorwacji? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone