Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak nam Rynioo wykrakał czyli Hotel Adria nas olał!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sitek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sitek » 26.08.2006 16:11

Witam

Buuuuu.... muszę się pożalić, kolega Rynioo nam wykrakał! Właśnie dzwonili z Neckermana i odwołali naszą rezerwację (10 osób) na hotel Adria w Vela Luka :( W sumie lepiej teraz niż za 3 tygodnie na miejscu.
No cóż, zaproponowali nam w zamian w tym samym terminie i cenie ponoć o gwiazdkę lepszy i o 1000 zł droższy hotel BERULIA położony między BRELĄ a BAŚKĄ VODĄ. Popatrzyłem poczytałem no i co nam pozostaje... chyba się zgodzić, bo urlopu nie odpuścimy :lol: Mam nadzieje że pogoda dopisze bo 16 wrzesnia to już taki niepewny okres na pogodę. Czy ktoś ewentualnie był w tym hoteliku i może podzielić się wrażeniami, ew. czy to prawda że z tego hotelu zarówno do BASKI jak i do BRELI jest około 500 m? Rozumiem ze w BASCE w 2 połowie wrzesnia jeszcze się coś dzieje wieczorkami?

Pozdroofka
Sitek
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 26.08.2006 16:56

a czemu nie chcecie jechac na wlasna reke?
do apartamentow?
we wrzesniu wiekszosc wolnych i tanio:)
co do pogody we wrzesniu jeszcze jest bardzo ladnie i cieplo na poludniu cro:)duzo osob wypoczywa tam do padziernika;)
a co do biur :
ja bylam z adriatykiem2lata temu i bardzo sobie chwale..niskie ceny ale wszystko jak najlepszym porzadku:)
http://www.adriatyk.com.pl/
pozdrawiam
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.08.2006 17:22

Sitek napisał(a):Witam

Buuuuu.... muszę się pożalić, kolega Rynioo nam wykrakał! Właśnie dzwonili z Neckermana i odwołali naszą rezerwację (10 osób) na hotel Adria w Vela Luka :( W sumie lepiej teraz niż za 3 tygodnie na miejscu.
No cóż, zaproponowali nam w zamian w tym samym terminie i cenie ponoć o gwiazdkę lepszy i o 1000 zł droższy hotel BERULIA położony między BRELĄ a BAŚKĄ VODĄ. Popatrzyłem poczytałem no i co nam pozostaje... chyba się zgodzić, bo urlopu nie odpuścimy :lol: Mam nadzieje że pogoda dopisze bo 16 wrzesnia to już taki niepewny okres na pogodę. Czy ktoś ewentualnie był w tym hoteliku i może podzielić się wrażeniami, ew. czy to prawda że z tego hotelu zarówno do BASKI jak i do BRELI jest około 500 m? Rozumiem ze w BASCE w 2 połowie wrzesnia jeszcze się coś dzieje wieczorkami?

Pozdroofka
Sitek

Żadnych TUI czy innych Neckermannów.

FUX
Sitek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sitek » 26.08.2006 22:28

FUX skrobnął:
Żadnych TUI czy innych Neckermannów.

FUX

No właśnie, od 6 lat jezdzimy samowystarczalnie wiekszą grupą i ostatnio wymyśliliśmy pobyt z rezerwacji i dojazd własny no i Necker.... niby taki renomowany "Niemiecki" itd. a tu du.... Zobaczymy jak bedzie !!! Jakby coś to bedziemy u kolegi Ryniaaa za swiadka w sadzie :wink:

Pozdroofka
Sitek
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 28.08.2006 18:50

Sitek napisał(a):Witam

Pozdroofka
Sitek

To i tak macie szczęście,że teraz,a nie na miejscu.A tak z czystej ciekawości,czy w tym nowym hotelu tez będzie all inclusive?
rafalopat
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalopat » 28.08.2006 19:03

Przechodziłem obok tego hotelu 2 tyg temu szukając kwater w Breli. Wyglądał bardzo ładnie :) cho pewnie i cena nie niska :(
Sitek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sitek » 28.08.2006 21:44

Witam

Rynioo napisał:
To i tak macie szczęście,że teraz,a nie na miejscu.A tak z czystej ciekawości,czy w tym nowym hotelu tez będzie all inclusive?

Ten "zastępczy" hotel również jest w opcji all inclusive. Nic nie dopłacamy, jedziemy w tym samym terminie. W obecnej ofercie neckermanna kosztuje 3400 (tak na marginesie to spora przesada) od głowy a za Adrie płaciliśmy po 1540. Myśle że powinno być ok.

Pozdroofka
Sitek
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 28.08.2006 21:58

To życzę miłego pobytu i mam nadzieję,że zaoszczędziliście sobie sporo nerwów.

pozdrav

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone