Jak kochacie swoje zwierzaki??? Nie myślę o żonach i ..... !
Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ale gdybym nie wiedział, że moja czarna diablica siedzi na mojej posesji, to pomyślałbym, że zaprezentowane przez Ciebie Stachan na drugiej fotce bydlę bez kagańca to moje własne, takie podobne. Właśnie dziś kończy 9 miesięcy
Póki co gryzie w ramach przytulania. Jak była mniejsza, to wszelkie patyki, kijki przynosiła od drzwi wejściowe i trociła, jak bóbr, na trociny. Oczywiście nie lubi być sama. Jak ma coś w gębie, choćby szyszkę, to możesz wszystko zrobić żeby jej zabrać, ale tylko cudem ja złapiesz.
Nasza też niekiedy szaleje. Jedyne, na co chciałbym zwrócić Twoją uwagę, to ta kolczatka - retrievery mają zbyt krótką sierść na takie rozwiązanie i pewnie boli przy zaciągnięciu. Bardzo polecam do nauki chodzenia szelki typu Easy Walk - Easy Go. Niewielki wydatek, a naprawdę skuteczne